Terapie nakloněné postele


19.02.2016 - 17:00
(Střelec) Drahomiluše
Terapie nakloněné postele
Znáte a zkoušel někdo? První týden se podloží postel u hlavy o šest centimetrů, po týdnu na patnáct centimetrů. Mělo by to po čase zabíratna nejrůznější zdravotní problémy. Postel máme podloženu týden, manželovi se spí dobře, mě blbě, budím se a mám sny jak romány po celou noc. Celé povídání mám v emailu a nejde mi to sem přetáhnout, jinak Nová Regena 2016.Je to zajímavé počtení, leda že to někomu přepošlu na email a ten by si s tím poradil to se přetáhout.

Stránka: 1 2 3
Řazení:
19.02.2016 - 21:57 | Filtr
(Beran) Háňa*
Já měla kdysi dávno půl roku u postele podložené nohy a tím mám podkládání už pro celý život vyčerpané. Jsem plně uspokojena :4: - na tu dobu se nedá zapomenout
19.02.2016 - 22:14 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Háňa*
no a co se teda dělo.
20.02.2016 - 00:48 | Filtr
(Býk) 144
nekdy spim s nohama vylozenymi na stenu, parada
20.02.2016 - 00:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máme takovou tu romantickou kovovou postel.Už takhle manžel při svých dvou metrech,z ní ve spánku vykopal ty ozdobné tyčky v dolní pelesti a tak si nedovedu představit, jak se celou noc držíme té horní, při 12centimetrovém podložení, abychom nezklouzli do spodní díry. Myslím, že na takové kousky býváme oba příliš unaveni z práce a ostatních aktivit. :41:
20.02.2016 - 11:20 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Já bych to i zkusil. Ale nejdžív bys musela napsat terapie čeho. Aby mi ta peřina nepadala zbytečně, ale v rámci seriozního výzkumu :5:
20.02.2016 - 12:21 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Buddha/2
Řekla bysem terapie celého člověka....přepošlu ti tedy ten email, zdá se mi to hodně zajímavé.
Dříve se spalo v polosedě, protože v nohách postelí byly malé děti...sem nedavno vyposlechla.
A ještě říkala kamarádka, že byla na prohlídce nějakého zámku a tam viděla zvláštní postele v ložnicích, celé postele byly nakloněné,
protože v nohách nebyly by nožičky, jen u hlavy.....
No, koukni na to a napiš, co o tom soudíš.
Máme těžké, masivní "letiště", takže spíme tak oba týden, manžel si to chválí, já se teprve na dnešek dobře vyspala.
20.02.2016 - 12:30 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Buddha/2
Dala jsem ti to tedy do tvého emailu,jestli se ti to podaří dát to sem,
já to neumím.....
doufám, že to k tobě dolezlo v pořádku :4:
20.02.2016 - 13:02 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Drahomiluše
Jo, dolezlo. Díky. Ale PDF sem těžko hodím, nešlo by sem prostě dát odkaz ?
20.02.2016 - 13:26 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Buddha/2
no jo, ale jak ? Totiž já to ani na internetu nenašla, jen něco podobného v němčině, ale ne přesně toto.
Je to vlastně z časopisu Nová Regena únor 2016.
Koho by to zajímalo,přepošlu do emailu, jinak nevím, jak to sem dostat, jsem na to naprostý neuměl :4:
jo a deky se nám nikam nesunou, ani my, uvidíme při těch patnácti cm :39:
20.02.2016 - 18:19 | Filtr
(Beran) Háňa* » Buddha/2
:61:
20.02.2016 - 18:56 | Filtr
(Váhy) wendy30
Zkus mi to přeposlat do mého mailu, já to sem přepíšu/překonvertuju :3: Hodím ti mail do SZ.
21.02.2016 - 14:17 | Filtr
(Váhy) wendy30
Terapie nakloněné postele
(IBT – Inclined Bed Therapy)

O tomhle jste ještě určitě neslyšeli! Přitom jde o naprosto přirozenou „terapii“, která vás nebude stát ani korunu. Jde „pouze“ o určitý náklon lůžka, na kterém spíte. Při prvním seznámení s touto metodou se jistě mnohý z našich čtenářů pousměje… ale! Přečtěte si tento článek až do konce a zkuste to. Prostě vezměte pár knih nebo cihel a podložte si postel podle níže uvedených pokynů v tomto článku. Co tím ztratíte? Nic, můžete jen získat.
Text: Pavel Eiselt
Je to jednoduché! Zvedněte konec postele, kde máte hlavu první týden o 6 cm. Druhý týden zvyšte náklon na 15 cm a to je vše. Využívejte zcela zdarma přirozené zemské gravitace a její zásadní roli pro krevní oběh a další funkce lidského těla s tím souvisejících.
Tato cílená terapie je stará přes dvacet let a její hlavní propagátor Andrew K. Fletcher provozuje web www.inclinedbedtherapy.com, na kterém je možno nalézt mnoho informací a konkrétních případů, kdy tato terapie pomohla. Níže uvádíme některé pozorované výsledky:
Zlepšení krevního oběhu a celkového zdraví, lupénka a drastické snížení kožních zánětů, mizení křečových žil, zvyšování imunity, rychlejší regenerace po fyzické námaze, obrovské zlepšení zdraví lidí s roztroušenou sklerózou, lidé s Parkinsonovou chorobou zažívají velké zlepšení celkového zdravotního stavu, lidé s poraněním míchy získávají zpět funkce nepohyblivých končetin, výrazné zlepšení u spánkové apnoe a časté její úplné vymizení, bolesti zad mizí jako na běžícím pásu – i letité a opakující se, to samé s migrénami, která vás mohly sužovat léta. Zlepšuje se svalová atrofie, osteoporóza nabírá opačný směr – kosti se opět začínají zpevňovat, mizí nespavost, časté noční návštěvy toalety mizí také. Studené ruce a nohy po pár týdnech této terapie jsou minulostí, třes rukou odeznívá též velmi často, popisováno též výrazné zlepšení hodnot cukru v krvi u diabetiků… tělo se dostává vlivem gravitace a správné polohy při spaní do skvělého stavu.
Andrew K. Fletcher už téměř 20 let prosazuje, že umístění dětí v šikmé postýlce by zcela eliminovalo syndrom náhlého úmrtí dítěte. Postýlka se nakloní a pomocí jednoduché metody se zajistí, aby dítě v noci neklouzalo dolů.
Léčba sklonem postele začala před 5 tisíci lety ve starověkém Egyptě a možná ještě dříve. Vše, co je k tomu potřeba, jsou knihy nebo jiné podložky pod nohy vaší postele, kde máte při spánku hlavu. Naklonění horní části postele, by mělo být cca 15 cm od spodní části. Náklon by tedy měl být někde kolem 5 stupňů od vodorovné polohy.
Podívejte se ráno po probuzení do zrcadla – vidíte zdravě vypadající obličej, nebo vidíte opuchlé oči a kruhy pod očima? Probouzíte se ráno unavení? Nevyspalí? Udělejte konec těmto stavům, prostě si podložte postel a vydržte týden. Uvidíte tu změnu. Budete v duchu děkovat Andrwovi za jeho skvělou práci s propagací terapie nakloněné postele a časopisu Nová Regena za zveřejnění tohoto jednoduchého postupu.
Trpíte migrénami a léky vám nezabírají? Odstraňte migrény navždy. Podložte si postel podle návodu a užívejte si skvělý život. Gravitace má pro lidské tělo neuvěřitelné zdravotní benefity. Jen vědět, jak je využít pro své tělo. Tyto benefity jsou zdarma! Jistě si říkáte, že když je něco zdarma, tak je to divné… Ano, žijeme ve světě, kdy se téměř vše přepočítává na peníze a ztrácím tak často zdravý selský rozum. Prostě teď zvedněte zade a podložte si postel. Zabere vám to pár minut a kdykoliv to můžete vrátit do původního stavu. Uvidíte ale, co se bude v následujících týdnech dít. Je to opravdu zdarma, nebudete dostávat žádné další výhodné nabídky, žádné maily o slevách… tohle gravitace nedělá.
Terapie nakloněné postele (IBT) je nová terapie zavedená Andrewem Fletcherem, který byl mimochodem inspirován poznatky, že vysoké stromy jsou schopny čerpat živiny pomocí gravitace do horní části větví. Fletcher teoretizuje, že stromy využívají sílu přitažlivosti k pohonu jistého druhu „výtahu“, který nese živiny ve kmenech a větvích (struktur, která je velmi podobná síti žil a tepen v lidské bytosti). Z tohoto důvodu Fletcher navrhl IBT a tím využít výhod gravitace, která zároveň umožňuje jednotlivcům v pozici, která je stále ještě pohodlná, využívat plně sílu gravitace ke zlepšení krevního oběhu těla ve spánku. Zjistil, že zvýšení postele u hlavy mezi 6 a 15 cm může zvýšit gravitační síly na tělo při spánku. Tato poloha vytvoří příležitost ke zlepšení a udržování krevního a lymfatického oběhu bez obtíží a umožňuje hojit a regenerovat jednotlivé buňky těla. U této terapie (IBT) byly popsány skvělé výsledky u Parkinsonovy choroby, roztroušené sklerózy, mozkové obrny, u poranění míchy, u krátkodobé ztráty paměti, u onemocnění srdce… Krevní tlak se normalizuje po několika měsících, dýchací problémy mizí, lupénka – výrazné zlepšení a také bylo často popsáno úplné vymizení ložisek lupénky, mizí křečové žíly a mnoho dalších nemocí, včetně diabetu. U diabetu byla provedena studie, kde bylo potvrzeno laboratorně, že tato terapie snižuje potíže spojené s cukrovkou – více na webu www.inclinedbedtherapy.com.
Z dopisu lidí, kteří IBT začali využívat
Měl jsem sedm let fibromyalgii. Vždy jsem měl problémy se spánkem, a to od časného mládí. Nikdy jsem neusínal ani nespal dobře. Často mi trvalo několik hodin, než jsem usnul a také jsem se v noci často budil.
Moje žena jednou poslouchala internetové rádio a řekla mi o Andrewovi a IBT. Začali jsme na 6 cm a oba jsme měli po pár dnech více energie, což bylo pro nás oba důležité. Špatné spaní ve mne dříve nechávalo pocit únavy po celý den. Jedním z hlavních příznaků fibromyalgie jsou také extrémní záchvaty únavy, kdy je těžké jen vstát z postele.
Po asi týdnu, kdy jsme spali na 6 cm, jsme dali postel na 15 cm. Měli jsme stále navýšenou energii, ale nic víc. To asi tak 3 – 4 týdny.
Jedním z nejhorších příznaků fibro, které mám, je konstantní bolest paží a nedostatek mobility v nich. 7 let jsem nebyl schopen zvednout ruce nad ramena a také jsem nebyl schopen si vůbec dát ruce za záda. Má žena mi musel pomáhat s oblékáním, s česáním atd. Nebýt schopný se oblékat, starat se o sebe a dělat běžné každodenní věci má hrozný účinek na psychiku postiženého. Měl jsem 13 let deprese a fakt, že jsem nemohl dělat běžné věci mi deprese jen prohluboval. Můj doktor řekl, abych si na to zvyknul, ale nikdy jsem to neudělal.
3 – 4 týdny po zvýšení postele na 15 cm, jsme jeli pryč na víkend. Byli jsme na setkání s přáteli a když jsem šel zpátky do hotelu, měl jsem nějaké svědění na zadní straně krku. Najednou jsem se sám poškrábal. 7 let jsem nemohl zvednout takhle vysoko ruku a najednou ano. Vyzkoušel jsem pohyblivost obou rukou a byla skvělá. Byl jsem prostě ohromen, tohle jsem mohl dělat po měsíci používání IBT.
Díky mé zvýšené mobilitě se moje deprese ustoupily. Moje problémy se spánkem se rovněž zlešily. Nyní usínám mnohem se rovněž zlepšily. Nyní usínám mnohem lépe a rychleji. Většinu noci normálně spím. Je to úžasné.
IBT vážně změnil můj život. Já jsem tak vděčný, Andrewovi…. Říkal jsem to i mým známým a i osttním lidem, ale dívají se na mě, jako bych byl blázen.
Vždycky ale říkám tyto 3 věci o tom, proč jsem se rozhodl zkusit IBT:
1 – Andrew neprodává svoji myšlenku. Nevydělává tím žádné peníze.
2 – Je to zadarmo – pouze zvýšíte postel na jedné straně. Většina lidí má něco, co by mohli použít doma – dřevo, knihy atd. Neexistují žádné drahé výdaje, abyste to zkusili.
3 – Hlavní věc, která mě přesvědčila zkusit IBT, byla skutečnost, že se k této terapii nepoužívají žádné další léky. Nic, co by s tím souviselo – prostě jen zvýšíte jednu stranu své postele.
Pokud přemýšlíte o zvýšení vaší postele, zkuste to. Není to těžké a nákladné a nemáte co ztratit.
Začala jsem dělat terapii nakloněné postele na začátku minulého roku. Měla jsem před mnoha lety diagnostikovanou RS. Před dvěma lety jsem měla vážný atak a skončila v nemocnici na 2 týdny, ochrnutá od pasu dolů, necitlivá a nepohyblivá. Po několika měsících braní steriodů a dalších léků jsem začala chodit nejprve s podpěrou a potom s holí, ale jen velmi krátké vzdálenosti. Byla jsem unavená měla jsem slabé nohy, problémy s rovnováhou, břišní křeče, inkontinenci a mnoho bezesných nocí. Moje diagnóza byla sekundární progresivní RS. Rozhodl jsem se dostat ze všech léků (k velkému zděšení mé lékařky). Začala jsem režim přísné diety, cvičení , doplňků, meditace a přidala jsem i akupunkturu. Je skvělý pocit být tím, kdo řídí můj život. Byl to pro mě celoživotní režim. Nevěděla jsem, co si mám myslet o terapii nakloněné postele, když jsem o tom četla poprvé. Rozhodla jsem se to vyzkoušet, co bych mohla ztratit? Bolestivé břišní svalové křeče začaly ustupovat téměř ihned a spánek se stal poněkud lepší. Pak se ale nic nedělo. Potom ale bylo vše ještě horší. Rozhodla jsem se vzdát této terapie nakloněné postele – po 3 měsících. Jenomže nastal problém – nemohla jsem už spát na rovné posteli! Andrew mi napsal, že musím počkat delší čas, než se vše začne zlepšovat, a že mám v terapii pokračovat. Tak jsem to udělala. Každý den jsem čakra na zlepšení.
A přesně to, co říkal Andrew, se také stalo. Začala jsem být lepší a lepší. Problémy pomalu začínaly mizet. Minulý měsíc byl úžasný! Dokonce jsem chodila nahoru a dolů ze schodů se svou holí, ale úplně bez pomoci. Únava je pryč, pryč jsou i břišní křeče, zlepšuje se síla nohou tak, že můžu chodit větší vzdálenosti a rovnováha je mnohem lepší. Mám stále inkontinenci a problémy se spánkem, ale doufám, že tyto problémy budou po určité době také pryč. Jedna velmi zajímavá věc se nedávno stala s mýma očima. Jsem velmi krátkozraká a přestala jsem s brýlemi skoro vidět na čtení. Minulý týden jsem šla ke svému očnímu lékaři a stěžovala si, že prostě nevidím. Lékař mi zkontroloval oči znovu a ke svému překvapení zjistil, že se můj zrak naopak velmi zlepšil oproti kontrole před třemi měsíci. Dostala jsem nové brýle se slabšími dioptriemi a zase vidím jako kdysi. Napsala jsem Andrewovi o tomto zlepšení a on mi odepsal, že spaní nakloněné posteli může pomoci regenerovat zrakové nervy a tím se značně zlepší vidění. Chci tímto povzbudit každého, kdo trpí touto nemocí, aby vytrval a zůstal u této terapie až do doby, kdy začne fungovat. Někdy to trvá prostě déle. Mnohokrát děkuji Andrewovi za jeho pomoc.
Liz

Spím na nakloněné posteli (15 cm) a nemůžu uvěřit, jaký je to rozdíl ve spaní. Kdysi jsem byl vzhůru minimálně 3x za noc a chodil na záchod. Začal jsem teprve před 5 dny a touto terapií jsem nespal více než 2 hodiny, ale teď spím minimálně 6 hodin. Děkuji.
Karel

Ahoj Andrewe.
Křečové žíly, jak jste předpovídal, ustupují tak, že jsou sotva viditelné. Nemohu pochopit, proč není přiděleno více peněz na tyto studie, které by zachránily doslova miliony liber, co je to za logiku?!
Moje záda se obebecně hodně zlepšila. Dobrá zpráva pro ostatní dámy. Mohou po určité době terapie nakloněné postele rozhodně vidět obrovský rozdíl v celulitidě na nohou! Zda to napomáhá množství tekutin, které teď piju nebo skutečnosti, že je po této terapii lepší svalový tonus, nevím. Ale stalo se to.
S křečovými žilami nemohu pochopit, proč se vlastně někdo uchýlí k chirurgii nebo k invazivním chemikáliím na jejich snížení. Stačí 9 měsíců strávit na IBT. U mě se ukázalo zcela jasně, že to funguje. Tečka. Upřímně si myslím, že už se nikdy nevrátím k vodorovné posteli. Terapie nakloněné postele je skvělá. Nice nestojí a pracuje velice efektivně. Julie Newcastle
Výhod a osobních zážitků lidí při používání této terapie je na webových stránkách pana Andrewa popisováno mnohem více. Jednoduché a zdarma. Tak proč to nezkusit?

21.02.2016 - 15:06 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » wendy30
Jsi dobrá, fakt.....díky :75: :17: třeba se to bude někomu hodit :1:
21.02.2016 - 16:06 | Filtr
(Blíženci) Matdamou
vypadá to zajímavě....ale napadá mě hned několik otázek...a pochybností...

v článku je popsán blahodárný vliv na cévní systém...a vyléčení křečových žil.....kdo je má ví, že nohy otékají....je to dáno poruchou žilního návratu při postižení žilních chlopní....a aby se nohám - žilnímu systému ulevilo, dávají se nohy naopak nahoru....aby se krev nehromadila.....otoky pak ustupují, stejně jako nepříjemný tlak a bolest v nohách.....tak nevím...
21.02.2016 - 16:30 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Matdamou
To mě taky hned napadlo a první dva dny, když jsem zalehla, měla jsem ruce a nohy takové těžké....po týdnu jsem si zvykla na těch šest cm.
Jako já má trochu křečové žíly, ale nohy mi neotékají vůbec. Je ale fakt,když sedím u televize, mám nohy někde nahoře...takže je to takové nelogické.....
Chce to vyzkoušet, takže zkoušíme a uvidíme...jak zvládnu patnáct cm, nevím :23:
21.02.2016 - 16:39 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Drahomiluše
jsem moc zvědavá na tvé osobní zkušenosti......dej prosím vědět.
21.02.2016 - 16:48 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Matdamou
No jasně, průběžně /jak mi budou ubývat nemoce/ budu informovat..... :75:
22.02.2016 - 08:29 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Háňa*
Znám to, taky jsem zažila podloženou postel v nohách.....tankrát se to hodně praktikovalo..... :3:
22.02.2016 - 08:32 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Matdamou
Dohodli jsme se, že dnes přidáme pár centimetrů, ne hned na patnáct.
22.02.2016 - 17:04 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Drahomiluše
no....trošku závidím toho tolerantního a spolupracujícího manžela...... :3:,
už se dostavují první výsledky?
22.02.2016 - 17:58 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Matdamou
Když píšu "dohodli"......tak to NEznamená...."rozhodla jsem se" :4:
Je to jinak, než si myslíš.....přeposlala jsem mu email s tou Terapií
a jeho to ihned nadchlo, má totiž několik zdravotních problémů, proto si dělá naděje, že mu to pomůže.
Ale jak tam píšou, může to trvat třeba i rok :39:
22.02.2016 - 22:09 | Filtr
(Býk) 144
poslal som to brachovi a za pol hodinu prisla odpoved:

us som si postel podlozil

ziadne spekulacie otazky vyhovorky nic, podlozil a basta
23.02.2016 - 01:57 | Filtr
(Panna) Jaňajs
To je marné to podkládati! To stačí u spaní dřepět a je to vyhrané i tak hm? Proč to budu podkládati, cihličky si sháněti? Je to marný, je to marný....Posedět a je to! Je to dobré pro astmatiky a pro alergiky. Jde trochu totiž dýchati v tém sedě. :3:
23.02.2016 - 02:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak mi v práci polohujeme a teď zhruba měsíc máme suprové postele...nahoru dolů,nohy nahoru,hlava nahoru...tak jsem to prubla a mě vyhovuje obrácená pozice a vždycky vyhovovala...nohy na zeď,nohy podestlané polštáři,když spím vedle někoho,tak si z něj podvědomě dělám ze spaní vyvýšeninu na nohy...to bude tím,že hodně chodím a stojím...takže prostě vím,že tohle ne. :1:
25.02.2016 - 14:18 | Filtr
(Beran) jesenka » Drahomiluše
Kdyby to fungovalo, třeba i po hodně dlouhé době - tak by bylo fajn. Můj otec má bolavou ruku v rameni, má problém se obléct. Jen nevím, jak mu to říct aby si nechal postel podložit. Asi mu vezmu Regenu a uvidíme, třeba se nechá přesvědčit :)
Příspěvky: 1-25 26-50 51-59
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »