minule zivoty


17.03.2016 - 23:06
(Lev) fubond
minule zivoty
Verite na minule zivoty a co si o tom myslite? Strucna otazka, kterou muzete rozvest...

Stránka: 1 2 3 4 5
Řazení:
17.03.2016 - 23:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
neveřím, protože si nejsem jistý, jestli to je dimenze víry jako spíš dimenze poznání.

ale pokud se ptáš na zkušenosti, tak mi přijde, že ten kolotoč mých indicií poukazující na konkrétní zážitky, se prostě neomohl roztočit v jednom životě, protože tento na to prostě obsahově nestačí.
zatím :4:
17.03.2016 - 23:15 | Filtr
(Panna) elaviel
Verim a jsem si jista, ze tady nejsem poprve ani naposled. :3: Cetla jsem par zajimavych knizek o regresnich terapiich a minulych zivotech, napr. od Ester Davidove Denik regresni terapeutky. At si o tom mysli, kdo chce, co chce, ja jsem za sebe presvedcena, ze to tak je.
17.03.2016 - 23:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sdílím. Více se ptejte autorky, web pod článkem.

Reinkarnace ? a jak to víte ? :))

Říkala jsem si,že tomuto velmi kontroverznímu tématu dám ještě čas,ale nějak mě to nutí se k tomu vyjádřit :) Byla jsem človíček od narození velmi nedůvěřivý a to jak vůči lidem,tak i vůči sobě.Pokud jsem chtěla znát názor druhých,vždy to muselo být víc lidí (samozřejmě jsem si jich musela vážit:) a pak jsem vše ještě pečlivě analizovala a pokud to bylo možné,osobně vyzkoušela a to s odstupem času několikrát :)) Když se začaly u mne rozvíjet dary , mozek šílel.Informací bylo příliž a přineslo mi to spoustu trápení....Postupem času jsem byla schopná většinu informací vztřebat a přiměřeně mému intelektu a úhlu pohledu nalézt i určitou logiku a systém.

Když jsem začala vidět různé obrazy i krátké filmy z dob minulých v souvislosti s léčbou lidí,říkala jsem si,že se zřejmě jedná o minulé životy,tak jak se velmi často prezentuje.Uznávám,že v duchovní rovině ve které jsem se v tu dobu nalézala,se vše jevilo jako velmi logické...Postupem času se ale stávalo čím dál častěji,že v souvislosti s jedním klientem bylo těch životů příliž a vzájemně se překrývaly i časově (např. u jedné paní se k jednomu zdravotnímu problému našlo 11" životů") a to se momentálně nechci pouštět do poznatků,že jsem narazila i na "životy" současné i budoucí , se kterými jsme propojeni a které nás ovlivňují podobně jako ty minulé :) Také obrazy o našem " odchodu" mě utvrdily v myšlence,že zdaleka vše není tak primitivní,jak si mnozí naivně myslí.Nemyslím si,že lidské vědění je na úrovni,abychom tento systém pochopili.Jen se snažíme v rámci našich možností věci pochopit :)) V tom se podobáme malým dětem :)

Pokud se tedy na vše dívám z mého dětského pohledu , pak mi přijde daleko logičtější , že v naší krvi ( v DNA) , je uloženo spoustu bloků ( dědičných hříchů),které ovlivňují naše zdraví (vědci jsou teprve na začátku :) , a obrazy které vidíme ukazují na jednotlivé bloky vytvořené staletími a propojené nejen genetickou (hmotnou ) vazbou.Vše bych spíše přirovnala k jaké-si energetické síti,kdy si veškeré hříchy od Adama a Evy neseme jako lidstvo v sobě a svými životy se snažíme očistit co se dá.Jsem přesvědčená,že původní čistou matrici DNA měl ( a má) pouze Kristus a boží jiskra v nás (svědomí) nás vede k němu....Přičemž se dá doplnit,že do hmotného těla jsou informace převedeny z duše,kterou lze vnímat jako světelný disk, na kterém jsou uloženy různě poškozené soubory .Na základě osobních poznatků si tedy opravdu nemohu myslet ,že dochází k jaké-si reinkarnaci.Věřím,že jako samostatná jednotka, u které musí dojít k očištění nežli opustí zemi,se připojím v nebi k ostatním a budu v nehmotné podobě pomáhat lidem na zemi...:)

Ps: Při čtení Bible vnímám,že naprosto neodporuje mým myšlenkám, naopak mě utvrzuje v přesvědčení,že je to kniha neskutečně nadčasová , stvořená nikoliv lidmi , ale Bohem ....Je to manuál jak dosáhnout osvícení.....



Více zde: http://lumen-fidei1.webnode.cz/prod…
17.03.2016 - 23:24 | Filtr
(Rak) HappyLu
newěřím,wím :76:
17.03.2016 - 23:30 | Filtr
(Panna) elaviel » Neferlin
Absolutne respektuju vas nazor a s nekterymi vecmi nezbyva nez souhlasit, ale - reinkarnace - jak vite, ze ne? A jaky smysl by melo byt na zemi jen jednou? Clovek je nedokonaly tvor, nekdo mene, nekdo vice. Proc?
17.03.2016 - 23:32 | Filtr
(Lev) fubond » Neferlin
A co lide pred Kristem???
17.03.2016 - 23:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neferlin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
k té DNA - je to klidně možné. onehdy mnou projel jakýsi strach, u kterýho jsem měl pocit, že je strachem pravěkého lovce vyhnaného ze svého kmene do loviště s méněcennou možností lovu.
naprosto konkrétní strach z hladu a záhuby a selhání možnosti předat svoje geny dále.
17.03.2016 - 23:42 | Filtr
(Lev) fubond » Buh je tlak
Ty tady docela dost prispivas vid? Jssm si te vsimla uz drive. Proc zrovna tady a muzu se zeptat co delas za praci? Jsem dost zvedava..
18.03.2016 - 00:25 | Filtr
(Ryby) Crumb
Bez reinkarnace by podívaná tohoto světa byla pouhou fantasmagorií.
18.03.2016 - 08:03 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
....věřím-nevěřím.....že jsem tu už byla mockrát a ještě se sem mockrát vrátím, to prostě vím, nevím, jak to vím......ale o tom nepochybuju :1:
18.03.2016 - 09:11 | Filtr
(Ryby) MG34
Žádné "minulé životy" tak jak je chápe většina lidí nejspíše nejsou.

Pravda ovšem je, že tu jsou relativně nové výzkumy k přenosu zkušeností mezi generacemi: https://www.reflex.cz/clanek/veda/…

Konkrétně tohle by vysvětlovalo moji zvláštní fascinaci monotónním hlukem čtyřmotorových druhoválečných bombardérů - mám ji odmala. Nedávno jsem zjistil, že můj děda za války na totálním nasazení ve Vídni musel pomáhat jako hasič při bomardování.

Ale to jsem odbočil - zpět k "minulým životům" - mám k tomu sepsaných pár řádků, dám to do samostatného příspěvku. Psal jsem to pro kamarádku, která se o tom chystala psát článek do časopisu. Nakonec to tuším nepoužila, takže to můžu dát sem.

Zkušenosti se spoustou lidí, kteří "tomu" věří, jsem získal na lide.cz na fóru "Minulé životy". Probral jsem to tam důkladně. Dokonce jsem to fórum nějakou dobu správcoval. Těch "případů ke studiu" mám tedy opravdu hodně - v té době mne to dost zajímalo.
18.03.2016 - 09:17 | Filtr
(Ryby) MG34
Začnu asi tím, jak si to kdo představuje - každý úplně jinak, většinou si vzájemně protiřečí a plynule mění svůj názor podle situace - ve své "praxi" jsem se setkal s opravdu různými výklady a monstr-konstrukcemi, nikdy ne stejnými člověk od člověka. Přitom si to natolik protiřečí, že se to vzájemně vylučuje - pravdu má jen jedna verze jednoho člověka anebo nemá pravdu žádná - nikdo se jí nepřiblíží.

Například někdo si myslí, že "duše" cestuje pouze po lidech.

Když namítnu neostrou hranici mezi lidmi a neandrtálci nebo jinými příbuznými primáty nebo našimi mutanty, mongoloidy, atd., tak plynule přechází na názor, že duše cestuje i na zvířata (anebo jen na některá).

Když namítnu objevené mimozemské bakterie z Marsu, atd. tak plynule přechází i na mimozemšťany.

Jeden exot dokonce počítal s duší i pro stroje - techniku, možná i postavy z her, atd.

Pak je tu otázka počtů - někdo tvrdí, že počty jsou omezené a furt se točí dokola.

Ti záludnější, kteří si uvědomují past tohoto názoru (počet lidí neustále roste např.), začínají vypočítávát krkolomné teorie o tom, jak ty duše přibývají, ale neubývají.

Případnou apokalyptickou katastrofu - vyhlazení Země zase využijí k posunu k mimozemšťanům.

Pak je tu otázka ztotožnění se s reálnou historickou postavou - kolik existuje lidí, co si myslí, že byli Napoleon, Alexander nebo Johanka z Arku? A kolik bylo skutečně Napoleonů, Alexandrů a Johanek z Arku?

Kolik existuje lidí, kteří byli přítomni při ukřižování JK (který ani nevíme, jestli existoval nebo jestli ho jen Římani nepřibarvili, když kompilovali Nový zákon pro účely zbrusu nového státního náboženství)? A kolik by se jich na tu Olivetskou horu doopravdy vlezlo, aby se tam dalo ještě dýchat? A kolik jsem jich potkal jen na blbém fóru "Minulé životy"? :3:

Narazil jsem i na lidi, co si mysleli, že jsou nějaká historická postava (konkrétně herečka Mary Pickfordová tuším), ale jaksi opomenuli, že zemřela až po jejich narození anebo jiné historické postavy ještě dokonce žijí.

A někdo si našel obezličku, že opravdu slavná duše se může dělit mezi víc lidí.

Algoritmus "přerozdělování" - tady se fantazii opravdu meze nekladou - co se děje mezi "znovuzrozením" je vděčné období pro všechny fantasty - setkal jsem se s různými osobními výběry, soudy podle karmy, centrálně řízenými algoritmy, oddělení částí duší od vesmírných těles a jejich sloučení do jedné unikátní kombinace, atd. Nezřídka se některé "algoritmy" po dotažení do důsledků dostávají do pozice, že všichni židi si holocaust vlastně vybrali sami a nacisti vlastně za nic nemůžou... Na toto jsem zatím neslyšel rozumný protiargument.

Regrese jako taková - no, co znám, tak buď přiznali, že to byl problém nebo nic nepřiznali a tvářili se, že císař má nové šaty. Sugesce a hypnóza v plném proudu. Peníze v plném proudu.

Reálný základ - ty vědecké pokusy na myších a mezigeneračním přenosu informací, co jsme se o tom už kdysi bavili. Ale to neodpovídá romantické představě, takže to málokdo bere v úvahu. :1:
18.03.2016 - 09:28 | Filtr
(Býk) player
Spíše ano.

Vycházím z odborné literatury o regresích. Dále , když si představíme strukturu hmoty , tak prostě duše v ní musí být coby host. Jsme tvořeni nekonečným ničím (mezerami , doslova pustinami) a dostředivě-odstředivými silami. Ničím jiným. A ještě jakousi kvantovou polévkou.

Prostě vychází mi to , že ano.
18.03.2016 - 10:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Cítím, že tento život není jediný. Všechny zkušenosti nevznikly jen tak zničeho nic. Všechny mé pocity, city, myšlenky, názory. Hlavou to odůvodnit nedokážu a logicky to vysvětlit ale to není potřeba, prostě to cítím. Vždy se mi prokázalo v životě, že když jsem něco cítil, tak se to ukázalo být pravdou.

Karma vztahová, rodinná atd...třeba moje matka byla v minulém životě partnerkou po mém boku. Dá se to hezky vyčíst z horoskopu, postavení planet a pozice domů, uzlů a černé luny a když si to dáme hezky do souvislostí s tím, co prožíváme a co řešíme v tomto životě s určitými lidmi, tak lze snadno poznat těmito výše popsanými způsoby co máme společné a tedy proč to prožíváme.

A sedí to jako :71: na mísu. :1:

A v podstatě je úplně jedno jaký má kdo na tohle názor. Je to každého z nás věc. :3:
18.03.2016 - 10:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pojďme si to trochu rozebrat.

Jenom na úvod zdravím Elaviel - mega dlouho jsem o Tobě neslyšel; dlouho neviděl. (Ačkoli bych možná snad raději osobně.)

Na tohle téma asi nejde mít moc pevný názor - souhlasím s tím však že věda není v tomto směru nikterak daleko, zároveň však ani poznatky jednoho, či více lidí, skrze zážitky nemohou být směrodatné. Lidské vnímání je sice neomezené, ale může být zkreslené. To že vidíme nějaké minulé životy - je v první řadě překlad našeho mozku. Vše se odehrává u nás. (Dokázané to už je, že se vše stává z el.mg vlvnění světem teprve u nás v hlavě).

Avšak dle vlastních poznatků a zkušeností mohu celkem říct, že čas je prapodivný. Došel jsem postupně k tomu, že je zacyklený - jeden obrovský cyklus - kruh, který prochází skrze několik multidimenzionálních světů na jehož "konci" se propadá zpět na začátek. (a teď vážně, kdo mě chápe? :D..)

Asi jsem Luciasku i pochopil jak to je myšleno, vzhledem k tomu, že píšeš o DNA a kristovské matrici. Jen mi přijde zbytečné to mít zaobalené v jakémsi biblickém pojetí. Bible je 2000 let stará a je psaná metaforicky - tak aby ji měli tehdejší lidé šanci pochopit. Dnes je okolo nás většina lidí ateistů, nebo si vytvořili nějaké vlastní pojmenování, vlastní víru. Adam, Eva - polarita.. Málokdo to ale bude brát dnes těmito slovy.

Teď vážně - můj názor, který je rozhodně změnitelný, pokud mi to prokáže někdo jinak. Celkem souhlasím s myšlenkou, která byla celkem pěkně ukázaná v Atlase mraků - minulý, přítomný a budoucí život probíhají současně - krásný paradox času. Pro naše lidské vědomí jsou to oddělené části. Nicméně po smrti je možné přemístění vědomí, jakožto prvku energie, do jiného těla - jiného času. Podle mě přesun je na základě přitažlivosti a podobnosti energií. Vědomí jako takové to bude prožívat jako samostatnou linku, jelikož paměť je vázaná na mozek lidského těla.
Z pohledu léčitelského tedy ano - je dobré to nazývat minulými resp. budoucími životy, ačkoli to není asi tak přesné. Ale pro představu to poslouží. Na druhou stranu svůj minulý i budoucí život ovlivňujeme rozhodováním a konáním v aktuálním. Zároveň při zaměření na určitý problém se nám promítne z minulého či budoucího života archetyp problému - prožití archetypu (podobnost energie). Dle kterého ho můžeme pochopit a rozřešit - rozvázat.

Ale téma je to brutálně složité a asi by nebylo od věci u toho uchopit daleko více věcí více ze široka, než-li jen zaměření na "minulé životy". Čas skrze prostor a dimenze jako takový je velmi paradoxní a rozhodně časová linie (a její velikost + naše vnímání jí) není všude stejné. Koneckonců to dokázal i Einstein, když prokázal zakřivení časoprostoru ve vesmíru. (Teorie relativity) Věda i my jsme však uplně na začátku v tomto. Proč to ale řešit do mrtě a raději nežít dle vlastního svědomí jak nejlépe to jde?

"Tvořím abych byl tvořen".
(Má slova, autora nehledejte.. Pochopte to jak chcete, jak Váš mozek chce - jelikož Tvůj mozek je Tvůj problém. :D..)

Každopádně se mějte všici krásně. A Elavielko, když budeš mít někdy cestu do Brna, dej mi vědět. Přeci jen jsem Tě viděl naposledy snad v Pastvinách.. :))
18.03.2016 - 10:47 | Filtr
(Ryby) MG34 » Bard Moe
Myslím, že k tomu máš celkem zdravý přístup :15:

Zjednodušování většinou vede člověka na scestí. Pokud to "nějak je", tak je to docela dost složité, hlavně u těch časových paradoxů. Řekl bych, že často za hranicí chápání většiny lidí (ne-li všech).

Málokdo si např. uvědomuje, že čas neexistoval v našem prostoru vždy - velký třesk probíhal i bez času - z pochopitelných důvodů se nedá říct, "jak dlouho" a ani co bylo "předtím" :4: To jsou totiž otázky, které dávají smysl až s časem a tady je kámen úrazů - spousta lidí se tak ptá a zrovna si "logicky" odpovídá..
18.03.2016 - 12:08 | Filtr
(Blíženci) movvin
V to nemusím věřit. O tom vím a mám i své vlastní zkušenosti.
Dokážu se , když je to zapotřebí přenést na vlně emocí přesně tam kde ta emoce začala svou dráhu . Kde se mi otiskla do vědomí jako stigma toho s čím se vypořádávám v tomto životě. Zachytím to za současný konec a nechám se unést do situace, kde vznikla. Je zajímavé, že u toho mám i fyzické pocity, vnímám i vůně z toho daného prostředí :1: Vybavuji si prostředí, a momentální situaci, taky pohlaví, ale jméno natož někoho známého :4: to ne.
18.03.2016 - 12:59 | Filtr
(Býk) 144
neverim, vim.

lidi si pletou 2 veci, kere existuji vobe a misto aby vibe akceptovali tak si argumentuiji tou jednou ze preci tahle a tak ta druha nemuze.

lidska duse (tedy u lidi kteri maji lidskou dusi, ze jo) si pamatuje minule zivoty i kdyz to nemusi vejit do vrchniho (nebo povrchniho ? ) vedomi.

a take existuje DNA pamet kde jsou veci po predcich a jejich predcich a tahne se i tohle staletimi.

neni jednoduche tyhle 2 veci vod sebe voddelit a poiznat co je co

ale naprklad metoda TLT to umi bajecne jednoduse, poznat co je z mihi minuleho zivota a co je po predcich a podle toho se s tim pak nalozi a vycisti.

ale kdyz rikame je to nabalene v DNA, neni toi hmotne nabaleni a neni to v genech, nic by se nepoznalo bio-krimi metodami, je to jenom energie-informace-pamet nabalena jak prisla s DNA po predchozich generacich
takze se s tim nalozi velmi podobne jako s vlastnima spominkami na nase minule zivoty

velmi podobne, ne stejne

kazdopadne neni potreba nikomu to svoinstvo z minulosti (nase nebo predku) tahat sebou a mit z toho dramu nebo limity
18.03.2016 - 14:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já spíš vím, že duše je nesmrtelná, to je pro mě stěžejní.
V souvislosti s tím pak ale nevím, jak pracovat s minulostí, protože co když je minulost pouze iluze, co když čas tak, jako ho vnímáme my sami, prostě není.
Co když v budoucnosti můžeme žít v minulosti? :63:
18.03.2016 - 14:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
O to se taky snažím, mít dořešené věci a připoutané energie, pocitově vím, že něco s sebou opravdu nechci táhnout x "životů". Akorát by mě zajímalo, jak tohle funguje, když to třeba ten druhý/druhá, v sobě nemá dořešené a je energeticky připoutaná? Znamená to, že jsme tím k sobě připoutáni bez ohledu na můj vývoj?

18.03.2016 - 14:53 | Filtr
(Býk) 144 » Pietra di Luna
Znamená to, že jsme tím k sobě připoutáni bez ohledu na můj vývoj?

nene, tedy ne kdyz nechces, nekdo se rad necha zamotat do ciziho a pak jo

znas metodu:

cutting the tights which bind ?

s tim clovek co uz nechces spojeni energeticke si projdes same se sebou ritual ke postupne rozseknes spojeni-kanal na urovni vsech caker

a je seknes kazdou cakrpou zvclast tka ten rozseknuty konec co jde od sebe si hezky rukou pritahnes a schovas do cakry a reknes si to je moje do toho te nic
a ten druhy konec od sebe odstrcis a reknes vem si to je to tvoje uz to nechci
18.03.2016 - 17:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Pietra di Luna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co když prostě celej ten cirkus humberto tam i nazpátek jede jen v tuto chvíli? :4: :15:
18.03.2016 - 22:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 144
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neznám, ale určitě to půjde vyhledat. Díky! :1: Hlavně abych si nerozsekla i vlastní čakru :4:
18.03.2016 - 22:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Z minula, myslíš třeba vztahy v rámci rodiny, nebo obecně, karma, minulý životy?

Děkuju za info! :1:

O rodinných konstelacích jsem uvažovala, připadá mi, nebo spíš teď už vím, že se po naší linii táhnou dost velký divnosti, ve kterých se mi vůbec nechce pokračovat :14:
18.03.2016 - 22:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
s rodinnými konstelacemi mám zvláštní zkušenost.

některé byly geniální, zíral jsem na divadlo principů a zákonitostí, které se odhalovalo do nejmenších detailů, mozaiku božské provázanosti před kterou nelze než němě zírat a tlouct se do kolen radostí.

tam jsem taky poprvé zažil, že když z těla odejde velká bolest, zůstane jen čistá láska a lidi okolo jsou plný nádhery a kouzla.

jindy byly ale konstelace napytel a děj, který se tam odehrával, neodpovídal realitě.

primárně mám pocit, že konstelace nám pomůžou pokud máme pocit, že by nám mělo být pomoženo, že potřebujem "opravit svůj život" a sami to nezvládáme.
ale lze to často zvládat i bez nich..
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-106
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »