víc planet ve 12.domě


01.03.2016 - 12:07
(Rak) dzouhanna
víc planet ve 12.domě
Ahoj všem. Jsem astro-začátečník nadšenec,takže ještě uplně nechápu všechny souvislosti, proto chci poprosit zkušené, zda by mi mohli říct, jestli se dá něco dělat,když mám (teda můj muž) má ve 12.domě Slunce, Merkur, Venuši a Saturn. Je z toho nějaká cesta ven ke světlu :-)? Horoskop přikládám (doufám :-). Díky moc.

Řazení:
01.03.2016 - 15:26 | Filtr
(Ryby) thééé
Tady bych spíše asi hledala cestu "ke světu", než ke světlu. Cesta ke světlu se totiž nedá beze světa obejít.
01.03.2016 - 17:01 | Filtr
(Střelec) tiferett
Prečo vnímate planéty v 12.dome ako niečo temné?
Je pravda, že 12.dom je dom znamenia Rýb, takže títo ľudia naozaj mávajú často problémy začleniť sa do bežného života, v krajnom prípade môžu mť prejavy autizmu a podobne.
Ale v pozitívnom smere sú to maximálne senzitívni a vnímaví ľudia, často s obrovským umeleckým nadaním, poznám špičkových liečiteľov so silne obsadeným 12.domom, ľudí so schopnsoťou komunikovať s mimozemskými bytosťami.
Dokonca som čítala v astrologických knihách a moje praktické skúsenosti to potvrdzujú, že samotní ľudia so Saturnom a Slnkom v 12.dome často prišli do inkarnácie na našu planétu z hlbín vesmíru.
Sú to často inkranovaní anjeli - čo zas môže spôsobovať ic problém začleniť sa do normálneho života na Zemi, ale na tom nie je nič zlé.
Potrebujú len obrovské porozumenie, podporu, veľa lásky, možnosť vnímať svet po svojom.DO ničoho ich netlačiť.
ČAsto však títo ľudia reiašia svoje obrovské vnímanie únikom k drogám, alkoholu, návyk na sedatíva- tam je potrebná zvlášť veľká podpora...V žiadnom prípade ich netreba hodnotiť, posudzovať, odsudzovať a kritizovať...Sú takí vnímaví a citliví, že to by ich mohlo totálne zlomiť..
01.03.2016 - 17:09 | Filtr
(Lev) kaca77 » tiferett
no já to moc poslední dobou nedávám.vážně přemýšlím každej den proč zde vlastně jsem.slunce a saturn ve dvanáctým domě to není fakt žádná hitparáda. :3:každopádně bych strašně ráda s někým podobným pokecala.
01.03.2016 - 17:27 | Filtr
(Ryby) thééé » kaca77
:62:
u tebe to asi nebude jen tím sluncem saturn v 12. domě, ale navíc luna a merkur v aspektu na neptun ve 4. domě. Tohle rozmazáva hranice emocí a vnímání sebe a citové spokojenosti..Jsem zastáncem toho, že v takových případech to chce hodně píle a energie věnované do stability, uzemnění :1:
(protože něco o tom s tou svojí lunou ve 12. době vím :23: :4:)
:17: :17:
01.03.2016 - 17:39 | Filtr
(Lev) kaca77 » thééé
takže pevný nervy a vydržet sami se sebou. :74:
01.03.2016 - 18:10 | Filtr
(Rak) dzouhanna
Díky moc za reakce :-). Co jsem zatim pochopila je ze 12.dum je neco spise podvedomeho,co si ani moc neuvedomujeme, touzime po necem co mame pocit ze se nam nedostava ...v ramci jedne planety to jeste pochopim (ja mam taky saturn ve 12.dome a mam celozivotne pocit, ze jsem na vsechno sama a nikdo mi jako nepomuze a tim padem se ucim nachazet silu sama v sobe .... Dotud dobry, chapu. Ale kdyz jsem zacala studovat horoskop meho muze, ktery tam ma vsechny 4 nize zminene planety tak jsem si rekla, ze je uzasny ze je porad nazivu, klobouk dolu pred nim ... ikdyz prave posledni dobou to u nej dost graduje, fyzicky je zcela vyrizeny coz se odrazi i na psychice ze... a premyslime nad tim, jak z toho ven :1:.
01.03.2016 - 18:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dzouhanna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nejsem odborník, ale čtyři osobní planety v jednom době budou značně zabarvovat témata která si chlap řeší, ale za stěžejní z pohledu energie bych považoval spíš saturn těsně u asc, jeho konjukce s dalšími planetami a mars v prvním domě.

lehký to chlapík asi nemá, klobouk dolů. :15:
01.03.2016 - 23:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak s tím zdravím to bude mít manžel bohužel jako na houpačce, navíc mu nyní tranzitní Uran v Beranu aktivoval jeho Sluníčko v opozici na Uran v jeho nativu, proto se nemusí cítit zrovna ve své kůži. Troufla bych si říci, že oslabené zdravíčko zdědil po mužské rodové linii....
Mars v kvadrátu na Lunu zrovna psychice nenadržuje :63:.

Když bych to vzala z karmického hlediska, je to človíček, jehož dušička prožila v minulosti velké pády, nyní se může cítit neuznaný, což pro chlapa musí být těžké..

Vždy ale existuje nějaké světýlko :27:

Držím palečky :27: :27: :27:
02.03.2016 - 09:47 | Filtr
(Rak) dzouhanna » allika
Jo jo, zneuznanej ... a ve znameni berana ... to je fakt kombinace! to sedi a je to cim dal horsi, verim tomu ze vesmir je moudry proto mu posila do cesty stale horsi a horsi prace, aby se konecne chytil za nos a probral se, ze tudy ne :-).
A co se muzske rodove linie tyce, jak starne tim vic v nem vidim jeho tatu a nejen ve zdravi, coz bohuzel neni moc pochvala :23:. Svyho casu jsem si rikala, co me to potkalo ze mam saturn ve 12.dome, ale mam tam "jenom" ten a staci mi to... :4:
Diky :1:
02.03.2016 - 09:59 | Filtr
(Rak) Loen
Rozhodně bych z něj nedělala měkoučkou chudinku :3:

Ačkoli je stélium osobních planet ve 12. domě - tj. bude pro něj tato olast života stěžejní... je to dost silná osobnost. Mars v 1. domě dává velkou vehemenci a odhodlání se prosadit, slunce je v opozici na uran, luna je ve vodnáři v 11. domě... bude to velký individualista - a myslím, že to zaměření na 12. dům ho může alespoň trošku zklidnit a dát mu podněty jít víc do hloubky... protože jak marsovsko uranské aspekty expandují hodně ven...,

PS: pro saturn je postavení ve 12. domě "nejlepší"... je to transcendentální oblast života... když ti daturn "válcuje" jakoukoli osobní oblast... je to mnohem větší pecka...(i když neříkám, že ne transformační...na stáří :3:)
02.03.2016 - 10:16 | Filtr
(Ryby) thééé
Když píšeš o tom zneuznání a špatné práci -
asi bych ten jeho saturn brala jako součást ascendentu, a tím, že má mars v 1. domě, tak te se ty dvě planety perou. Pokud je tam potřeba prosadit se, tak je saturnem nějakým způsobem z nevědomí blokovaná. Tudíž tlačí proti zavřeným dveřím, a možná moc tlačí. Od toho i ten vliv na zdravíčko (viz ta luna mars).
Najít cestu, jak z toho ven, jak rozpustit pocit, že mám překážky v porosazení...??
02.03.2016 - 10:21 | Filtr
(Rak) Loen » thééé
No ono saturn je vládcem 10. domu...kozoroh na MC
02.03.2016 - 10:23 | Filtr
(Ryby) thééé
Znám člověka s podobným horoskopem, hodně osobních planet ve 12., asc. v býku (jen v 1. domě luna), saturn ale v 10, a neptun taky v 7 - celoživotně, podle mě až fanaticky hledá pravdu, a touha po transcendentnu, spousta hodin v meditacích apod...velká potřeba mít kolem sebe lidi, s kterými to chce sdílet..prostě život "za scénou" - jak se uvádí v chytrých knihách.
02.03.2016 - 10:24 | Filtr
(Ryby) thééé » Loen
tak, o to je ta přetlačovaná silnější :1:
02.03.2016 - 10:28 | Filtr
(Blíženci) tajga » dzouhanna
Docela by me zajimalo, jak je na tom s ambicemi? Beran ve 12. dome se musi citit opravdu zvlastne..Nemyslim si ale, ze 12 d. je nejake predurceni spatneho zivota. Pro me treba znamena vyzvu, jak clovek nalozi se svymi zranenimi, jestli se postavi do role obeti, nebo to pouzije k nejakemu hlubsimu pochopeni sebe a sveta. Aspon tak to chapu u sebe, mam podobnou nadilku, jako tvuj muz.
02.03.2016 - 10:35 | Filtr
(Rak) Loen » tajga
No ty máš lunu v rybách v kvadrátu na tu konjunkci slunce+venuše ve 12.domě... tam to bude přece jen o těch zraněních a emocích mnohem více... navíc asc v raku... máš hodně citlivý horoskop - i když uran tomu tvému sliunci taky dodává odvahu a sílu (ale trigonem - to odhodlání nemusí být tak vehementní a "destruktivní" :4:) muž tady výše má zase neskutečně silný (neříkám, že nepoškozený) mars a uran... což dává celému horoskopu dost jiné kvality...
02.03.2016 - 10:38 | Filtr
(Rak) Loen » Loen
Ono to slunce ve 12. domě je takové zvláštní... co se týče identity...
02.03.2016 - 10:59 | Filtr
(Rak) dzouhanna » tajga
Vzdycky jsem si rikala, ze muj muz je dost zvlastni beran, takovej jako "zamrzlej", mam nekdy dojem ze vetsi drive mam ja (a to jsem rak! ale asc.lev, mars v beranu...) Je to takovy vlk samotar a individualista,nikde s nikym moc nekamaradi, nema rad takovy jenom ty falesny kecy kecy jen aby se neco reklo ...co se pracovnich ambici tyce,tak jsem si jich nikdy nevsimla, nebo na to koukam ze spatneho uhlu pohledu. Je to elektrikar,kterej dela cim dal vic podradnou praci, a pritom je uzasne sikovnej,zodpovednej a peclivej (se silnym nutkanim mit to dokonale :3:)... v tom presne citim,jako ho to neco stahuje dolu, misto aby strcil deset lemplu remeslniku kolem sebe do kapsy, tak ma cim dal vetsi pocit, ze na to nema.
Vite,kdyz nad tim tak premyslim,ten zlom kdy to zacalo byt vic videt, bylo kdyz se nam narodil pred 6 lety syn, to zacal byt extremne zodpovedny ze nas musi uzivit ... a tam presne zaclo to tlaceni proti zdi :1:. Predtim jako "svobodny" se necitil tak svazany, ale ted to rve vuli, ale fyzicke sily uz jaksi dochazi :-).
02.03.2016 - 18:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dzouhanna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je to borec.
jen by mu to měl občas někdo dát najevo (kromě jeho ženy).

třeba ho brzy ocení synek :15:
03.03.2016 - 15:48 | Filtr
(Ryby) Silenzio
Známý má velmi podobné postavení planet /Slunce, Merkur, Venuše - 12. dům, avšak Saturn - v 5. domě, tam je ještě opozice na Lunu, která je též v 11. domě/. Je úspěšný, uznávaný, umí se prosadit /nejspíš mu v tom pomáhá střelecký Mars v 10. domě, možná i konjunkce MC s Neptunem a v podstatě i Slunce v Kozorohu/ a ač miluje samotu, tak se nejspíš právě díky Luně cítí ve společnosti přátel a kolegů dobře. Vůbec je silná osobnost, kdy je znát jistý individualizmus, a plkat jen, aby řeč nestála, mu taktéž není vlastní… Ovšem potenciál v pracovní sféře umí naplno využít. Hmmm

Ale je pravda, že takové Slunce ve smyslu životní cesty „chce“ to nevyřízené a uzavřené v podvědomí objasnit – osvětlit – ba osvítit /navíc v opozici se Saturnem/. To jej přivádí do situací, které jsou pro něj náročné. Jakoby jej nutí se tím skrytým zaobírat. Velmi senzitivně vnímá, jak lidskou existenci přesahuje hlubší pravda a ač je toto poznání v té žité realitě „neprojevené“, tak z něj čerpá svou vnitřní sílu. Takže planety ve 12.domě člověka posilují zevnitř a napomáhají mu k introspektivní nahlížení souvislostí… Jó, sice působí neuchopitelně, kdy je jejich téma jakoby Neptunovsky zastřené, ale o to větší mají potenciál „prohloubit“ a být tak zdrojem, z něhož může čerpat skrytou energii /ba se napojit na vyšší vědomí/.

Vlastně přiznat si ta zasunutá a přitom „naše“ témata …někdy až bolí, ale tím se i začíná zviditelňovat, co je třeba řešit. Takže, i když je psychická krize velmi nepříjemným důsledkem nějakého probíhajícího procesu, tak je zároveň i startem něco změnit, poodhalit, zpracovat. Je to taková příležitost nahlédnout, co vše je mou součástí. A když to přijmu, tak se mi otevírají další dveře. Výzvy nepřicházejí k nepřipraveným a když máme jít ke světlu – do světa - za něčím lepším, tak je i třeba se na ty temné kouty podívat a prosvětlit je. Když se něco děje a niterně se nás to dotýká, tak je to naše rozhodnutí /ač často nevědomky vyvolané, ále… :)/ se posunout


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »