Změna zaměstnání?


27.01.2016 - 11:36
(Vodnář) Adrian
Změna zaměstnání?
Chtěl bych poprosit zkušenějšího astrologa o jednu menší radu. Jde o to, že zanedlouho se bude firma, ve které pracuju – konkrétně se jedná o konstrukci letadel (já jsem jako výpočtář) stěhovat z Moravy do Prahy. Bylo mi nabídnuto, že můžu pokračovat s firmou v Praze, jenže mám docela strach z těch podmínek, jaké by tam byly: Například že bych s Moravským platem v Praze „živořil“, nedělal výpočtáře tak jako teď, ale byl tam spíše klučina tak říkajíc pro všechno – od stěhování nábytku po konzultaci s klienty a tak. Budeme však sídlit ve velkém areálu, kde je spousta možností a firem. Teoreticky by to pro mě mohlo být prospěšné v oblasti osobnostního růstu. Rozhoduju se, jestli tam jít, nebo uplně změnit zaměstnání. Před půl rokem jsem si totiž rozjel podnikání v oblastni finančního poradenství, jenže výsledky se mi tam zatím nedostavují. To ale zase neznamená, že by to bylo na prd, i kdybych to rozjel naplno… Rozhoduju se tedy jestli: 1) Odjet do Prahy se stávající firmou2) změnit zaměstnání, ale zůstat v oblasti letectví3) změnit zaměstnání a rozjet naplno podnikání, mimo technický oborAnebo bych mohl ještě napsat knížku :DVšechny varianty mají své pro a proti. Důležité je taky říct, že kdybych do Prahy odjel, přítelkyně by tam byla se mnou, což by bylo moc fajn. Teď to máme hodně na dálku. Nemám v tranzitech nebo celkově v horoskopu nějakou indicii, která by mi usnadnila rozhodování? Jako například velké změny v pracovním poměru, hodně cestování, práce s financema nebo naopak technický typ atd.. ? Nebo nic záměrného – vše přistarém? To by mi taky pomohlo. Nebo něco uplně jiného? Od 29.ledna přejíždím do nového vibračního čísla – do trojky. To může mít taky velký vliv si myslím :)) Je to pro mou budoucnost opravdu rozhodující. Stěhovat by se mělo někdy o velkých prázdninách v létě, ale rozhodnutí musím učinit už nyní, abych si to do léta když tak všechno předpřipravil.Můj čas narození je přesný. Mamka říkala, že velká ručička byla přesně mezi tři čtvrtě na tři a celou :D Předem všem moc děkuji

Řazení:
27.01.2016 - 12:31 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
To jsou teda miláčci, když se přesuneš do Prahy, ale moravský plat ti zůstane, je to opravdu tak? :22:

Rozjíždět podnikání během tranzitu Saturna 5. domem nebyl nejlepší nápad, ale to už teď bude končit. Uran sice nyní ukazuje nečekanou kariérní příležitost, Saturn a Jupiter ale naznačují, že to bude spíš ve smyslu zvýšené zátěže, budeš muset ukázat, co umíš, nepůjde to hladce a taky pozor na sebepřeceňování.

Já bych se asi pustila do toho podnikání, ale nevím, jestli zrovna ve finanční oblasti. Mně ten radix na to moc nepřipadá, nic ve zlém (hlavně ten 8. dům a poškozené Slunce v něm...) Co ještě umíš? :74:
27.01.2016 - 12:57 | Filtr
(Vodnář) Adrian » Mici Angóra
Bojím se, že to tak bude. O platu jsme se ještě konkrétně nebavili, jen okrajově, ale vzhledem k tomu jak to do teď probíhalo ve firmě, a že majitelé jsou z ruska a vzhledem k sankcím a hodnotě rublu, bych byl asi něco mezi. Ale určitě ne na Pražském průměru. A právě toho se bojím - té zvýšené zátěže a dělat od všeho něco. Takhle nějak by to v té Praze vypadalo. Teď jsem ve skupině lidí, kde je každý odborník na určitou část a všichni spolupracujeme tak, že to dohromady dá letadlo :D Tam bych byl sám a k nějakým výpočtům bych se možná ani nedostal. Jenže co když se to přetočí a v Praze se to rozjede tak, že budou všichni jak se říká "za vodou"? A já bych prováhal...

no s tím podnikáním, vážně to byl krok vedle? Je fakt, že jsem se do toho musel jednu dobu "přemlouvat" i teď se mi do toho moc nechce. Ale je to možná tím, že mám v podstatě dvě práce zároveň a energie už mi moc nezbývá. Mám z toho všeho hlavu jak balon a neumím tak ani odpovědět, v čem ještě bych mohl být dobrý :)) Na co teda ten radix vypadá?
27.01.2016 - 13:06 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Adrian
Neříkám, že to byl krok vedle, jen blbě načasované. Určitě bych se nevzdávala spojení kariéry se zahraničím, to by ti mohlo být prospěšné, i když nevím, jestli zrovna s těma Rusama...Možná nějaká charita, dobročinné projekty, klidně v souvislosti s politikou, něco, čemu opravdu věříš, asi nebudeš typ, co dělá práci jen pro peníze. Interpretace je obtížná, když o tobě nic nevím. :17:
27.01.2016 - 13:11 | Filtr
(Vodnář) Adrian » afrodita333
No řeči v poradenství typu: Tady si vyděláš hodně, líp než tam nebo tam, nikam nechoď... taky není pro mě. A nejvíc mě dostávají řeči, že peníze jsou dneska všechno. To poradenství je fajn v jednom smyslu, že někteří to fakt potřebují, jenže má to druhou stránku, která se mi nelíbí. A práce v letectví mě jakž takž do teď brala a studoval jsem to x let, takže těžko říct. Říkám, vše má své pro a proti
27.01.2016 - 13:43 | Filtr
(Vodnář) Adrian » Mici Angóra
Jo tak :) no ono to začalo tak, že zazvonil telefon jestli to chci dělat, nebo alespoň přijít na školení zjistit o co jde. Řekl jsem si, proč ne, zkusím to... přišlo to samo a trvá do teď :)

pomáhat druhým by mě hodně bavilo, hlavně abych byl sám své práce a času pánem, nemám rád omezení, ale to asi nikdo :) Jenže ten můj silně obsazený kozoroh tam hraje roli a ptá se: Uživí mě taková charita nebo dobročinný projekt? Ale vím, jak jsi to myslela, děkuji :)

tak něco už o mě víš, třeba že mám v práci malou šungitovou pyramidu a tedy umím vnímám energie :D :)
27.01.2016 - 13:45 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Adrian
Když to rozjedeš na nejvyšší úrovni, tak uživí :2:
27.01.2016 - 13:48 | Filtr
(Vodnář) Adrian » Mici Angóra
Budu nad tím intenzivně přemýšlet. Důležité pro mě je, že jsi mi ukázala směr, moc děkuji :) Dlužím velikou čokoládu! :3:
27.01.2016 - 14:37 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Adrian
Tak jo, nejlépe Studentskou pečeť v kterékoli mléčné variantě :4:
28.01.2016 - 11:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » afrodita333
Možná by Peťa mohl zvážit jednou za čas nějaké rozesílání sladkých odměn všem, kdo na najdise hezky diskutují :2: :4:
28.01.2016 - 11:32 | Filtr
(Vodnář) Adrian » afrodita333
Tak jestli máš ráda kinder vajíčko, mám tady u sebe dvě :4: To jsem se tak procházel po tescu a nemohl jsem odolat :6:
28.01.2016 - 11:44 | Filtr
(Vodnář) Adrian » afrodita333
čokoláda je fajnová, ale spíš se těším, jakou trapárnu z kinder vajica zase dostanu :4:

Já se tady rozmýšlím, co dál dělat a přitom mám odpověď přímo na dosah - Bude ze mě druhý Willy Wonka :75: :4:
28.01.2016 - 11:47 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Adrian
Co se týče obsahu KV, tak už to dááávno není, co to bývalo :24:
28.01.2016 - 11:49 | Filtr
(Střelec) tiferett
To, že si Vodnár + planéty v 6.dome práce = rozhodne ostať v letectve -Je to tvoja životná cesta.
A tú Prahu by som brala, je to výzva...A má to veľa výhod, len pre strach ich nevidíš.
Na vibračné číslo sa vykašli...
Keď sa dobre napojíš na vlastnú intuíciu, tak za závesom strachu nájdeš správnu cestu - A tá je SMER PRAHA -))
28.01.2016 - 11:54 | Filtr
(Vodnář) Adrian » Mici Angóra
To není. Docela se stydím za pana Designera, který navrhuje ty hračky uvnitř. Kolik mám doma starých a kvalitních lvíčků, tučňáků a nevím čeho ještě, a teď je to takový plast... Ale čokoláda je pořád dobrá :1:
28.01.2016 - 11:55 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » tiferett
Tohle vyznívá tak, jakože každý Vodnář s planetami v 6. domě je předurčen pro práci v letectví...šlo by to prosím upřesnit? Jakože jde o to, jaké jsou v tom 6. domě planety a v jakém znamení? V jakém znamení je hrot domu, potažmo ascendent a zbytek radixu, je jedno? :25:
28.01.2016 - 11:56 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Adrian
Mně hlavně přijde, že to dřív bylo víc na skládání, třeba i nějaké složitější hračky, teď máš, když to přeženu, hlavu a nohy, dáš to k sobě a nuda. :3:
28.01.2016 - 12:01 | Filtr
(Vodnář) Adrian » Mici Angóra
To je taky pravda. Byl tam ten nápad, teď tomu chybí originálnost. Přehnané to vůbec není, posledně jsem tam měl plastovou panenku ze dvou částí - tělo a nohy, z papíru se jí vytvořila kabelka a.. hračka byla na světě :4: jo dobře, ještě nálepka ve tvaru šatů
28.01.2016 - 12:12 | Filtr
(Vodnář) Adrian » tiferett
Je pravda, že už jako malý jsem chtěl být pilot. Jen pro angličtinu mi to nikdy nemohlo vyjít. A překladatelku mi do cockpitu povolit nechtěli :4: A pamatuju si, že jsem jako prďola nechápal, proč nemám křídla a nemůžu lítat :D

jen teda to spojení vodnář + planety v 6. domě... jak se k tomu přišlo konkrétněji? Jen ze zvědavosti :)

každopádně děkuji :17:
28.01.2016 - 12:34 | Filtr
(Vodnář) Adrian » afrodita333
Já věděl, že v roční vibraci bude taky kousek pravdy :1: Je to moc hezké, jen teda ta věta "V tomto roku zmeníte prácu alebo sa pracovne niekam posuniete" je něco ve smyslu: Tak buď běž do Prahy, nebo změň zaměstnání :D Ale chápu, že se to musí vzít v širokém měřítku, celá ta vibrace :)) Takové uklidnění z toho zmatku z dvojky

Zítra mám pozvolný sešup na trojku, tak držte pěsti :3:
28.01.2016 - 16:23 | Filtr
(Lev) heslo
Určitě bych volila Prahu několik planet v sedmém domě a Slunce ve vodnáři potřebuje svou skupinu lidí a Saturn v kozorohu to je ten nejlepší pracovník.Jen se nezaleknout změny a věřit si..... :37:
28.01.2016 - 16:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » afrodita333
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bergamotkapraha, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dlhodobo nasmerovaná práca k určitému cieľu vám prinesie výsledky a v 2. polovici života to vaše
okolie ocení. Budete odmenení. Musíte ovšem vedieť, kam idete a čo chcete. Dúfam, že nie ste
večnými sťažovateľmi, že práca nie je ,a ked je, tak že ste málo ocenení a že vám všetci
ubližujú a nikto vás neberie ? Mali ste totiž vo svojom rode predka, ktorý sa nedokázal pracovne
uplatniť. Stále mu v tom niekto bránil. Nevedel si vytvoriť dobré vzťahy so svojimi spolupracovníkmi.
Máte v sebe prvky služby. Vaši predkovia slúžili niekomu, museli robiť to, čo po nich chcelo okolie.
Niektorí neboli ocenení a slúžili zadarmo. Preto sa u vás môže občas prejaviť taký problém, že si
neviete povedať cenu za svoju prácu. No a kto si nie je vedomí svojej hodnoty, tak sa nemôže diviť,
že sa okolie chová tak, ako sa chová. Ako to máte vy? Viete sa uplatniť? Viete si povedať o peniaze
za to, čo urobíte? Ste spokojní s tým ako vás platia? Peniaze potrebujete skoro na všetko.
Dobre zvládnutý stav je, ked človek pracuje v oblasti služieb, alebo ked v službách podniká, alebo
ked zamestnáva ľudí. Lenže s tým zamestnávaním ľudí pozor. máte v sebe programy, že sami ste
v minulosti niekomu slúžili. Preto sa môže stať, že sami zamestnávať ľudí neviete a musíte sa to
naučiť. Zamestnávať ľudí je veľmi zložité. Môžete zažiť tiež tú druhú stranu, že váš zamestnávateľ
si vás neváži a chová sa k vám tak, že vás obmädzuje. Je možný aj boj s autoritami.


ODKUD to mate????
28.01.2016 - 17:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » afrodita333
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bergamotkapraha, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Potencial radixu se neposuzuje podle nejakeho aspektu nebo par aspektu, ale je to vzdy komplex vseho. A k radixu autora to nerika nic.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »