Můj horoskop


24.02.2016 - 23:26
(Váhy) Johanes 11
Můj horoskop
Dobrý den, několik let se lehounce zajímám o horoskopy a numerologii, u horoskopu znám hlavně základní charakteristiky a několikrát mám poctivě přečtený svůj horoskop vyložený zde na najdise. V numerologii rád pročítám v knížce od Dana Millmana čísla osudu. Byl by prosím někdo ochotný kouknout na můj horoskop a napsat co jej zaujalo, případně napsal jakýkoliv poznatek nebo poznámku? Jsem narozený 11.10.1991 tzn mám v datu pět jedniček, má někdo zkušenost s hodně jedničkami v datu narození? celkově mě zajímá:- Rodina/vztahy- Práce - Zdravíděkuji Vám a těším se na Vaše příspěvky !

Řazení:
25.02.2016 - 20:17 | Filtr
(Štír) faraym
Sčasti súhlasím s afroditou, ale 5 izolovaných 1 v mriežke vedie ku krajnej precitlivelosti a neschopnosti energiu uvoľniť. Potom sú sklony na iných bez príčiny útočiť a všetko vyčítať, len aby ste zabránili útokom na seba. Pokiaľ túto skrývanú energiu uvoľníte, tak ste vynikajúci spisovateľ, umelec a veľmi ľahko sa učíte cudzie jazyky.Hodíte sa na prácu v poľnohospodárstve, pretože vás upokojuje život trocha stranou. Takisto sa uplatníte na stavbe a v podobných prácach, kde môžete nahromadenú energiu pozitívne vybiť. Môže byť znížené sebavedomie a sebaistota a z toho plynú pocity menejcennosti. Päť 1 prináša aj váhavosť, úzkostlivosť a nerozhodnosť a do vzťahov môžu prinášať problém so správnym vyjadrením citov a to vedie buď k žirlivosti alebo k ľahostajnosti. Sú sklony skĺznuť k závislostiam každého druhu. Takisto sú príčinou bolestí hlavy, zažívacích problémov, choroby pľúc a obličiek.

Dve izolované 9 vám dávajú menšiu schopnosť správne posúdiť vlastné emócie, pretože nie je prepojenie medzi analytickou, intuitívnou a praktickou stránkou povahy. Máte tendenciu sa vždy obhajovať a ťažko nesiete ak sa zmýlite a niekto vás na to upozorní. Sú veľké pochybnosti o sebe ale napriek tomu na iných máte vysoké nároky a rád iných obviňujete zo svojich chýb. Veľké vnútorné napätie vás dosť sužuje a výsledkom môžu byť poruchy srdca, obličiek, slinivky a hrubého čreva.

Našťastie vám tieto vlastnosti vyrovnáva osudová 5.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »