Vládca 5. domu v konjunkcii so Saturnom


21.02.2016 - 14:09
(Štír) nika85
Vládca 5. domu v konjunkcii so Saturnom
Zdravím všetkých, mala by som na Vás prosbu. Koncom minulého roka som ukončila 8 ročný vzťah. Nakoľko som už po tridsiatke, začala som sa teraz prirodzene zaujímať o potomstvo, aj keď nového partnera nemám. Ak je natal merkúr v konj. s natal Saturnom, mám sa obávať, že deti nikdy mať nebudem, alebo iba že prídu v neskoršom veku?A v akých tranzitoch môžem očakávať, že mi do života príde nový partner?Vopred ďakujem za všetky reakcie. :)

Řazení:
21.02.2016 - 18:57 | Filtr
(Váhy) Justine
...mám sa obávať, že deti nikdy mať nebudem...

To určite nie, vládca 5. domu v konj. so Saturnom je skôr o tom, že vzťahy berieš vážne. A Blíženci na hrote 5. domu dávajú obyčajne viac ako jedno dieťatko. :1:
Dobré obdobie? Napr. keď ti bude Jupiter dávať dobré aspekty na hrot 5. alebo 7. domu alebo na ich vládcov.
:1: Držím palce.
21.02.2016 - 20:00 | Filtr
(Střelec) tiferett
Ja mám také skúsenosti, že ženy , ktoré mali nejakým spôsobom spojený 5.dom so Saturnom , vždy mali problémy mať deti, otehotnieť a podobne. Dokonca im aj lekár často potvrdil že sú neplodné - čo bol reálne samozrejme nezmysel.
Saturn tu okrem vážnosti a serioznosti v láske naznačuje aj isté karmické zaťaženie v oblasti detí.
A keďže Saturn je aj „pán času“, je potrebné trpezlivo vyčkať, kedy sa karmické zaťaženie energeticky vybije, veci sa upravia a tehotenstvo sa spontánne stane..
Týmto ženám často pomohlo prekonať karmu tým, že sa viac kontaktovali s inými malými deťmi, aby sa tak energeticky vyladili na materstvo, aby sa na materstvo začali podvedome tešiť...vyladiť sa na frekvenciu materstva. Väčšinou do polroka otehotneli.
Karma v tomto prípade je často spôsobená tým, že žena v minulých životoch buď vôbec necdhcela mať dieťa, alebo dieťa nejakým spôsobom odvrhla, alebo bola prísna trestajúca matka. Túto karmu a tento energetický vzorec je potrebné prekonať a zmeniť a vyladiť sa na to, aby sa zo žena stala seriozna a zodpovedná matka.
21.02.2016 - 23:08 | Filtr
(Rak) Loen
No,

já sama mám saturna jako vládce 5.domu... a otěhotněla jsem jaksi neplánovaně v 27 (ehmm... 4-5měsíců zpět) - a byla bych si bývala představovala mít dítě mnohem později... no...

Tím jsem chtěla říct, že bych se v tomto případě na saturn úplně nevymlouvala

Nicméně, pokud máte pocit, že děti mít nebudete, nebo je budete mít pozdě - mrkla bych se na chiron v 5.domě... (má ho i můj partner... a ten si myslel, že nikdy mít děti nebude... a prej mu to kdysi vyšetla i nějaká věštkyně z ruky :4:... takže ono nic nebude černobíle - jemu je 37 - do ví jestli je to na chlapa pozdě... mít dítě...)

Každopádně ten chiron často blokuje energii domu ve kterém je, je tam ono zmiňované trauma (možná bych začala "léčením" vlastních traumat z dětství...)
22.02.2016 - 08:30 | Filtr
(Váhy) Justine » Loen
Chiron by som určite nepreceňovala. :1:
22.02.2016 - 09:15 | Filtr
(Rak) Loen » Justine
No... a já bych ho zas nepodceňovala... kor když v domě jiná planeta není... :2:
22.02.2016 - 11:31 | Filtr
(Ryby) thééé
Astrologie je moje velká pomocnice, ale nic z toho bych nepřeceňovala, a z horoskopu hlavně nedělala "nezvratný osud". Takovéto bloky v hlavě totiž nadělají daleko více škody, než cokoliv v 5. domě. :1:
Je to tvoje psychologická mapa. K mateřství má co mluvit více prvků v horoskopu, ale nikdy nic není stoprocentní.
Pokud máš v sobě strach, najdi si v okolí dobrého astrologa, který ti ale umí ukázat i směr tvého vývoje.
Příklad - bylo dobré se třeba věnovat i opozici luna - neptun, z 6. do 12. domu, kde by jsi mohla mít tendenci obětovat svoje emoce, a přizpůsobovat se až příliš.
Luna jako takové je pro mateřství důležitá, mj..atd.
Takže hodně štěstí i odhodlání žít svoji lunární část :1: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »