zvlastni schopnost


05.05.2016 - 00:36
(Lev) fubond
zvlastni schopnost
Zdravim vsechny!Mam takovou zvlastni schopnost, kterou nedokazu moc popsat, ale zkusim to. Mam nejspis "detektivni" talent :4: No, zni to asi trosku divne, ale asi je to tak. Proste jsem se dostala do situaci, kdy jsem potrebovala (at uz pro sebe) nebo pro zname zjistit nejake skutecnosti. napriklad vyhledat nejakou osobu, jestli vubec je, kde zije, co dela...nebo zjistit neco o nekom, minulost nejakeho cloveka co se vydaval za nekoho jineho atd..techto veci jsem resila uz vic a vzdy to byla prace na delsi dobu, ale kupodivu jsem v tom mela vzdy az zarazejici stesti :1: Nejsem jinak az tak uspesna v zamestnani a vetsinou mi nic moc nevychazi :19: teda nechci si uplne stezovat ale zatim teda zadna slava. Naopak tady ta cinnost (nevim jak to mam nazvat) mi jde neskutecne (vim, zni to neskromne, ale opravdu je to tak) Vzdy se do toho ponorim a patram a patram a vzdy jsem vsechno zjistila a prisla nekdy na neskutecny veci. Jen tak namatkove jsem na podzim "odhalila" seznamkovy gang co chtel okrast meho kamarada. Trvalo mi to nekolik tydnu a muj kamarad mi vubec neveril, ale nakonec se vse potvrdilo a on mi byl moc vdecny a omlouval se ze mi neveril. Vetsina lidi se k tomu stavelo vzdy skepticky atd...ale ted uz mam jakousi reputaci :4: takze se na me zacali obracet i ruzni znami znamych a podobne.. Kazdy mi rika at jdu delat detektiva, ale to je takove ne moc realne. Vubec si to nedokazu predstavit a na policii jsem nikdy delat nechtela. A ze bych sla do nejake detektivni kancelare, to mi prijde takove smesne. Nemyslim si, ze by me tam chteli. Prikladam fotku horoskopu a chtela bych jen vedet, jestli je to pro me vazne "osudne" tato cinnost. Mozna ze bych to mohla vyuzit pro psani treba detektivky. Pisu sem tam uz od 6 - 7 let a prej se to da docela i cist :3: tak mozna ze to mam nejak propojit.P.S. Kdyby nekdo z vas potreboval neco nekde najit, tak se muzete obracet :2: To myslim vazne, zatim jsem dost hledala milenky a "proklepavala" ruzne pracovni partnery, ale nebranim se nicemu :76: A hlavne se mi nesmejte. Fakt me to bavi :27:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
05.05.2016 - 12:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Freja
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LUNA76, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Súhlasím s Tebou Freja.
Všetky magické schopnosti sú ako pozostatok našich chýb minulosti :1: :45:.
Byť Človekom je tá najprirodzenejšia schopnosť tu na Zemi.
05.05.2016 - 12:23 | Filtr
(Blíženci) movvin » Freja
Pokud odvádí, pak to není správný mystik :2:

Se nechá zlákat jitrničkami na borovici :21:
05.05.2016 - 12:29 | Filtr
(Blíženci) movvin » LUNA76
Takže magické schopnosti nejsou přirozené, a tudíž člověku nenáleží?
Jestli ty chyby z minulosti nevidíme jen my(resp.Vy) jako chyby :3:
Já to spíš vnímám jako něco co bylo úplně normální, jen jsme to ztratili a pokud to někdo najde (jen část), tak je z toho trošku vedle (ego) a okolí je paf :22: A to se jedná jen o zlomek celku :27:
05.05.2016 - 07:37 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
Nj. pokud máš správný čas narození, tak se nedivím...máš Pluto ve Štíru přímo na ascendentu, navíc v dobrém aspektu na Neptuna, takže vhledy do věcí, intuice, schopnost zkoumat věci do hloubky (rentgenové oči :4:)ti nečiní žádné potíže. Tvé Slunko ve Lvu je ovšem tímto Plutem kvadrátováno, takže máš schopnost i manipulace s lidmi a lidé z tebe někdy nemusí mít zrovna moc dobrý pocit. :29:
05.05.2016 - 08:00 | Filtr
(Střelec) tiferett
Presne tak ako píše Znovuzrozená,....+ umiestnenie CHiróna a Čiernej luny v 8.dome v Blížencoch tvoje detektívne schopnosti len potvrdzuje...DOkážeš sa ľahko a so samozrejmosťou napíjať na hlboké podvedomie iných ľudí, vhcádzať do energetiky situácií..
Ale....pozor na to...Pani Míla Tomášová, manželka známeho mystika a jogína často hovorila o tom, že vždy, keď sa u nej objavila nejaká zázračná schopnosť, tak prosila Boha, aby jej ju zobral...lebo by z toho boli len problémy...
05.05.2016 - 09:57 | Filtr
(Blíženci) movvin » tiferett
Proč problémy? Pokavaď tím někomu neubližuji, nemanipuluji a neškodím jiným, tak proč ? :63:
Z jistého důvodu ten Bůh tu vlastnost, nebo nadání daroval :3:
05.05.2016 - 10:00 | Filtr
(Blíženci) movvin
Podle horoskopu Ti neporadím, ale jedno vím určitě pokud něco děláš s láskou a od srdce, tvou duši to jen povznáší. Dělej to jak to nejlépe cítíš a je to v souladu s Tvým cítěním - duší :27:
05.05.2016 - 11:09 | Filtr
(Štír) Freja » movvin
Na duchovní cestě (nebo řekněme na cestě k osvícení) je to prý běžný jev, že se objevují magický schopnosti.A právě zaměření pozornosti na tyhle schopnosti pak odvádí mystika od cíle... :3:
05.05.2016 - 11:21 | Filtr
(Váhy) Marcie
tak ako už bolo písané - zvýraznené pluto, chiron a lilith v 8.dome, uran v 2.dome - neobvyklý spôsob zarábania, mars v 3.dome - mne by to sedelo na toho detektíva, ale asi by som si dala veľký pozor na to, čo áno a čo nie - vnímam to ako preverenie morálnych vlastností a schopností "zhora" - resp. mohlo by to vyústiť do nejakej pomoci s liečivým účinkom ... :1: neviem, či by si napr. vedela nájsť chorý orgán na tele človeka? máš severný uzol v 6.dome, tak ma to len tak napadlo ... :3:
05.05.2016 - 12:34 | Filtr
(Štír) Freja » LUNA76
Tak to bych zas neřekla.
Podle některých teorií můžou tyhle schopnosti přicházet třeba s tzv. otvíráním čaker...
05.05.2016 - 12:36 | Filtr
(Štír) Freja » movvin
Správný mystik asi magický schopnosti nepotřebuje :2:
05.05.2016 - 12:40 | Filtr
(Štír) Freja » movvin
Já jen moc nechápu, proč jsou detektivní vlohy spojovaný hned s magií :23:
Já už toho vypátrala... :4: :4:
Chce to jen intuici, štěstí, trochu filipa a systém :2:
05.05.2016 - 12:42 | Filtr
(Lev) fubond
Dekuji vsem za odpovedi a napisu to takhle hromadne.
Lecitelske schopnosti jsem v sobe zatim bohuzel neobjevila.
O tom kam zajit a kam uz ne...no pokud jde o me anebo moji rodinu a pratele tak se nebranim zajit jakkoliv daleko. Celkove to vnimam jako takovy "boj proti lzim nebo nepravde"..onen clovek o kterem neco zjistuju (vzdy je to kvuli necemu negativnimu) musi pro me predstavovat "vinika" - lhare, podvodnika, zlodeje..jinak bych to ani nezacala delat. Musim proste tomu stopro verit, ze tam neni neco v poradku. Obzvlast tezke to je kdyz na to prijdu ja (nikdo me neupozorni ze neco nehraje a patrat zacinam kvuli svemu vnitrnimu pocitu z okolni situace nebo okolnich lidi) a rikam to "obeti" v 99% nikdy neveri a rikaji ze mam bujnou fantazii nebo jsem bezcitna, ze takhle podeziram chudaka toho onoho atd..bohuzel se mi vzdy vyplnily ty rekla bych nejhorsi scenare. Vzdy. Je to pro me na jednu stranu smutne, protoze celkove lidem neduveruji, ale zas jsem rada, ze "to citim" kdy jim nemam verit. Jen tak pro zajimavost napisu, ze jednou jsem vyzjistila na pana, ze byl pred lety podvodnik, sedel ve vezeni za to atd...mel s mym rodinnym prislusnikem resit neco kolem financi, tak jsme si s nim dali schuzku v restauraci, ze to na nej vsechno vybalim (predtim jsem ho ja osobne nevidela) no a po 2 hodinach jsem odchazela s naprosto jinym pocitem nez kdyz jsem tam sla. Ten clovek (byl to vodnar) na me udelal tak neskutecne pozitivni dojem, ze jsem proste VEDELA ze nikoho okradat nebude atd..neslo tam o zadne zalibeni v zevnejsku nebo tak..byl ve veku meho otce a celkove neodpovidal zrovna nejakemu noblesnimu panovi s kouzlem osobnosti..ale to co z toho cloveka vychazelo me totalne odzbrojilo. Cely den jsem pak na nej myslela. A s mym pribuznym to nakonec take probehlo v poradku a podle zakona (nikdo nikoho neokradl). Tohle ale bylo take jednou jedinkrat co jsem nekomu v techto situacich "uverila" jindy je to bohuzel jinak. Proste dam 100% na sve vnitrni pocity. Ty my moc pomahaji. Takze celkove si nemyslim, ze je to spatne - me to moc bavi a vnitrne velmi naplnuje, a jinym nebo i me to pomaha. Protoze pravda vzdy musi zvitezit nad lzi - tim se ridim :1:
DEKUJI VSEM ZA ODPOVEDI !!!
05.05.2016 - 12:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Freja
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LUNA76, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No opäť súhlasím že magické schopnosti súvisia s otváraním čakier. Ale práve tie minulé životy máme uložené na jednotlivých čakrách . Už sme sa sem mnohokrát inkarnovali /za predpokaldu že veríš v reinkarnáciu/ a to s rôznymi vlohami - dokonca aj s plne otvorenými čakrami. A vždy to viedlo k zániku.
Je na každom jednom z nás ako sa postaví k svojim magickým schopnostiam. :45:
05.05.2016 - 12:49 | Filtr
(Lev) fubond
Jeziis pardon za to "my" misto "mi" na konci :4: asi nejake momentalni zatmeni
05.05.2016 - 12:53 | Filtr
(Blíženci) movvin » Freja
Seš taky puntíčkář :43: tak to trochu jinak pojmenovala, no....
05.05.2016 - 12:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » movvin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LUNA76, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
áno určite to vnímam ako chyby svojej minulosti preto som si to dovolila napísať. A preberám plnú zodpovednosť za svoje činy - VEDOME.
Svojim spôsobm si myslím že ak niekto začne používať dajme tomu "magické schopnosti" asi by ich najprv mal VEDOME pochopiť, odkiaľ sa zobrali, k čomu sú tu, čo ma majú naučiť a čo ma už naučili.
Ale toť môj názor :1: :45:
05.05.2016 - 13:05 | Filtr
(Štír) Freja » movvin
Já mám pannu na měsíci!!! :45: Tak formuluj přesně! :21: :4:
05.05.2016 - 13:14 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Nechci nijak shazovat tvoje schopnosti ale dneska nekoho najit neni zas tak tezky :20:
Ale jestli te to bavi nebran se tomu, proc ne, zkus to. Jestli se ti nechce nejak oficielne, najdi si treba nejakou agenturu co sestavuje rodokmeny, nebo i nejakej archiv kde se dohledavaj veci. :44:

K policii nez by ses dostala k praci detektiva vede dlouha cesta sluzebnich postupu :23: leda delat straznika v nejakym mestysu, tam mas tu napln vseobecnou a k nejakymu detektivovani by ses taky dostala. Detektivni agentura se zas dneska jmenuje kde co a nejspis bys skoncila nekde na vratnici :61:
Bez konkrétního vzdelani by s tebou mozna byl ochotnej spolupracovat bud nejakej pravnik, pripadne nejaky vymahaci a tomu bych se bejt tebou radsi vyhnula. :21:
05.05.2016 - 13:18 | Filtr
(Blíženci) movvin » LUNA76
S tím vším nelze než souhlasit... jasně, že když něco používám, tak to musím pochopit a rozumět tomu.
Mít zodpovědnost za své činy by měla být přirozenost člověku vlastní.
Jen to nevnímám jako chyby... toť vše :4:
05.05.2016 - 13:19 | Filtr
(Štír) Freja » Hustokrutě obscénní Morti
Ale mohla by si založit nějakou internetovou detektivní agenturu :3:
Na internetu se toho dá najít mraky :95: :4:
Mě by třeba zajímalo, co se dá najít o mě... :21: :61: bych se nechala prověřit... :20:
05.05.2016 - 13:24 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Freja
Prave...na internetu najdes všechno :61:
Ja za svoje vrcholny cislo považuju kdyz sem našla člověka o kterym jsem jen vedela jak vypada, krestni jmeno, bydliste (mysleno okres) a ze je státní zamestnanec a v kterym meste pracuje. :30:
Trvalo mi to necelej den. :13: :46:
05.05.2016 - 13:29 | Filtr
(Lev) fubond » Hustokrutě obscénní Morti
Na internetu se toho da najit hodne anebo taky vubec nic :3:
05.05.2016 - 13:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » movvin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LUNA76, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a som rada že to tak nevnímaš, v konečnom dôsledku.
Diskusia je presne o tom , ukázať rôzne uhly pohľadu a zadávajúci nech si vyberie čo s ním rezonuje. Aj to je o pocite.
Len to s Tebou súznie čo vyvolá pocit skrze telo.

A napadá ma príklad s nožom, ked vieš ako sa ten nôž používa , porezal si sa, tak teraz už vieš, môźu ti ľudia hovoriť že pozor porežeš sa. Správne uchopenie a pouźitie so skúsenosťou - chybného držania noža - Ti dáva pocit absolutnej vyrovnanosti k použitiu . :44:


05.05.2016 - 13:32 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » fubond
Najdes vsechno...pokud teda mas nejakejch par zakladnich udaju a nejde o ztracenyho bezdomovce, psa nebo brejle. :61:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-72
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »