NOV 9.3. v RYBÁCH


04.03.2016 - 10:34
(Štír) Měsíční štírka25
NOV 9.3. v RYBÁCH
....blíží se nám další novoluňácká noc (9.3.)ve vodních Rybách. Jak prožíváte dny těsně před novem? Napište jak se cítíte pár dní před novem a jak se liší u vás období před novem a úplňkem...... :29: :64: :122:

Řazení:
04.03.2016 - 10:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
byly časy, že jsem na sobě poznal, jak jde Luna zvířetníkem a ve kterém znamení zrovna je. Od té doby, co mě přestalo bavit to zkoumat, se cítím daleko líp a stabilnějc a pohyb luny na mě nemá příliš vliv :61:
04.03.2016 - 14:24 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Buh je tlak
:4:..no na mne teda má.... :64:...hlavně Luna v úplňku :4:
a co takovej úplněk ve Štíru :122: nebo ve Lvu, to je mazec.... :3: :21:
04.03.2016 - 16:17 | Filtr
(Ryby) MG34
Asi je to dost nepravidelné s mojí citlivostí, ale zkusím si na to teď dát pozor.

Já to asi vždycky nějak zablokuju, ale když si extra na to vzpomenu dopředu a nebráním se, tak se dějí věci.

Které dny/noci jsou tedy rozhodující?
06.03.2016 - 18:02 | Filtr
(Hadoken) ži.va
nevím, jestli jsem si ty svoje dojmy tak šikovně vsugerovala na základě teoretických znalostí o vlivu lunárních fází na psychiku člověka, ale i kdyby, tak mi to neva. :3:

před novem mám obecně potřebu se nějak čistit, jsem hloubavější, jdu víc do sebe, chci klid. a taky si třeba stříhám nehty a mám větší potřebu uklízet :4:

před úplňkem poslední dobou nemůžu moc dobře spát a jsem taková chaotičtější, impulzivnější... cejtím dost energie, ale záleží, někdy ta energie je i destruktivní, vyplavují se mi emoce a zvyšuje se dynamika vnitřních procesů, zvýrazňujou se některý věci, vypadávaj kostlivci ze skříně, kterým třeba nerozumím - a pak v té fázi ubývání občas přijde nějaká reflexe... jo a taky víc jím :65: :69:

chtělo se mi napsat, že mívám v těchto fázích víc sny, ale nejsem si tím jistá, mi přijde, že mám sny dost často nehledě na fáze Luny. spíš záleží, v jakém se nacházím obecně rozpoložení a co si řeším... plus teda tranzity hodně :64:
07.03.2016 - 16:58 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » ži.va
:15: :29: :64: :122:
09.03.2016 - 05:55 | Filtr
(Vodnář) dvorjana


http://www.astrologiepetranel.cz/sl…
Horoskop na období 7. 3. - 13. 3. 2016
Léčení 20160116_115336 (2)

V tomto týdnu nás čeká zatmění Slunce, novoluní v Rybách na Dračím ocasu.

Zatmění Slunce, viditelné sice jen z Indonésie, působí stejně celoplošně. Nejvíce to ovlivní narozené děti a ty, kteří mají narozeniny.

Co symbolicky zatmění v Rybách přináší? Možný pocit ztracení se, neviditelnosti cesty dál, zastřené vědomí, kdy vystupují na povrch nevědomé zápisy, které jsou zviditelněné skrze Ryby - a to je zapomenuté tajemství. Z nevědomí bude vyneseno individuální tajemství a také se objeví tajemství kolektivního nevědomí. Své vlastní „tajemství“ přijměte a uvědomte si, že to je to, co vám bránilo jít dál. Nyní nastal čas, uzráli jste, aby se nevědomé mohlo dostat na povrch a vy pomyslnou „slepou“ cestu opustili. Slunce symbolizuje otce, muže, Boha, světlo, vědomí, Já jsem, impuls, životní cestu, projevení svého potenciálu – osobnosti. Slunce v Rybách je to o odevzdání se sám sobě, ženy – mužům, odevzdání se Bohu, světlu, vědomí, projevení.

Novoluní v Rybách nastává 9. 3. dvě hodiny po půlnoci, na sabiánském symbolu: Mistr učí svého žáka.

Klíčová myšlenka: Přenos sil, schopností a vědomostí, v němž je uchován původní spirituální a tvůrčí Impuls cyklu aktivní a nezkreslený.

Aktivní Síla a archetypální vědění, uvolněné „na počátku“ každého cyklu musí být dále předáváno až po samotný „Poslední Den“- stav Omega. Tato Aktivní Síla je „niterným Já“ cyklického projevení, neměnným Tónem ÓM. Lze jej přenést z mistra na žáka při žákově Zasvěcení. Toto Zasvěcení probíhá podle obecného a neměnného postupu, zároveň však působí s ohledem na zvláštní a individuální okolnosti.

Každý dostane pouze to, jak je jeho vědomí otevřeno a pročištěno. Tak, aby se každý v sobě mohl posunout po pomyslném žebříčku růstu. S tím je spojeno potřebné objevení - „ztracení se, zapomenutí se, tajemství“.

To vše se děje za „asistence“ Chirona - duchovního učitele a léčitele, který zná veškerá mystická tajemství vědomí, duše, mysli, těla a stvoření. Ať vaše léčení probíhá na jakékoliv úrovni, odevzdejte se a nechte proběhnout to, co má. Vynechte analýzu a potřebu rozumět.

Merkur v Rybách se dostává do konjunkce s Neptunem a to ukazuje, že i naše mysl je spojena s něčím, co nás přesahuje. Rozpouští se mentální programy, přesvědčení a logika. V tomto týdnu budete více zapomínat a hůře se vyjadřovat. Logické myšlení je „vypnuto“. Je velmi silná intuice.

Do mysli vstupuje inspirace, poznání, božské vědomí, které vás má nasměrovat.

Koncem týdne opatrně na podléhání strachu, právě proto, že budete chtít všemu rozumět a logicky si to vysvětlit. Je dobré víkend věnovat rozjímání, obrácení se dovnitř k sobě, k samotě nebo meditacím.

Téma novoluní působí do dalšího novoluní 7. 4. 2016 a zasahuje i do Velikonoc.

I když se můžete cítit tak rozjitřeni a všechny své bolesti a zranění můžete vnímat podstatně citlivěji než kdy jindy, je to doba velmi požehnaná a léčivá, která vede k novému…

Laskavý týden, Petra Nel
09.03.2016 - 09:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Ancient Dragon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Woow :39: no tak dnes jsem po velice dlouhé době prožil šílenou noc.

Šel jsem ulehnout něco před 1 hodinou raní 9.3., nemohl jsem usnout. Po několika hodinách bezesných jsem prošel jsem stavem kdy má člověk pocit že nespí protože je mentálně aktivní, ale jeho tělo na nějaké krátké časové intervaly usne. Pak jsem se probudil měl jsem pocit že jsem spal ale fakt málo. Podíval jsem se na telefon bylo 5:46. Usnul jsem a pak to přišlo...

... Sen řekl bych Lyrické, mysteriózní, Thriller, asi i trochu Sci-fi , Porno

pokud je zájem klidně to sem postnu, sepsal jsem to celý hned po probuzení.

:64:
09.03.2016 - 10:19 | Filtr
(Štír) Freja » The Ancient Dragon
o,na mě už to taky jde... :41: nad ránem se mi zdálo,že za zvuku bubnu jsem tančila orientální tanec...ale ve vzduchu ... :25:
09.03.2016 - 15:49 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...mno...špatně jsem spala - tak jako hluboce, ale budily mne rozličné fyzické potřeby...ve chvilkách spánku jsem snila - a to dost očistně...a dneska jsem mimoň :32:

...připadá mi, že lidi kolem mě nejsou normální..a abych to nevztahovala na druhé, tak se spíš divím, kde to jsem a co tu vlastně dělám...no, takže tak :17:
09.03.2016 - 17:32 | Filtr
(Hadoken) ži.va » dvorjana
no, tak na mě a přítele působilo včerejší novoluní v kombinací s alkoholem a smrtí našeho blízkého známého opravdu výživně...


:43:

ale pročistilo se to
10.03.2016 - 08:22 | Filtr
(Rak) Loen
no... už od víkendu latentně se plížící naťuklé stíny mně pronásledují... ale zas jako bych se tomu bránila... zrušila jsem úterní terapii, kde bych to mohla řešit, ze strachu, že se vrací po víc než měsící důvěry, lásky a štěstí zase docela betelnej stín s kořenama hluboko v řiti snad všech našich genealogických větví...
včera - přítelovy narozeniny (aneb novoluní a zatmění na jeho konjunkci slunce a luna a na mém desc)- v jeho podání hektické, stresové, pracovní... já ůpo večerních afro tancích nádherně uzemněná a vymeditovaná a večer doma poťukávající na můj stín sebehodnoty - aneb nesnáším, když se ke mě chová jako šéf, vymýšlí mi úkoly a přenáší na mě pocit viny, za to, že on se může udřít a já nic nedělám. Napětí
11.03.2016 - 09:26 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25
....díkes všem za zajímavé příspěvky :15: :3:. A jak se cítíte nyní po novu? :29: :64: :122:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »