a veselé zážitky ze srazů?


19.03.2016 - 14:33
(Býk) player
a veselé zážitky ze srazů?
Měl bych jich i více.Ale kdybych měl svůj top vylíčit , tak to byl Plumlov 2009. Na najdise přišla nová Jablonečanda , jakási Mimina. Přišla ve středu a v pátek byl sraz. Požádala, zda by mohla přijet , lidičky reagovali okamžitě pozitivně a nakládal jsem ji já v Jablonci v hospůdce - lehounce ovíněnou. U Dotěry na Malé Skále jsme přestupovali do jeho auta. Vnadná čtyřicítka se však nepochlubila , že v kabelce má flašku tvrdýho a aby ji odpadla tréma z nového , tak potajmu usávala.Což mělo za následek to , že už u Hradce chtěla Dotěru za manžela a za jízdy se po něm sápala se slovy: A kdo je ta Wolfinka , já jí vyškrábu voči... :61: (ani se nedivím) a než jsme dojeli na Plumlov , už bylo po ní. Takže jsme ji s Dotěrou ufajíce dovleklii do chatky , kde okamžitě padla za vlast a druhý den dopoledne jsme jí vzbudili a jelo se domů...Měla krásnou morální kocovinu ,ale jinak zajímavá ženská - dobrodruh. Pak už zmizela do neznáma.

Řazení:
19.03.2016 - 14:34 | Filtr
(Býk) player
Pak mám ještě spousty nepublikovatelných... :61:
19.03.2016 - 15:06 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » player
Joooo...Mymynu si pamatuju! :75: Ona byla hrozně milá ale za tu flašku tak nějak dokázala vzít...na Pastvinách měla podobnou storku, ve který eště ale figurovalo auto, ona za volantem, ztracenej Buba, serpentýny kolem vody a Sluník s vyvalenejma očima kamže jako dojedou vlastně. :61:
19.03.2016 - 15:15 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Jinak já upřímně řečeno nějak nedokážu říct jednu historku...šak dycky bylo smíchu hromada a nedokážu říct, že TOHLE bylo to nej... :2:
30.12.2016 - 19:26 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..nic si nepamatuju.. :8:
..rozhodně si to nepamatuju tak,že by se to dalo vyprávět jako historka..jsou to jen útržky typu "Plájo Ty ho musíš ukázat" .. "Sluníku s kým spíš" apod. ...a pocity..mnoho pocitů.. z jednotlivých těch setkání. Je to už dlooooouhá doba... moc :1:..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »