Prosím o výklad


16.04.2016 - 12:12
(Střelec) Drahomiluše
Prosím o výklad
Jana, narozena 26.11.1950 v 5.00 hod.v Praze......je to se mnou nějak divné, nebo za nějakým účelem jsou poslední roky v mém životě dva muži,ale pouze jsou to vztahy platonické, nevím, proč to tak je ?určitě z nějakého důvodu, děkuji, kdo se na mne jukne...díky.

Řazení:
16.04.2016 - 13:48 | Filtr
(Střelec) tiferett
Ahoj,
Silne zvýraznená línia Strelec- Blíženec vo vašom znamení naznačujú istú nestálosť a sklony k nadvezovaniu viacerých kontaktov- za čím nie je nejaká promiskuita, ale skôr silné kamarátske sklony. A to je podporené ešte aj Jupiterom vo Vodnárovi - čo zas zosilňuje vašu kamarátsku povahu, ktorá berie lásku a vzťahu skôr voľne, originálne, nespútane, neviazane.
Slnko s Venušou sú v kvadratúre a Jupiter vo Vodnárovi, čo všetky tieto energie vo vás spájajú a stavajú do dosť napätého zvezku. Takže celkove vnímate vzťahy a lásku neviazane, slobodne, neosobne a nijaké pevné zvezky na podvedomej úrovni ani neočakávate.
Je jedna pekná alegória o Vodnárskej láske ,kde Boh vysvetľuje Vodnárovi, že klasická ľudská láska nie je pe neho. Lebo Vodnár sa má naučiť rovnako milovať všetkých ľudí - láskou božskou. A toto má každá Vodnársky bytosť akosi v sebe zakódované.
A tak si nevedomky priťahuje do života naraz viac vzťahov - možno preto, aby si nevedomky zaistila, že nebude nútená sa k niekomu napevno pripútať.
Síce možno na ľudskej úrovni túžite po klasickej ľudskej láske, vo vašom vnútri je zakódované niečo iné.

Zároveň - čo sa týka prognóz na toto obdobie, - Venuša v prognozch práve je v konjunkcii na ten Jupiter vo Vodnárovi - takže sa vo vašom živote rieši práve táto otázka...neviazanosti a učenie sa neosobnej božskej láske.
Zároveň je MArs v kvadratúre na Venušu, čo vám zas do života priviedlo Strelcovskú kamarátsku lásku /Máte Venušu v Strelcovi), ktorú môžete prežívať prudko a vášnivo, ale s netrpezlivým vnútorným napätím.
Keď tieto prognostické aspekty pominú, tak by všetko postupne malo odznieť - čo bude tak behom roka.
Účelom tejto lekcie je, aby ste si uvedomili, že tesná ľudská láska nie je pre vás, že sa máte naučiť milovať božsky, neosobne, každú ľudskú bytosť rovnakou láskou.
Takže ani nejde o to, aby ste si vybrali, koho máte milovať viac...Ale naučiť sa milovať každého rovnako.
16.04.2016 - 14:05 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
posílám své velké DĚKUJI ........sem to četla ani nedýchala, to jsem opravdu nečekala, opravdu děkuji moooooc :79:
právě toto se potřebuji naučit, protože jsem si vybrala takovou cestu,
které se říká "cesta lásky" aby to, čemu se věnuji, člověk dělal tak, aby to mělo význam a léčivé účinky, dívat se na kohokoliv, kdo ke mně přijde, očima lásky bez rozdílu.... :17:
a to velké kamarádství, co mám už roky, tak je u mě opravdu ten náboj netrpělivosti, jjako že jsme se ještě málo užili za tu dobu, co jsme se našli..... :75:
16.04.2016 - 18:16 | Filtr
(Střelec) tiferett » Drahomiluše
:1: :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »