2 x konjunkce Venuše - Černá Luna


23.01.2016 - 11:53
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

2 x konjunkce Venuše - Černá Luna
Právě v těchto dnech mi Černá Luna tranzituje přes nativ. Venuši a tranz. Venuše je v konj. s mou Černou Lunou. Má někdo zkušenost, co může takový tranzit přinést ? Případně, jak by se dal využít ? :1:

Řazení:
23.01.2016 - 16:12 | Filtr
(Střelec) tiferett
Keďže máš Čiernu lunu v Kozorožcovi - a to sú vlastnosti, ktoré naznačujú určitú tvrdosť, neúprosnosť, takže v čase, keď Čierna luna ztieni Veušu sa dajú očakávať nálady a správanie, ktoré prinesie istý pokles jemnosti, taktnosti, menej trpezlivosti na diplomatické správanie...
A zároveň je Urán v opozícii na Venušu, čo ešte zvýši netrpezlivosť, impulzivitu, sklony náhle sa oslobodzovať zo vzťahov - a to dosť nečakaným až hrubým spôsobom - čo zapríčiní práve Čierna luna.
Dá sa tomu predísť tak, že si budeš prísne a vedome strážiť svoje správnaie, vyhýbať sa impulzívnym výbuchom a vedome sa snažiť správať sa láskavo a taktne...skrátka udržať harmóniu = Venuša vo Váhach.

Spomínam si, keď nedávno týmto aspektom prechádzala moja dcéra - a správala sa vtedy naozaj dosť bezohľadne, tvrdo a egocentricky..
23.01.2016 - 17:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to si jistě dám pozor, ale zatím jsem tento stav nezaznamenala. Ozvala se mi po dlouhé době dcera a každý den si píšeme. Nastoupila jsem do práce, kde to vypadá na fajn kolektiv.
Jediné, co mě trochu momentálně "dusí" jsou finance, ale přijala jsem to tak, jak to je a během pár měsíců by se to mělo změnit. Jinak celkem pohoda. :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »