Jak na ženu ve znamení blíženci :)


09.02.2016 - 13:30
(Ryby) louisgarel
Jak na ženu ve znamení blíženci :)
Dobrý den, chtěl bych tímto velmi poprosit o radu, jestli někdo máte nějaké zkušenosti, jak na dívku ve znamení - blíženci. Seznámil jsem se s jednou, začali jsme spolu chodit, ale poznal jsem její proměnlivost a náladovost. Jak se dá taková dívka udržet? Někdy mám pocit, jakoby se nechtěla otevřít pokud jde o své soukromí. Největší problém nastává, když si píšeme, to mám pocit, jakoby se ji psát ani nechtělo, nebo spíš nechtěla reagovat, a když to vzdávám, pak přijdou výčitky, že jde z mé strany o nezájem. Má význám blížencům vůbec psát? Jestli má někdo nějaké dobré typy nebo zkušenosti, jak si udržet blížence, budu velmi rád za každý typ, radu. :)Děkuji.

Stránka: 1 2
Řazení:
09.02.2016 - 14:32 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Mně se nelíbí výraz UDRŽET si někoho (třeba i proti jeho vůli), ale to je můj osobní problém, ten si vyřeším sama...

Proměnlivá a náladová, to by sedělo, možná trochu schizofrenní, to by taky šlo, ale nekomunikativní? Blíženec? To je mi divné.

Klidně sem hoď její data, máš-li je. :17:
09.02.2016 - 14:56 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Ze svych zkusenosti a zkusenosti s kamaradkama blizencema, vim, ze blizenec potrebuje pocit svody, takze prilisnej tlak je muze vystrasit, ale na druhou stranu si myslim ze blizenci maji radi zajem okoli a zvlaste opacneho pohlavi, takze napriklad, kdyz dostanou sms, tak si reknou super a potesi je to, ale na odpoved si hosanek klidne muze pockat :2:
09.02.2016 - 15:55 | Filtr
(Blíženci) mirxon
Nikdy se nesnaž ´si ženskou udržet´... tim spíš né ženskou-blížence... to je největší kravina jakou chlap může udělat... páč tím většinou v očích ženský hluboce klesne :3:
09.02.2016 - 17:01 | Filtr
(Beran) Háňa*
Udržet, tím myslíš přesně co ? Já mám tedy v Blížencích "jenom" Venuši, ale .... no, může to být možná tím, že to nechápu :32:

Vím, co znamená udržet moč, ale udržet člověka ... Nerozumím tomu - muselo by to jedině znamenat, že ho držíš, když ho chceš udržet - za límec, za nohu, možná vodítko by mohlo posloužit .... a z toho nebude nadšená žádná, tím méně Blíženka :3:

Obecný typ bych měla, ale ten se netýká znamení.
Pokud s někým chodíš, tak s ním fakt CHOĎ - mluv, prožívej, sdílej chvíle ... místo psaní. Výměna esemesek, to není žádný vztah, který by někoho oslnil nebo delší dobu bavil :3:
09.02.2016 - 20:32 | Filtr
(Býk) player
No - blíženky shodou okolností - a nevím proč - patřily k mým nejčastějším známostem.

No - mě se zdá , že je udrží neustálý přísun vášně. Jsou extravášnivé. Ale jinak tohle znamení je velmi experimentální. A pokud ti nechce odepisovat , tak jí to prostě moc nebaví.

Navíc , jak jsou rozdvojené , tak stejnak nemaj ponětí , co vlastně chtěj. Ale zase - já si na ně až tak moc ztěžovat nemůžu. Mě to znamení přijde zajímavé. Možná to bude mým vodnářským ascendentem.
09.02.2016 - 20:40 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...blíženky jsou hvězdy zvěrokruhu...být v jejich přítomnosti čímkoliv nadšen, hovořit, ukázat rozhled v nějaké oblasti...a hlavně kulturně žít...to je jediná cesta... :17:
09.02.2016 - 20:42 | Filtr
(Býk) kapka růžové » player
...nebo Tvým Marsem...v Blížencích...a jak známo, Mars dělá muže mužem :20:

...mno nic...už zas du... :34:
09.02.2016 - 22:36 | Filtr
(Ryby) louisgarel » Mici Angóra
Je narozená 28 května, 1996.
09.02.2016 - 22:37 | Filtr
(Ryby) louisgarel » player
Nene není to tak, že nemá zájem, prostě se jen chová nevyspytatelně a to tak, že člověk vubec neví na čem je.
09.02.2016 - 22:39 | Filtr
(Ryby) louisgarel
Moc děkuji všem za názory a odpovědi :)
09.02.2016 - 22:59 | Filtr
(Blíženci) Pamiral
Ahoj, jsem blíženka a radím nechat jí velký prostor, v žádnym případě ji neuhánět nebo do něčeho nutit, to mě dokáže spolehlivě odradit. Udělat se trochu nedostupným, protože jestli ví, že tě má obmotaného kolem prstu, tak ji začneš nudit. To, že nekomunikuje je zvláštní, protože pro mě přirozené mluvit a být otevřená někdy až příliš. :4: Pokud spolu ale trávíte celý den a pak neodepisuje na tvé vzkazy, pak je to normální stav - potřebuje si ,,odpočinout". :3:
09.02.2016 - 23:59 | Filtr
(Ryby) louisgarel » Pamiral
Takže říkáš že lepší je počkat, než se ozve sama? :)
10.02.2016 - 00:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Znám jednu Blíženku,jakože blíž a ta je prvotřídní manipulant.Ale převedla jsem si to spíš do její rodiny.Ona čtvrté poslední dítě,její matka na ni fixovaná,její otec ji odmítá...takže né znamení,ale to co ji formovalo.Na to bych se zaměřila. :1:Pak budeš vědět,jak s ní komunikovat.A to bych řekla,že platí všeobecně. :1:
Ale pokud je to člověk ze seznamky,tak to asi nezjistíš.Takže má rada asi k ničemu.
10.02.2016 - 00:11 | Filtr
(Ryby) louisgarel » bubobubo
Dekuji :)
10.02.2016 - 03:28 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší
Nech se jí naprosto fascinovat, vším co dělá, veškerým jejím chaosem, kdy Ti na začátku dne vychrlí jakousi vizi a po zbytek dne bude dělat úplně něco jiného(jen se Ti otevřela, svěřila, s tím, že má zhruba ponětí, co by bylo fajn), ale skutky pak míří tím směrem, kudy se ubírá jejich dobrý pocit. Celý jejich život je o komunikaci a jakési konfrontaci s bezprostředním okolím. Rozpětí, mezi jejich dobrým a špatným JÁ je 360stupňů, takže je naprosto přirozené, že si mohou v jedné větě pčtkrát protiřečit. Nic nezkoumej. I žebříček hodnot je u nich rozložen spíše horizontálně od mínusu k plusu a ještě to mají promítnuté ve 3D(takže krůček od plusového území je spousta věcí, jen jsou některé teď blíž a jiné dál/ zítra to bude jinak, nebo už za hodinu) Ten vnitřní motůrek, co je pohání je "DOBROPÁN", Věř jí, nepochybuj o ní ale nanejvýš o způsobu, který by Tebe třeba nenapadl pro určitou rizikovost nebo časový stres nebo podobnost hození si mincí zda panna či orel. Neboj se jí zeptat, proč Ti tvrdí, že v ulici stojí žlutý, zelený a červený auto, když -a koukněte se oba z okna- tam vidíš stát za sebou červený žlutý a zelený auto! Samozřejmě, že Ti to vyprávěla z pohledu, když se vracela z města, ale bude potěšena,že jí vnímáš a že jste si společně srovnali úhel pohledu. A vím to od mé dcery Blíženky(29let), že to své tetelivé vědomí ráda zformuje podle rytmu blízkého "přijímače/vysílače"(mne). Navzájem si "odzrcadlíme" své názory jako obrazy a pak se smějeme ceduli s nápisem KOMUNIKACE SE V ZIMĚ NEUDRŽUJE. (Buďto nějakou cestu v zimě neuklízejí, nebo se tu v zimě s nikým nevybavují)

10.02.2016 - 10:45 | Filtr
(Ryby) louisgarel » Do-u-ší
Dekuji moc za prispevek :)
10.02.2016 - 11:06 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Do-u-ší
:4: :15:
10.02.2016 - 11:16 | Filtr
(Střelec) Lokii
Myslim, že bys jí měl plivnout do tváře..třeba tě pak začně vnímat
10.02.2016 - 11:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Do-u-ší
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jeden z nejlepších příspěvků do diskuze za poslední dobu, fakt tleskám :4: :30: :15: :15: :15:
10.02.2016 - 12:10 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..no.. Blíženci sice jsou psavci,ale musí to mít štábní kulturu :1:..dotazy typu "ahoj jak se máš?" nás skutečně nevyladí do touhy vám o tom vyprávět.. :2:
..plus k tomu fakt,že třeba v ten daný moment řešíme 15 jiných věcí..to už to psaní musí stát za to,abychom některé z těch 15ti vypustili a věnovali se písmenům .. :1:

..obecně Blížence "dostaneš" pokud ho pro něco nadchneš. Ideálně ukážeš li mu svůj pestrý zajímavý život a možnost aby se do něj zapojil,vyzkoušel co ještě nezažil,najdeš společnou věc,kterou můžete tvořit a sdílet..

..jako uznávám..ta náladovost to vyžaduje hodně velkou dávku empatie a intuice,ale stačí na to trénink...pár let a máš to v kapse...už Tě to nerozhodí.. :1:

..jsme zlatí.. nejzlatější.. :78:
10.02.2016 - 15:17 | Filtr
(Rak) Palesko
Mám dobrého kamaráda Blížence, který má taky Venuší v Blížencích. A taky zrovna chodí s Rybkou. Já mám Lunu i Venuši v Blížencích, takže i když jsem dost vodní, tak mu rozumím. Ale co jsem tak mezi nimi vypozoroval, tak hlavní nesvár bývá v typu komunikace. Ryba dává/slyší na citové projevy, kdežto Blíženec to vidí kolikrát racionálně. Někdy až chladně. Blíženec má mnoho podob a Rybka, ta se mrská a očekává, že bude pochopena :37:
10.02.2016 - 15:29 | Filtr
(Štír) vlna.c » Palesko
Tak to souhlasím. Mám měsíc v rybách. A i s kamarády si potřebuju dávat city třeba jim říkat, ze je mám ráda.....)

Moje velmi dobrá kamarádka v blizencich je racionální
11.02.2016 - 10:43 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » Nuna
Jééééé, já dostala od Blíženky "smíška" a "za jedna". Cítím se bleskově polichocena až z toho zářím :6: Mám ukrutnou radost, že ta moje Blíženčí dcera je prostě ukázkově čistá bytost, která prvotně naslouchá "hlasu Dobra" ve svém srdci a teprve následně zváží "máminy rady"(či připomínky). Díky ní znám tu fascinující Blíženčí podstatu . Jsem velmi snadno břídilem, pokud se snažím popsat něco, co přesahuje mou Střelčí jednoduchost byť jen "o polo-přešlap"
Ale vážně teď už jakou dobu (od toho blesku -co člověkem projede jako "JASNO") zažívám intenzivní pocit štěstí. A to je mnohem víc než jen "radost ze života"
povím Ti, jaké informace jsem postupně napřijímala ze Tvých "čtyř vteřin láskyplně nasměrovaným BINGO", chceš?

/chvilka pro nutnou pauzičku/
11.02.2016 - 12:03 | Filtr
(Blíženci) movvin » Do-u-ší
:15:
Jo popsala jsi nás hezky :-)
Jen já osobně mám malou připomínku. Je rozdíl mezi květnovýma a červnovýma. Já jsem červnová a znám dvě květnové (mluvím tu pouze o ženách) i když mluví mou řečí a vím co a jak a proč dělají, tak nechápu jejich pohnutky... pro mě jsou dost přízemní a sobecké. Teď nevím jestli je to tím jiným měsícem, ale obě jsou narozené ve stejný den, ale roky jsou hodně odlišné ... no a právě o to udivující, že jsou si tááák strašně podobné.
11.02.2016 - 12:23 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Dobrý den... pro lepší pochopení vaší situace jsem pro vás vymyslel skvělou metaforku.

Sežeňte si nejlepší projímadlo, dejte si plnou lahvičku a až to na vás přijde, tak to zkuste udržet.

V principu jde totiž o úplně stejnou situaci s tou, o které píšete.

Jde totiž o to, že co ve vás nebo s vámi nechce být, to stejně neudržíte. A co s vámi chce být, to nepotřebujete držet.

Naučte se vyjádřit zájem, aniž byste měl potřebu někoho svazovat a vytvářet mu pocity, že vám něco dluží (třeba onu odpověď na dopis).

A taky bude dobrý toho písemně řešit co nejmíň.
Příspěvky: 1-25 26-33
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »