Priroda jako super zbran


12.03.2016 - 07:59
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Priroda jako super zbran
Jak se zda, tak "konspirace" o lidskem ovladani pocasi pro vojenske ucely pomoci systemu HAARP uz neni jen konspiraci.http://www.novinky.cz/zahranicni/… armády, které znenadání ztrácejí vůli a motivaci. Hromy a blesky, jež mění bojiště v jezero či nekonečné rozbahněné pole. A civilizovaná centra, v nichž přestává fungovat veškerá elektronická komunikace. To nemají být výjevy z apokalyptického filmu, ale reálné scénáře sofistikovaného vedení bojových operací, a to nejen zakládáním lijákových oblaků, ale i vysíláním vysokofrekvenčních elektromagnetických vln do ionosféry. Jaderná bomba vedle toho vypadá pomalu jako primitivní kyj.Ovlivňováním ionosféry se zabývali Američané i Sověti. A nyní Rusko i další země. Moskva měla do 90. let mnohem silnější energetické zdroje, ale ne silné počítače. Kongres to změnil a agentura HAARP, navazující na testy od 50. let, Rusy ve zdrojích předčila.

Řazení:
12.03.2016 - 08:14 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Mam takovy dojem, ze jsem nekde cetl, Ze BABA VANGA, predpovidala ze ve 3. svetove valce se bude valcit pomoci pocasi :22:
12.03.2016 - 09:28 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Trochu mimo téma i kdyz s počasím jako zbrani / překážkou to souvisí.
Vcera v televizi byla reportaz z uprchlickyho tabora, nevim teda odkud. Nicmene jeden Syran tam rekl vec, ktera se mi vryla do hlavy.
Rekl, ze uprchl ze Syrie protože tam bojoval proti IS a ted ze je tady, kde je mu soupeřem počasí, coz je mnohem horší protoze IS narozdil od přírody ma svoje limity.
Kdyz se to vezme takhle, tak počasí je jako zbran vlastně ideální...
12.03.2016 - 12:02 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » Hustokrutě obscénní Morti
bojoval proti IS, uprchl a ted je tady...
Aha, takze dezerter :39:
, tak at si tady u nas uzije to "bajecne" pocasi :27:
12.03.2016 - 12:20 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Tuatha Dé Danann
Tak to uplne nevim... Ja tem jejich recem dvakrát neverim...a taky me napadlo at se teda vrati kdyz IS je vlastne lepší :61:

Me spis zaujalo to o tech limitech :15:
Jak dlouho vydrzu kdokoliv bojovat ve stejnym nasazení? Den, dva, nez usne? Myslis ze kdyz zacne prset, za mas sanci ze dest za dva dny usne? :21:
12.03.2016 - 12:25 | Filtr
(Býk) 144
minuly tyzden vyrobili Khazari zemetrasenie v Indonezii, ako pomstu za to ze odmietla Indonezia sa vzday svojich zdrojov penazi a zlata.
12.03.2016 - 12:30 | Filtr
(Býk) 144
ta ista banda co utoci pocasim utoci aj inymi zbranami:

http://geopolitics.co/2016/03/…

12.03.2016 - 13:11 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » 144
Ja jsem cetl "konspiraci" ze i to zemetreseni v asii v roce 2004 byl USA test na vyvolani tsunami. Te doby, v thajskem zalivu kotvila americka bitevni lod, kolem ktere se evidentne prohnala ta vlna par hodin predtim, nez zasahla thajske pobrezi, a ty darebaci se nijak neobtezovali nekoho varovat...
To same pri zemetreseni na HAITI. Tesne pred zemetresenim presunuli americane celou vojenskou flotilu k pobrezi HAITI, a ihned po zemtreseni tam vtrhli a americka armada znejakeho duvodu docasne prevzala vladu nad zpustosenem Haiti...



Uz za druhé světové války se americké námořnictvo pokoušelo na Novém Zélandu neúspěšně v rámci projektu Seal o vyvolání vln tsunami, jež by smetly japonské námořnictvo a ničily pobřežní obranu. (novinky.cz)
13.03.2016 - 05:58 | Filtr
(Býk) 144 » Tuatha Dé Danann
ano, obe zemetrasenie na NZ Christchurche boli pomstpu-vydieranim kedze Khazarska moc chcela aby jej dali na zitoe juzny ostriv NZ, hladaju kam by usli ked ich ludstvo vyzene z USA a europy, rovnako skusali ziskat juznu cast Argentiny, to zase skusali zvolenim argentinskeho papeza, dalsi projekt pokus na vytvorenie Velkej Khazarie bola UKrajina, kde vo vlade sice dosadili uz svoich Khazar sluhov, ale im to tam cele nevychadza

zemetrasenie Haiti - ano to bolo jasne, 2 dovody, medzi Haiti a Kubou su obrovske ropne polia pod mroskym dnom a na Haiti bolo schovane zlato ktore 1 klan odviezol dna 10 SEP z trezoru v pivnici pod WTC a druhy klan si siel to zlato znovu ukradnut nazad (to je mafianska vojna medzi klanmi Rotsclids-Rockefellers, kde po usi je rodina BUshovcov...)

Japonska Fukushima bola vyvolana ale klasicky nie zbtanami pocasia, jednoducho male atomove naloze vlozene do puklin medzi dvoma kryhami zemskeho dna, kladli to tam aj z bristkych lodi, Japonsko je vobec krajina vydierana Khazarmi uz vyse 100 rokov (naroadeny Pearl Harbour...) Bezpecnost prevzala na d Fukushimou asi 2 mesiace pred Israleska firma (haha), takze to bola akcia na osi zla : Abe, Netenyahu, za podpory UK USA
teraz prebieha uz sudny [roces v Londyne dlhe roky ale taha sa to.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »