Byť lepším človekom


06.02.2016 - 11:40
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Byť lepším človekom
Krásny deň všetkým :27: :68:,v poslednom období sa dosť často v podvedomí utiekam k myšlienkam byť ešte lepším človekom. Podľa okolia ním som, mnohí ma vnímajú ako naozaj pokorného, prajného človeka. Ale aj napriek tomu akoby som cítila, že chcem byť viac užitočná. Neviem prečo sa to u mňa tak zintenzívňuje. Veľa času na myslenie, vďaka vyťaženému pracovnému a osobnému životu v roli maminy, nemám, ale aj tak cítim potrebu pracovať na svojom duchovnom raste a pomoci iným. Akým smerom sa vybrať? Aké duchovné cvičenia na svoj rast použiť? Poradíte, prosím?Ďakujem. S láskou :68:,Mystrál

Řazení:
06.02.2016 - 12:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To přece neskutečně záleží na tom, jaké máš zájmy a na těch pracovat :27: A zájmy má každý jiné.
Já si stojím za tím, že nejdůležitější je pracovat na vnitřním, stálém štěstí - kterého třeba já dosahuji tím, že se věnuji svým největším vášním.
Zní to sice zvláštně, ale věz, že obrovský duchovní posun může člověk zažít třeba u pletení. :4: Běžných věcí :27:
Jakmile si začne užívat běžné věci, tak přichází hodně velký posun..

Pokud chceš pomáhat jiným - zajímá Tě třeba psychologie? Nějaké konkrétní terpie, které bys třeba chtěla provozovat? Udělat si kurz na cokoliv je dneska snadné :1:
06.02.2016 - 12:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:76:Popracovať na svojom vnútornom šťastí a hlavne stálom, to je to, čo robím teraz. Baví ma moja práca, napĺňa ma, mám aj svoje záujmy, ktoré mi prinášajú potešenie.

A dokonca som spokojná a vyrovnaná s tým, kto som a aká som. Komplexy z mladosti a nespokojnosť z nepodstatných vecí zmizli, sú oveľa dôležitejšie veci a vnímam vždy, nielen u seba, ale aj u iných, najskôr pozitíva.

Psychológia ma baví, zaujímam sa o ňu ale neprofesne, aj keď som ju kedysi chcela študovať. Už v období dospievania som bola pre každého bútľavou vŕbou, každému som vedela pomôcť, poradiť, vypočuť, len sebe nie :4:. Tak to ale má asi každý. Aj v reálnom živote naďalej poradím, pomôžem každému, kto to potrebuje. A napĺňa ma už len ten pocit radosti z pomoci inému.

Možno je to tým, že časť mňa, kdesi hlboko stratila niečo dôležité, niekoho dôležitého a ešte som sa s tým nevyrovnala tak, ako by bolo potrebné. Racionálne som s tým vyrovnaná, pretože chápem, prečo to tak je, dokonca nesmútim, vnímam samu seba ako pokojnú, vyrovnanú, ale aj včera mi blíka osoba povedala, že vníma môj smútok a pritom som bola veselá. Mnohí mi hovoria, že mám smútok ukrytý kdesi hlboko v očiach. Žeby duša ich prostredníctvom hovorila? :76:



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »