vyhra v horoskopu


25.02.2016 - 21:30
(Lev) fubond
vyhra v horoskopu
Ahoj lidičky. Jelikož jsme na astrologické stránce a podle vašich příspěvku vás ty horoskopy fakt baví tak mám pro vás takovou perličku. Nejde o žádné vážne téma, spíš o rozptýlení :27: Mám tu horoskop člověka, který výhrál několika milionovou částku v sazce (rok 2013 tuším) A zajímalo by mě, jestli se to z toho dá poznat. Prostě a jednoduše, dokážete v tom najít tu velkou výhru? Třeba se vám to bude někdy v budoucnu hodit :3:

Řazení:
26.02.2016 - 09:25 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak že bych si na první pohled řekla: to je ale výherní horoskop, to asi ne :1: Nicméně: určité šťastné (nejen finanční) předpoklady naznačuje ten královský trigon v zemském živlu (potažmo drak), kterého se účastní nepoškozené Slunce, coby vládce 2. domu ve Lvu (stojí na descendentu, což by se dalo interpretovat jako zisk skrze veřejnost). Dále v trigonu stojí Luna (vládce radixu!) v konjunkci s Jupiterem v Býku, to je obojí o majetku a hodně dobré. Šťastná planeta Jupiter je v trigonu na vládce 5. domu (mj. spekulace) Pluto, tento vládce, pokud dobře vidím, je nepoškozený. Trochu mě zaráží ta opozice Luny s Jupiterem na Neptuna do toho 5., ten Neptun sám o sobě tedy může značit "nos" na ty spekulace, navíc je vládcem MC a ten Štír na hrotu i to "tajemství", které musíš při sázení odhalit. Zajímalo by mě přesné datum výhry, resp. sázky a taky jak to s těmi penězi dopadlo. :17:
26.02.2016 - 09:40 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Zrovna nedavno jsem cetl nejaky clanek, v kterem se ceskeho vestce ptali na to jak vyhrat loterii. Podle nej je z nejakeho duvodu magicke cislo 12. To znamena ze nejlepsi doba na vizualizaci cisel, ci vlozeni nahodneho typu je poledne 12 hodin a uplne nejlepe 12 hodin dvanacteho dne v mesici. A myslim ze na tom neco bude. 12teho unora ve 12 hodin jsem si kliknul na nahodny typ cisel v britske loterii 49s a nahodny tip trefil 4 cisla z sesti! To se mi nikdy pri nahodnem typu nestalo, vzdycky nahodny typ trefil maximalne jedno a vlepsim pripade 2 cisla. Vetsinou zadny...
26.02.2016 - 09:46 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » Tuatha Dé Danann
Jinak se pan take zminoval, ze sanci na vyhru maji draci, tygri a krysy. Malou sanci na vyhru maji opice a kohouti. Kone by riskovat nemeli...
26.02.2016 - 10:07 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Jinak mohu doporucit tohohle typka. Hypnoza pro vizualizaci vyhernich cisel v loterii. Bohuzel je to v anglictine...
YouTube
26.02.2016 - 10:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobré téma,až to vykoumáte někdo,tak mrkněte na ten můj a písněte,kdy do toho mám praštit. :4:
26.02.2016 - 10:37 | Filtr
(Střelec) tiferett
Presne tie trigóny - Mesiac, Jupiter v Býkovi - PLuto - Slnko - takže aj malé aj veľký trigon - poukazujú na osobnosť, ktorá je materiálne zameraná, vie "cítiť" tok peňazí - a podľa Zákona príťažlivosti rovnorodého si takíto ľudia priam pritiahnu do života ďalšie a ešte väčšie peniaze.
Ak tam nie je podtón nejakej chamtivosti, lakomosti, alebo niečoho podobne negatívneho, tak energie "lásky k peniazom" tak plynule ečú vesmírom okolo tohto človeka, že výsledkom je takáto udalosť....-)
26.02.2016 - 13:13 | Filtr
(Lev) fubond » Mici Angóra
Přesné datum zkusím dnes zjistit. S penězi to dopadlo dobře :1: pořídilo se bydlení, auto atd. Dnes už z nich bohužel nic nezbylo, nicméně člověk si vše opatřil, užil si a ještě zajistil příbuzné a rodinu. Nutno podotknout, že část rodiny, po zjištění, že výhra jaksi došla přestala v komunikaci, což je dosti smutné.
26.02.2016 - 13:15 | Filtr
(Lev) fubond » Tuatha Dé Danann
Tak to musím zkusit :3: třeba také vyhraju. I když hodně lidí si myslí, že když už znám někoho kdo vyhrál, tak by to byla až moc velká náhoda, kdyby i mě se to povedlo. Snad se mýlí :2:
26.02.2016 - 13:17 | Filtr
(Lev) fubond » tiferett
Musím uznat, že je to vážně šílené. Kolik lidí sází celý život a nic, no a někomu to vážně výjde.
26.02.2016 - 14:04 | Filtr
(Lev) fubond » Mici Angóra
Tak to bylo 9.ledna 2013 vsazeno v 9:33 rano.
27.02.2016 - 00:07 | Filtr
(Ryby) Roseanne » Tuatha Dé Danann
Ráda se zeptám, mám jako tygr, šanci na výhru? Může se to do mě taky trefit?? :5:
27.02.2016 - 09:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Horoskop krásný ukazující na předpoklady pro snadné finanční nemalé zisky ale i též schopnosti pro nemalé výdělky.

Spíš mě zajímá den a hodina výhry a konkrétní tranzity na jeho osobní planety.

Tak snad si tu výhru užívá. :3: V čem to vyhrál?
27.02.2016 - 13:11 | Filtr
(Lev) fubond » TomášH
Den i hodinu jsem napsala do komentáře pod to.
27.02.2016 - 13:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fubond
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji, už to vidím. :3:
27.02.2016 - 13:55 | Filtr
(Blíženci) předsedkyně SVJ
díky za radix a data - mě tyhle výhercovské horoskopy hodně zajímají už pár měsíců, ale radix českého výherce teda vidím prvně :)
tenhle případ podle mě dokládá teorii, že k výhře markantnější částky je zapotřebí mít ty konstelace v radixu i adekvátní progrese a tranzity v době výhry... nativně to je hlavně trigon uran/jupiter (vazby uran/jupiter coby "náhlé štěstí" jsou považované za vůbec nejdůležitější výhercovskou konstelaci), jupiter v býku (expanze ve finanční oblasti), navíc i v pevném domě (když jsem studovala ty výhercovské horoskopy, překvapilo mě, že mnohem víc výherců má jupiter v 11. domě - než ve 2. nebo 8., kde by to bylo logičtější) + jupiter aplikuje do konjunkce s lunou coby vládcem asc ("odsouzenost" k finanční prosperitě); z dalších výhercovských konstelací slunce/jupiter, pluto/jupiter, venuše/saturn, všechno v harmonických vazbách, navíc těhle superaspektů se účastní i všichni vládci finančních domů (2, 5, 8, 11). no a ty progrese v lednu 2013 to rozehrály dokonale: progresivní MC se dostalo (skoro na minutu!) přesně mezi nativní lunu a jupiter, progresivní venuše (povýšená v rybách) do naprosto přesného sextilu na nativní venuši (vládce 11. domu a té býčí konstelace), navíc aplikovala do konj. s nativním saturnem, čímž se zopakovala nativní dispozice venuše/saturn (v radixu v sextilu). jinak ta konj. venuše a saturna v rybách je v tomhle kontextu evidentně populární, měl ji i zajímavý případ abraham shakespeare, negramotný dělník, který vyhrál 30 mil. $ a 3 roky na to ho nějaká dobrá kamarádka kvůli těm penězům zavraždila (nar. 24. 4. 1966, sázku podal 15. 11. 2006 - nativně venuše kolem 18-19° ryb, saturn 25° ryb, v době výhry sice progr. venuše na nativní konj. slunce/mars v býku, ale taky v tom progresivním horoskopu byla t-kvadratura resp. velký kříž v pohyblivých znameních!! to podle mě odpovídalo finální konsekvenci tý výhry.) potom ještě má konj. venuše/saturn v rybách tenhle výherce: http://www.astro.com/astro-databank…
no a potom ještě jedna věc - četla jsem, že v době výhry bývá často aktivovaný midpoint uran/jupiter - tady ta osoba ho má na 15° raka, kousek od asc - v době výhry byl v přesném sextilu na progr. MC a v trigonu na progr. merkur... ten v radixu není moc silný a ani nevládne žádnému finančnímu domu, leda v progresivním horoskopu vládne 2. domu.
a taky stálice "quaoar" se považuje za jeden ze signifikátorů výhry - nativně je v tomhle radixu na 25° lva, tj. sice ve 2. domě, ale bez aspektů na ostatní prvky radixu... ale v tom lednu 2013 se progresivní ASC dostal na 26° lva, čili do konjunkce s quaoarem. (a tady je otázka, do jaké míry je čas narození přesný, ale vzhledem k té progresi MC na lunu+jupiter, která evidentně byla hlavním spouštěčem, by tam asi velký časový rozdíl být neměl). no, je tam toho hodně. tak ještě jednou díky za data a kdyby někoho zajímaly desítky výhercovských horoskopů, tady dávám odkaz: http://www.astro.com/astro-databank…

- jinak myslím, že těm konfliktům s rodinou po výhře odpovídá mars na IC (který sám o sobě dává predispozice ke sporům s lidma z rodiny) v kvadratuře na vládce 11. a 12. domu, zajímavý je, že v progresích to moc vidět není (leda teda na progresivním IC, který se dostalo do blízkosti neptuna, který je dost dynamicky aspektovaný).
ještě jedna věc by mě zajímala, pokud se s tou osobou znáš: vyhrála už někdy předtím něco (ne nutně ve sportce)?
28.02.2016 - 01:18 | Filtr
(Lev) fubond » předsedkyně SVJ
No páni :1: vy jste to tak rozepsala, že bych se nedivila kdyby vám ve schránce přistálo pár desítek horoskopu, s prosbou určit ideální den pro sázku :3: Jinak tohle je jediná výhra a celkově měl tento člověk docela těžký život a to i z hlediska financí. Velké zdravotní problémy už od dětství, rozvod, rozchod (spojený s docela značným okradením této osoby), finančně se dařilo vlastně jen pár let (cca 1999 až 2008) a tak dále. V době výhry bylo v podstatě finanční dno. Ještě zmíním, že tato osoba sázela opravdu poctivě každý týden takže z toho vyplývá, že pokud všichni budeme takto postupovat, třeba zastihneme tu správnou konstelaci a vyhrajeme :3:
28.02.2016 - 01:19 | Filtr
(Lev) fubond » TomášH
:3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »