mrtví rodinní příslušníci ve snu


16.02.2016 - 16:39
(Střelec) moniqe1
mrtví rodinní příslušníci ve snu
Dobrý den, už dlouhé roky se mi zdává o svých mrtvých prarodičích, ve snu jsou živí a fungujeme normálně jako bych u nich byl na návštěvě a vše bylo přirozené. Někdy se objevují velice často a někdy jen při psychických problémech. co to znamená?děkuji za každou odpoved

Řazení:
17.02.2016 - 08:01 | Filtr
(Vodnář) Adrian
Ahoj, těch významů může být víc. Je jisté, že když se Ti o něčem zdá pořád dokola - pořád stejní lidé, stejný příběh, podobné situace atd., tak se Ti někdo nebo něco skrze sny snaží něco říct. Pro tebe je pak důležité to správně pochopit a zpracovat.
Jestli se objevují nejčastěji při psychických problémech, tak bych asi řekl, že pro tebe byli dříve velkou podporou, vždy pomohli když bylo nejhůř. Tvoje podvědomí se proto k nim snaží vrátit, když se takové těžké situace vrací, aby ses jim mohla opět svěřit. Nebo být jen s nimi, aby Ti bylo zase lépe na duši :)
Tou druhou věcí může být, že se Ti snaží prarodiče něco říct skrze sny. Potom by bylo důležité v takových snech hledat skryté symboly, věci které hned vpálí do očí. Nebo třeba si jen vyjasnit, co tam spolu děláte - i zdánlivé banality můžou být důležité, třeba jízda autem atd.. Skrz takové zážitky s nimi pochopíš podstatu poselství, které se snaží vzkázat ;)
17.02.2016 - 11:40 | Filtr
(Blíženci) movvin » Adrian
Přesně tak bych to taky viděla :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »