Vrátí se nenarozené miminko?


11.04.2016 - 08:33
(Střelec) Apajda
Vrátí se nenarozené miminko?
Dobrý den, minulý týden nám zemřelo miminko, resp. přestalo se vyvíjet v sedmém týdnu těhotenství. Já a můj muž máme takovou teorii, že miminko si tam nahoře vybere rodiče, ale někdy se stane, že ještě není připraveno se narodit a vrátí se později. Co myslíte, vrátí se nám naše milované miminko?

Řazení:
11.04.2016 - 16:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V prvom rade ti chcem vyjadriť moju ľútosť. Viem si predstaviť aké je to pre teba teraz ťažké. Sama som nezažila takúto stratu až v 7 týždni ale hneď na začiatku. Oplodnené vajíčko sa nedokázalo uchytiť a prišla som oň. Hoci ešte technicky nedošlo k vývinu miminka tak ja už som sa tehotná cítila.
Vtedy som si povedala že to miminko skrátka necítilo že je to ono. Niečo tomu chýbalo...možno moja pokora, možno pripravenosť a potom ma napadla myšlienka že tá duša si možno mala prežiť len tú chvíľu pred vývinom ako skúsenosť...proste nachvíľu prísť, zažiť vznik a vzápätí si túto skúsenosť ktorá duši chýbala ako puzzle odniesť tam hore. Možno to bola duša ktorá sa sem musela vrátiť a zažiť to pretože ona sama možno potratila a chcela vedieť aké to je prípadne na potrate bola sama a chcela zažiť tie pocity. Sú to veci medzi nebom a zemou. Nikdy sa nedozvieme prečo..treba to len prijať a nezúfať. Pokúste sa o dieťatko znovu a ver že to vyjde. Skús myslieť pozitívne hoci ťa to teraz bolí. Mne pomohla modlitba a silná viera v to, že nabudúce to už vyjde. Držím ti palce.
11.04.2016 - 19:21 | Filtr
(Váhy) wendy30
Existují teorie, že duše přichází až ve 3. měsíci těhotenství :3:
12.04.2016 - 11:05 | Filtr
(Střelec) Apajda » wendy30
Zajímavý, proč zrovna ve třetím?
12.04.2016 - 11:15 | Filtr
(Střelec) Apajda
Ahoj všichni, moc jste mi pomohli. Já si říkám, že třeba se nám chtělo mimčo narodit, ale něco se mu nepovedlo. nebo vytušilo, že se něco nepovede nám (teď jsem třeba bez práce). Těžko říct. Pravda je, že já zjistila mnoho o svém muži, naštěstí pozitivního :-)
12.04.2016 - 11:36 | Filtr
(Blíženci) movvin » Apajda
To je hezký. A právě proto tu třebas jen na chvíli bylo. Nic se neděje bezdůvodně :27: možná mělo za úkol vás dva v téhle těžké situaci ještě víc stmelit... aby jste jeden o druhém zjistili, že se můžete o sebe opřít :62:
12.04.2016 - 11:46 | Filtr
(Střelec) tiferett » Apajda
V treťom mesiaci - približne - keď začne matka cítiť pohyby vtedy sa vraj- teoreticky - duša spojí s telíčkom..

S totuto skúsenosťou - keď sa tehotenstvo ukonbčí v 2-3 mesiaci som sa aj ja stretávala počas astro poradenstva, dokonca matka, ktorá prežila 5 tehotenstiev a vždy v 2-3 mesiaci plod prestal rásť...a tak som tiež premýšľľala, či sa 5krát vrátila tá istá duša, alebo niekoľko rôznych duší skúšalo inkarnáciu..:Alebo to mohlo byť 5 duší, a každý z nich si potrebovala odžiť tie 2-3 mesiace a to presne ladilo s karmou matky ohľadom materstva...Môžeme sa len domnievať...
12.04.2016 - 12:13 | Filtr
(Býk) toy
Odpověď na vaši otázku neznám, ale dovolím si přispět svou troškou do mlýna. Měla jsem mít staršího bratra - maminka o něj přišla, předčasně porodila.
Nicméně jak šel život, tak jsem ho našla. Je o 10 let mladší než já a žije nyní v Australii. Narodil se znova. Osud nás svedl dohromady.

Je toho hodně, jak jsem na to přišla, že to je právě on, těch indicií je prostě moc. Ale některé uvedu - třeba datum narození, kdy jeden den je můj otec, pak nic a další den byl dědeček. Po letech jsem našla bratra a on svým datem narození zapadl přesně mezi tyto nejdůležitější muže mého života. Když udělám jeho a svůj horoskop - máme oba v horoskopu výrazný úplný zemský trigon... atd... Pak ty důvody, proč se v mém životě objevil - když odešli děda s tátou, objevil se on a pomáhal mi místo nich... prostě člověk najednou ty indicie vidí.... a ví...

Chtěla jsem říci, že duše nenarozených se narodí znovu.. a někdy se s nimi i setkáme... jsem o tom přesvědčená.
08.05.2016 - 21:18 | Filtr
(Štír) Belore
Dobrý den. Je mi moc líto, co se vám stalo. Vůbec si neumím představit, jaké to musí být těžké. Podle mě vaše další setkání s vaším miminkem je nevyhnutelné. Je to jen otázka času a nikdo a nic tomu nemůže zabránit. Má to ale háček. Může to trvat mnohem déle, než si asi představujete, a může se to stát úplně jinak, než byste asi čekali. A nedá se to urychlit. Naopak velká snaha a nebo upnutí se na nějakou konkrétní dobu, místo a způsob toho setkání by to mohly spíše oddálit. Nejlepší je být trpělivý a mít otevřenou mysl. A jak to setkání poznáte? Dokud budete mít pochybnosti, jestli už k němu došlo nebo ne, tak k němu nejspíše nedošlo. Protože až k němu dojde, mělo by být tak silné, že už nebudete pochybovat. Přeji vám hodně štěstí.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »