Osud - ma buh plan?


15.05.2016 - 13:46
(Panna) r.radik
Osud - ma buh plan?
Dneska jsem tak premyslel, jestli osud je naplanovany a mi jen plnime ukoly, ktere mame predurceny. Myslite si, ze ten osud pocital i s tim, ze bude internet?? Ze seznamovani, hledani prace, komunikace je tez v tom planu bozim zahrnuta???

Stránka: 1 2
Řazení:
15.05.2016 - 14:40 | Filtr
(Střelec) tiferett
Samozrejme. V tom osudovom PLáne je toto všetko naplánované a so všetkým s apočíta.
Niektorí duchovní mjastri tvrdia, že posud je totálne naplánovaný a my nič moc už meniť nemôžeme....Ale zs niektorí astrologovia tvrdia, že ak poznáme dopredu tranztity a náš natálny horoskop, môžme zapracovať na zmene - Ale v pláne osudu sa počíta aj s týmto - takže zase - všetko je dopredu naplánované.
Môžme len jediné: žiť najlepšie ako vieme obyčajný jednoduchý a dobrý život....
15.05.2016 - 15:47 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » tiferett
A já myslela, že sice jsme součástí vesmírného plánu, ale při to je nám zachována svobodná vůle, myslím to tak, že je v tom plánu pro nás na každou situaci plánováno mnoho různých možností a naše svobovná vůle je, pro kterou z těch cest se rozhodneme a když už na té cestě jsme, zase máme tisíc možností, tak to stále pokračuje.....a nebo tomu vůbec nerozumím....? :1:
15.05.2016 - 15:54 | Filtr
(Panna) r.radik » Drahomiluše
no jo, ale preci, kdyz je plan mel by byt cil. To znamena, ze at udelas cokoliv, tak se stejne dostanes do cile ne?
Me slo o to, zda proste se pocita se vsim.
Vis jak se driv rikavalo, ze osudovou lasku potkas na ulici, ze prace ti pristane do klina. Tak jestli proste se pocitalo i s moznosti Internetu....
15.05.2016 - 15:54 | Filtr
(Beran) Háňa*
Myslím si, že máme taknějak dány hlavní "body" na cestě, kde se octneme, ale kudy, jakým tempem a způsobem a za jak dlouho se k nim dostaneme, to je na nás. Někomu to může trvat 20 životů, než se dotrmácí byť jen k prvnímu bodu - poznání.
Život je o učení a poznání. Někdo se učí rychle, někdo pomalu. Nic z toho není dobře ani špatně - prostě má každý svoji cestu a tempo.
15.05.2016 - 15:58 | Filtr
(Střelec) tiferett » Drahomiluše
To som si aj ja myslela...ale je to len povrchné ezoterické hľadisko ľudí,ktorí si vo falošnej pozitivite myslia, že my sme tvorcovia nášho života..
V skutočnosti svoju slobodnú vôľu uplatnujeme minimálne...v podstate v maličkostiach...Ale velké rozhodnutia, veľké predely nášho života sú už vopred dané...Totiť nijaká minulosť, pritomnosť ani budúcnsoť neexistujú. V univerze je všetko TERAZ,,,naraz...A teda aj naše rozhodnutia a smerovania sú už dané..
Ale je pár silných duší...duší šamanov a čarodejov, ktorí dokážu prehliadnuť tieto zámery a dokážu ich zmeniť...Ale to sú ozaj len ojedinelé výnimky...Väčšina ľudí je doslova "vláčená" svojim horoskopom, vplyvmi planét a svojím osudom...
Veľkí mágovia, čarodejovia, jogini a šamani vedia zastaviť aj svoju smrť, prekonať svoju smrť a žiť v jednom života ďalší a ďalší život....Ale takých je málo...
15.05.2016 - 16:19 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » tiferett
hmmmm......zajímavé.... :16:
15.05.2016 - 16:37 | Filtr
(Střelec) tiferett
Vidím to, keď robím astrologické poradnestvo, že klienti žijú vela životov koldokola to isté...Vôbec sa nemenia, ich osudy sa nemenia...Lebo nevedia meniť smerovanie svojho života.
O tom istom robí prednášky jeden šaman- jasnovidec, ktorý vidí matricek osudu človeka,..ako tisícky životov žiju ľudia dookola to isté...Práve preto, že nie su chopní zmeniť svoj osud...Sú nevedomí, nevedia vedieť, ani vidieť...A je málo tých,ktorí vedia a vidia a ešte aj majú tú silu a vôľu niečo zmeniť..
Máme slobodnú vôľu-...ale ako ju vbyužívame..:NA to, či si dáme ráno čaj alebo kávu...
Ale keď sa dostaneme pod vplyv silného planetárneho aspektu, tak nás to vlečie a sme radi, že to vôbec prežijeme...
Ale sú takí, ktorí dokážu niečo zmeniť....silní...Ale v osudovom pláne sa počíta aj s tým...že v tomto živote dokážeme urobiť zmenu smerovania..
15.05.2016 - 16:47 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » tiferett
porád se sem musíme vracet, dokud babráme ty samé věci, někdy to nevíme či nevidíme, ale taky je tu strach udělat změny. a pak zase nevím, jak ty změny udělat.....ten šaman a jeho předášky....to musí být úžasné :75:
15.05.2016 - 17:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že se rodíme s plánem života. Máme možnost vybrat si z milionu cest a každá ta cesta má dopředu "vypracované" další miliony výhod a důsledků. Když si to představím, je to fantastické. Osobně nevěřím na minulé životy, protože mi přijdou jako jakési umělé zdůvodňování, co se momentálně děje, hlava si vypracuje nějaké vyhodnocení a fantazie dodá barvitost. Je fakt, že kdo na minulé životy věří, získává důkazy o nich. Je to tak s každou vírou, ale když to někomu pomáhá při zdolávání nějakých těžkostí, proč ne.

Mám za to, že přicházíme na svět se všemi informacemi, které pro život v určité době, v určitém sociálním zázemí, s nadáními či handicapy atd. potřebujeme. To dané v nás vytváří zápletku a na nás je, jak si s ní poradíme, kterou cestu v kterém psychickém rozpoložení zvolíme, co při řešení vytváříme, jak a jestli pochopíme důsledky svého chování. Fascinuje mne propracovanost, s kterou si dal Stvořitel takovou práci :1:, ale člověk není schopen vše zachytit jako celek
15.05.2016 - 17:46 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Proč se pořád mluví jen o božím plánu? Copak si všichni myslí, že Bůh neumí improvizovat? Improvizace je fajn a mnohem dokonalejší, než mít vždy plán a slepě se ho držet. Plán je občas fajn, ale někdy také chybou, jež zabíjí spontánnost.
Já si proto představuji Boha zejména jako vynikajícího improvizátora, jenž se nebojí s plány hýbat, měnit je, nebo i rušit. :15: :3:
15.05.2016 - 19:38 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Jestli je bůh američan, určitě má Plán :5:
15.05.2016 - 19:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: :15:
15.05.2016 - 19:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To nevím,ale mám ráda pohádku o Rozumu a Štěstí. :4:
15.05.2016 - 22:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Drahomiluše
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Každým okamihom prítomnosti riešime budúcnosť - ako - to je naša slobodná vôľa. Nič nie je dané dopredu na 100 percent, sú vlákna ciest našich rozhodnutí - nášho tvorenia, ktorých konce sú v hmle - neexistujú, dopočítajú sa až vtedy, keď stvoríme myšlienku. No ani tento stav nie je definitívny a je možné meniť ho. Na to ale treba odvahu, aby bol človek ochotný pozrieť sám sebe do očí :1:
15.05.2016 - 23:17 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
jasně on má plán.
má plán na záchranu světa před nepřáteli a na to jak zatočit s imigranty a globálním oteplováním.
bůh je quasi FBI vláda a úřady armáda a policejní složky protože tito udržují pořádek. finančníci udržují stabilní zisky. asi je svět založen na určité expanzi a ta může fungovat jenom do určité doby pak se začnou projevovat negativní efekty jako války a krize. kalijuga.
jinak by se lidé vzájemně pozabíjeli kdyby nebyla policie.
no a jakého jiného boha máš na mysli. je nějaký jiný?
15.05.2016 - 23:21 | Filtr
(Panna) r.radik » Bosch
buh energie....je jedno jak to nazves.
15.05.2016 - 23:26 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » r.radik
tak energie je pro mně baterie duracel.
16.05.2016 - 07:37 | Filtr
(Panna) r.radik » Bosch
kdyz si nekoupis dalsi, asi nebudes mit osud. :-)
16.05.2016 - 09:48 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » r.radik
osud je časově vyměřen stejně jako život baterie.
jenže nevíme kým a proč tak jsme si vymysleli boha.
abychom si raději lhali než přiznali nevědomost.
16.05.2016 - 11:06 | Filtr
(Panna) r.radik » Bosch
myslis ze buh nebo neco vyssiho jak my neexistuje???
16.05.2016 - 11:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
není ale právě síla člověka - v tomhle smyslu tedy schopnost používat svobodnou vůli - a to do jaké míry se nechá táhnout planetárními aspekty právě součástí daného konkrétního osudu? stejně jako třeba míra inteligence to rozpoznat??

což nemá být alibismus pro ty s těžkými astro aspekty, ale zároveň nelze srovnávat slabé a silné, prostě proto, že jsou v jiné fázi svého vývoje.
16.05.2016 - 11:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ráno když jsem se probouzel, objevilo se velký světlo, v něm fousatý holohlavý vajíčko a píplo - dneska tě zruším :61: :15:
16.05.2016 - 11:32 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » r.radik
to nemůžu tvrdit.
ale chybí zde předpoklad proč bych měl jeho existenci očekávat.
16.05.2016 - 16:47 | Filtr
(Býk) player
Jdi do meditací a zeptej se Boha. :3:

Teda - rozhodně má v plánu tě zabít. :99:
16.05.2016 - 20:45 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
ty voe ty jsi škaredý tos nemněl říkat. říká se to bude dobrý.
Příspěvky: 1-25 26-43
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »