Prosím o výklad


15.03.2016 - 11:31
(Ryby) ren07
Prosím o výklad
:6:Prosím, kdo byste měl chuť o výklad. To je můj osobní horoskop...

Řazení:
15.03.2016 - 12:04 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Pokud se opravdu prsíš, tak musíš ukázat fotku. Jinak ti nikdo neuvěří a já už teprve ne.

Úprava: tak koukám, že jsi to opravila z "prsím" na "prosím", z čehož usuzuji, že prsení se nedočkám. A já se tak těšil. Škoda, na výklady jsem tady jeden z nejhorších... vykládám akorát občas auto a ještě mě u toho berou záda.

:1:
19.03.2016 - 22:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš hodně obsazený 6. dům práce a zdraví, co máš za práci, jsi přetížená?
20.03.2016 - 09:25 | Filtr
(Střelec) tiferett
Na prvý pohľad upúta niekoľkonásobne zvýraznené energie Neptúna:
Ryba
Slnko v Rybách kvadratúra Neptún
Mesiac Konjunkcia Neptún
Merkúr v Rybách
- To sú všetko aspekty s energiou Neptúna- teda mimoriadna vnímavosť, senzitivita, intuícia, ale aj roztržitosť, schopnosť vnímať to, čo iní ľudia nevnímajú a necítia,
Zraniteľnosť, tendencia stavať sa do pozície obete,
Ženské, pasivne, premenlivé energie.

To je jedna stránka horoskopu.
Druhá stránka: Ascendent v komunikatívnych a večne zvedavých Blížencoch - a to v kvadrtatúra na Merkúr v Rybách(Vládca ascendentu) - čo dodáva ešte aj ascendentu v Blížencoch nádych neptúnskych energií. A tým cez ascendent je celý horoskop nasiaknutý energiami Neptúna a naznačuje , že táto bytosť vníma celý svet cez neptúnsky závoj - snivo, možno iluzórne, nejasne, placho, možno ustráchane, trochu mysticky, má schopnosť nasávať božské pravdy a múdrosti buď cez knihy ale aj bez kníh..

Tým, že je Merkúr v Rybách na vrchole horoskopu - ešte viac ovplyvňuje celú energetiku horoskopu a tda aj celé vnímanie a celý život zrodenca.
A ten Merkôr je v kvadratúre na Urán v 6. dome v Strelcovi - čo dodáva tomuto neptúnskemu vnímaniu schopnosť božských inšpirácií, hlbokých kozmických pochopení a veľký nadhľad, keď zrodenec má schopnosť vnímať život a svet priam z božskej pozície.

Tretia stránka horoskopu:
6.dom je nielen bohato obsadený, ale je obsadený „tvrdými“ planétami a aspektymi a zároveň vládca 6.domu Venuša ja na MC - teda prepojená s kariérovým smerovaním, čo naznačuje buď prácu s ľuďmi, alebo v oblasti umenia a planéty v 6.dome dominantné postavenie a schopnosť presadiť sa. Ale Pluto, Saturn, MArs v 6.dome vo Váhach okrem dominancie a tvrdosti v oblasti práce naznačuje aj možné problémy - nielen pracovné, ale aj zdravotné a vzťahové - obličky.
Toto stélium planét - Pluto, Saturn, MArs je v kvadratúrach na dračie uzly, čo naznačuje, že týmito tvrdými energiami si tento človek bude brzdiť a hamovať životný vzostup a to ho prinúti naučiť sa využívať pozitívnu stránku týchto troch planét a to je hĺbky, múdrosť, ráznosť, odvaha, trpezlivosť, vytrvalosť, rozvážnosť, húževnatosť, pracovitosť .....Ak sa toto naučí, tak v oblasti práce a kariéry dosiahne obrovský vzostup a priam majstrovskú úroveň.

Venuša na MC je v trigóna s ascendentom,kde cez Merkúr je zas ešte aj Venuša presiaknutá Neptúnskymi vnímavými energiami, čo však môže pri niektorých tranzitoch spôsobiť nejasnosti, slabú prieraznosť, slabú schopnosť presadiť sa, alebo naopak mystické zameranie v oblasti kariérového rastu.

Ďalšia oblasť: 7.dom vzťahov - Čierna luna a kvadrát na SLnko naznačuje možné problémy v tejto oblasti.A tiež je tam konjunkcia s Neptúnom - takže na záver aj oblasť vzťahov je neptúnska - podriadenosť, submisivita, rola obete.

Takže celý horoskop - každá jedna planéta, každý aspekt je presiaknutý neptúnskymi energiami, pasívnymi ženskými, plachými, s nevedomým strachom, ktorý ženie tohto človeka do ústupu, do podriadenosti.
Odvahe a schopnosti presadiť sa má naučiť cez deti a cez prácu.

Jupiter v 6.dome v ŠKorpionovi v kvadrtatúre na Venušu na MC - možnosť využiť v práci strategické a manažerske schopnosti, schopnosť vidieť do hĺbky vecí aj ľudských duší, možno liečiteľské schopnosti, ale aj možné problémy so zákonom pri nepriaznivých tranzitoch, a možné zdravotné problémy - močové cesty, nervový systém.





21.03.2016 - 23:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kocourisko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
navenek sympatická, kunikativní, příjemná, aktivní, ve vztahu k druhým prudká, prostořeká a neuváženě kritická, tipnul bych, že máš na fejsku hodně lajků za tvoje břitké komentáře k současné situaci ve společnosti :)
v partnerských vztazích docela tápeš, ikdyž tě to stále vábí. řešíš to, dlouho to mít vyřešené ale nejspíš nebudeš. proč? nemáš vlastní ukotvení sama v sobě (chybí silnější prvek země v radixu), takže vždy budeš otrokem svého vztahu k druhým, nebudeš tou hybatelkou, ale obětí, často uštěpačnou, občas mezi mnohými přáteli za tuto "odvahu" obdivovanou, ale to ti nic nedá, zjistíš, že jsi se svou slabostí v početné společnosti křehká a sama...
máš ale pěkný 6. dům, pluto se saturnem ti dávají sílu k usebranosti, sebekázní, službě druhým - a tím k najití vlastní sebehodnoty, která tě nebude nutit jednat reaktivně, ale přiměje tě, na konci tvého snažení, pokud to vezmeš vážně, k síle být aktivní, sama za sebe:
...a uran v radixu namířený jako šíp vůči tvému okolí se změní v hrot šípu, kterým budeš moci ty sama, ze své nejlepší vůle a přesvědčení, posílat druhým to nejlepší, co v tobě je...

cestu, jak toho dosáhnout, postupně, ti ukazuje severní uzel v 3. domě (tzn. v jaké oblasti tvého života) v opatrném a rozvážnějším raku (tzn. jakým způsobem)...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »