barabizna s překvapením


06.04.2016 - 23:34
(Rak) mamina66
barabizna s překvapením
Zdravím Vás. Zdálo se mi několikrát o starém domě, z venku to spíš byla taková stará chajda kůrová. V dost otřesném přízemí se bydlelo. Vedlo odtud honosné schodiště do poschodí, ale bylo zaskládané starými krabicemi a různým haraburdím, ale nikoho vůbec nezajímalo, kam to schodiště vede.Coby noví majitelé jsme zjistili, že jsou tam o patro výš krásné pokoje, moderně vybavená kuchyně.Pak jsme zjistili, ze se do onoho patra dá také nasoukat úzkou ulatou dírou z přízemí. To ale mohl dokázat jen málokdo.

Řazení:
07.04.2016 - 10:34 | Filtr
(Panna) Eldria
skúsim: ten dom zobrazuje tvoj život, teba. Akokeby dačo super máš už len na dosah, len treba akokeby prekročiť "svoj tieň", nájsť tú správnu cestičku a vystúpiť do nádhery, o ktorej len tušíš, že tam dakde je...
A v tom živote nie si sama, sen poukazuje, že sa môže polepšiť aj ľuďom tebe blízkym, rodine.
Lepšie sa vykladá, keď poznám snívajúceho, lebo dvaja keď majú ten istý sen, môže to iné pre každého znamenať. Tvoj sen napr. keby si bola rozvedená a založila si si novú rodinu, možno sa prisťahovala k partnerovi, ktorého opustila pôvodná manželka, by mohol znamenať, že ten potenciál toho muža ona nevyužila a ty s ním môžeš prežiť nádherné spokojné roky, len treba trochu k tomu dopomôcť, nájsť tú správnu cestičku do tých komnát...
Myslím si, že dačo ťa napadne, čo ti sen hovorí. A radšej skús upratať tie "krabice a haraburdie, nesnaž sa prejsť úzkou dierou z prízemia..."hľadaj schodnejšie cestičky, nie provizória- k dosiahnutiu túžob
07.04.2016 - 11:37 | Filtr
(Střelec) tiferett
Dom v snoch je vždy symbolom vedomia, duše človeka.
Krásne pokoje "hore" naznačuju , že v rovine vedomia sa zdá byť všetko krásne, všetko v poriadku, ale to podzemie - to je oblasť podvedomia - a tam taký poriadok nie je.
A aj to, že to bola stará "chajda" znamená, že niečo na vojej fyzickej vizáži treba opraviť, spevniť, obnoviť.
A až keď vyčistíš podvedomia, môže celé tvoje vedomie, celá duša žiariť "čisto".
Čistenie podvedmia trvá dlhé roky, robí a to formou REKAPITULÁCIE ŽIVOTA . je to šamanská metode, keď treba rekapitulovať každú situácie, každého človeka, s ktorým sme sa stretli, všetko, čo sme prežili. Samozrejme nie je to len obyčajné spomínanie, rekapitulácie je zložitá technika práce s energiami nášho vedomia, ak máš záujem vedieť viac, napíš do vzkazov.
07.04.2016 - 12:01 | Filtr
(Rak) aliens
ahoj zlato, pořádně se nemůžu soustředit na to, abych napsala něco smysluplnýho, ale myslím, že se tam prolínají tvoje pocity a současná situace, ve které se nacházíš už nějakou dobu a taky možná touha po klidu a odpočinku, myslím v té psychické rovině. To bude ta úzká ďoura...je zatím nedosažitelná. :62:
Mě se zase zdává občas o tom, že umřou mí psi. Pádem, srazí je auto, nebo se utopí v bahně. No a já nikdy v té situaci nemůžu z rozmanitých důvodů pomoci. Občas do toho bývám ještě těhotná. Fakt supr zážitky :2:
07.04.2016 - 12:30 | Filtr
(Panna) Eldria » tiferett
môže aj tak byť :-)
07.04.2016 - 12:59 | Filtr
(Rak) mamina66
Děkuji Vám za vaše odpovědi, o tomto snu přemýšlím dlouho. Já si myslím v podstatě totéž. Najít vnitřní klid, o to mi asi nyní jde. A nebo to možná znamená, že moje duše mi ukazuje "horní poschodí" :76:, na které si snad ještě dlouho počkám.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »