vidiny


18.04.2016 - 11:19
(Blíženci) alloisie
vidiny
Dobrý den, potřebuji poradit, nebo spíš vysvětlit vidinu, kterou jsem měla včera večer. Bez nějakých předchozích upozornění jsem za bdělého stavu uviděla pískově zabarvený dům, stál na vyvýšeném místě, najednou se nad ním na obloze objevily dvě čáry, které kopírovaly klenbu -červená a bílá a v podkroví se objevilo ostré světlo. A potom všechno najednou zmizelo. Kdyby to nebylo tak zřetelné a "plastické", nevěnovala bych tomu pozornost. Ale teď na to musím pořád myslet, protože jsem to viděla, jako bych se dívala do prostoru. Přitom jsem byla doma.Děkuji za odpovědi.Alloisie

Řazení:
20.04.2016 - 11:21 | Filtr
(Lev) apologen
Vidět věci, které jiní nevidí, samozřejmě možné je. Znám takových lidí několik. Není to žádná nemoc :)
Pro vás je asi důležité - dle mého názoru - si zkusit zodpovědět, jestli:
- se vám to stalo poprvé (něco takto „vidět“), nebo jste to měla už dřívě?
- kolik vám je let?
- došlo před těmi „vidinami“ ve vašem životě k něčemu významnému - třeba nějaké setkání, něco jste si přečtetla, na něco jste myslela, nebo u vás probíhá nějaká změna - v práci, doma, někdo vám zemřel a pod...?
- a koneckonců se lze podívat, zda nyní neprocházíte nějakým zajímavým astrologickým tranzitem?

Na základě odpovědí na tyto otázky bych pak z toho něco vyvozoval. Je však možné, že patříte mezi citlivé jedince, kteří občas něco takového vidí. Je to dar, doporučuji nemluvit o tom před neznalými povrchními lidmi (budete za blázna). Naučit se s tím nějak pracovat můžete však jen vy sama...
20.04.2016 - 12:16 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
....nožná, že jsi měla vidiny..... :4:
20.04.2016 - 23:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bez nějakých předchozích upozornění
To znamená co?
21.04.2016 - 12:52 | Filtr
(Blíženci) alloisie » Neferlin
nevím, jak to napsat, připadá mi to až hloupé...prostě jsem byla v kuchyni, už nevím co přesně jsem dělala, myslela na úplně běžné věci a najednou jsem věděla a viděla. mně se takové věci, nebo teda ne až tak silné stávají. Kamarádka, která těmto věcem věří a zajímá se o ezoteriku říká, že mám silně vyvinutou intuici a dokážu vnímat věci, které běžně člověk nevidí. Občas ji vidím jako kytku a přesně se jí trefím do nálady (někdy je to fialový leknín, někdy slunečnice, když přišla po velké hádce s přítelem, tak aniž bych to věděla, musela jsem jí říct, at odejde, že je kopřiva. Protože mně zná, ví, že to nebyla urážka.
Na dálku na mně působí různí lidé, vnímám je, a nebo také situace...ale nefunguje to pořád a abych řekla pravdu, nejsem žádná čarodejnice a ani o to nestojím.
21.04.2016 - 12:54 | Filtr
(Blíženci) alloisie » Drahomiluše
ale z čeho?????? když vedu tak klidný a příkladný život???
21.04.2016 - 13:01 | Filtr
(Blíženci) alloisie » apologen
Ano, mám pocit, že blázním....vidiny jsem nikdy neměla, nic tak silného a "hmatatelného" někdy mám pocit, že mám dva životy (já vím, jsem Blíženec, ale to s tím nesouvisí), jeden normální a jeden, který "ví". A poslední dobou se to začíná hodně prolínat a ten druhý život "vystrkuje růžky"

Nevím, jestli tak pracuje moje fantazie (která je někdy fakt něco!!) ale opravdu "cítím" jak je druhým lidem.Dokážu se vžít do jejich pocitů a dokážu popsat, jak působí na druhé lidi, aniž bych je znala. Popíšu povahu člověka, a stačí mi, když jsem chvíli v místnosti s někým, kdo toho druhého zná a je s ním v blízkém styku.
Ale není to napovel....ani nevím, kdy se to tak stane, prostě se něco ve mně probudí....
21.04.2016 - 13:07 | Filtr
(Blíženci) alloisie » apologen
za měsíc a půl mi bude 47, a mluvit o tom může jen s jednou kamarádkou (je to spíš kolegyně), která se věnuje ezoterice.
21.04.2016 - 14:08 | Filtr
(Střelec) Lokii
Jestli to bylo za bdělého stavu bez nějakých drog nebo omamných látek, tak je to pravděpodobně mozkový nádor :6:
21.04.2016 - 14:10 | Filtr
(Blíženci) alloisie » Lokii
jo...to asi jo....
21.04.2016 - 14:11 | Filtr
(Štír) Freja » alloisie
Co je to "příkladný život"? :22:
21.04.2016 - 14:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alloisie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na tom přeci není nic hloupého :3: Nahoře se vás ptát nebudou, jestli to chcete nebo ne a pokud to má tak být tak v tom duchovním světe budete a nebo patříte do té druhé šťastné skupiny, že se vám to zavře a vy budete žít obyčejný život...

To jak vidíte, vnímáte je dáno "jaká jste"... každý to může mít jinak, ale stejné bude, že víte jestli to je dobrý nebo ne. Ta vizualizace s tou květinou je úžasná, to jsem ještě nečetla :4: :30:

Nevím jak funguje tohle, nejsem odborník... Je třeba prostě jen možné, že si vaše duše na něco vzpomněla a nebo jste něco zachytila...

Buď to zas uvidíte nebo pokud umíte, tak zkuste do té vize vlézt... a uvidíte třeba více...

Hodně štěstí :17:
21.04.2016 - 14:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alloisie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo vy to máte takhle. Tak to držím palce, ono je to občas na bednu :4: :62: :68:
21.04.2016 - 14:45 | Filtr
(Štír) faraym
Ja si myslím, že ste zažila progres - opak regresie. Je to na základe toho, že aj moja matka pred rokmi prežila niečo podobné. V našom meste nebola ešte nová nemocnica a tá sa začala stavať až 5 rokov po jej vidine. Zdalo sa jej totiž, že ide po nemocničnej chodbe a že v nej pracuje. O 7 rokov nato v tejto nemocnici skutočne pracovala a všetko bolo usporiadané tak ako v jej vidine - izby, maľby, chodby. Bol to záblesk budúcnosti.
22.04.2016 - 13:23 | Filtr
(Blíženci) alloisie » faraym
Tak vy jste mi pomohla nejvíc....kdyby tohle byla pravda a někdy se to stalo, byla bych ráda....A jako vysvětlení to také beru:-))
Děkuju.
01.05.2016 - 10:47 | Filtr
(Lev) apologen » alloisie
Pěkný den, můžu říci k tomu jen to, co vím, ale vím toho ponejspíš více, než jiní. Co jsou to „vidiny“? Je to opravdu něco, co neexistuje, jen proto, že to jiní nevidí? Člověk má pocit, že blázní, protože tomu nerozumí a neví, oč jde.
Uvedu pár příkladů - jedna známá se setkala za podivných okolností s osobou, kterou později poznala na fotce a zjistila, ža tato osoba je už několk let mrtvá.
Jiná osoba z mé rodiny viděla v bytě někoho, kdo byl v té době prokazatelně někde úplně jinde.
Holčička známých tvrdila velmi vehementně, že viděla v lese na výletě se školou na cestě slona, nikdo jiný ho pochopitelně něviděl. Holčičku proto vyšetřoval psychiatr a v takových případech se řekne, že dotyčná trpí aspergovým syndromem. Jinak řečeno psychiatr neví, co se děje.
Takzvané vidiny nemusí být něco, co neexistuje, můžete vidět něco, co je mimo čas, z minulosti nebo budoucnosti. Čas je jen veličina, která funguje jen za určitých podmínek. Je dobré vědět, že je to normální a dějí se takové věci celkem běžně citlivým lidem. Je to dar, s nímž můžeme pracovat. hledat, jak toho využít k něčemu užitečnému? Dobré je jen udržet si nad tím kontrolu. Možná nějaké odpovědi najdete zde: http://www.wahlgrenis.cz/
01.05.2016 - 11:28 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » alloisie
ale vždyt to není nějaký trest, abyste se ptala "z čeho, vedu příkladný život"......podle mne je to dar a ne trest .................
01.05.2016 - 11:30 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » apologen
Wahlgrenis je dobrá, znám ji z jejích stránek, dřív odpovídala v takové své poradně na dotazy, též mi odpověděla, je dobrá....


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »