partnerský horoskop


21.01.2016 - 18:11
(Štír) Luana
partnerský horoskop
Ahoj, ráda bych se vás zeptala na názor na tento partnerský horoskop http://partnersky-horoskop.najdise.cz/… jsme spolu ,,krátký´´ románek, který ,,asi´´ skončil - z jeho strany.Bez vysvětlení se přestal ozývat. On je o hodně mladší, tak asi proto. Jenže já jsem z toho hodně nešťastná. Dá se z tohoto horoskopu poznat něco víc? Zda je to jen z mé strany? Nebo co by mohl cítit on ke mě? Děkuju.... :1:

Stránka: 1 2
Řazení:
22.01.2016 - 10:38 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Na rozbor horoskopu si počkej na někoho jinýho, ale já šel náhodou kolem a dostal jsem pocit, že potřebuješ přeložit jeho "zprávu" do obecný a lépe srozumitelný řeči, což mi vcelku jde.

Jeho zpráva zní asi takhle:

"Hele, byla jsi pro mě jednorázovka. Šlo mi o to tě obskočit, přidat si zářez a zase jít dál. Rozhodně nestojím o to, abys mě dál otravovala, protože nemám zájem o nic dalšího."

Koukneš-li na tento překlad, tak se hned vidíš odpovědi. Ano, je to jenom z tvé strany, on k tobě nic necítí.

Prostě jsi naivně nalětěla. Udělala jsi ze sebe jen takový hadřík.

Nicméně z dlouhodobýho hlediska je velice dobře, že tě takovehle typ odkopne hned. Partnerství s emočně nevyvinutým nebo porouchaným jedincem není nic dobrého.

Co je ale špatný je to, že tě takovejhle typ přitahuje.
22.01.2016 - 13:01 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já se té neodolatelné přitažlivosti vůbec nedivím, hlavně tomu celému, co se děje na rozhraní jeho 5.-6. domu :3: Nepochybuju, že ses mu líbila a přitahovalas ho, ale ty saturnovské aspekty, to není sranda, kdyby to bylo vzájemné, tak to můžete společně překonat, ale takhle bych si na Tvém místě řekla, že to bylo hezké a budu na to ráda vzpomínat a to by bylo celé. Nevázala bych se něj, už jen vzhledem k věku, v těchhle letech je to opravdu problém. :17: :74:
22.01.2016 - 18:25 | Filtr
(Štír) Luana » Glimmer Man
Ahoj, děkuju za překlad a za upřímnost :24:, asi jsem to potřebovala slyšet takhle ,,na tvrdo"...
22.01.2016 - 18:27 | Filtr
(Štír) Luana » Mici Angóra
Ahoj, děkuju. Pokusím se to tak brát, snad to půjde :3:
22.01.2016 - 19:03 | Filtr
(Střelec) tiferett
Vo vašom aprtnerskom horoksope je veľa aspektov, ktorá poukazujú na silnú príťažlivosť a v mnohom aj zhodu a podobnosť - skrátka na "prvý pohľad" sa zrkadlíte a to môže vzbudzovať pocit zamilovanosti.
Ale náročné kvadratúry Saturna a Pluta všetko zamotajú.
Saturnovské a plutonske kvadratúry v partnerskom horoksope vžd ypoukazujú na to, že ide o karmický vzťah - máte v sebe na bunkovej úrovni spomienky, že " sa poznáte", že ste si blízky.
Avšak váš vzťah v minulom - alebo v minulých žtivotoch nebol harmonický. Išlo o "boj" kto z koho, jeden chcel mať pocit autoriy nad druhým. Bola tam žiarlivosť, a zároveň magická príťažlivosť a rozhodne to v minulom živote neskončilo dobre- dokonca je možné, že to skončilo tragicky.
V tomto živote ste sa stretli znovu, a to len preto, aby ste si uvedomili, že vo vzťahu kde nie je radosť, nie je ani láska.
Aj keď partner ja mladší, má tendencie mať to celé "pod palcom" a svojimi manipuláciami ti vládnuť a celé to kočírovať.
A takto ťahá za nikty raz jeden a raz druhý - a ktovie koľko už životov.
Je to len lekcia, v ktorej sa máte naučiť odlišovať príťažlivosť od skutočnej lásky. Medzi vami sú také ťažké a náročné energie - ktoré ty vnímaš ako neodolateľnú príťažlivosť - že harmonický vzťah by z toho nikdy nebol. Len trápenie a možno aj niečo horšie..
22.01.2016 - 19:46 | Filtr
(Rak) seven
Ale jo, určitě to bylo vzájemné ... :3: :1:

Co mně tam ale zaujalo je kvadrát Mars a Pluto, což je věc, před kterou se všichni křižují. Nic není tak zlé jak se říká, ale ... ??
23.01.2016 - 02:02 | Filtr
(Štír) Luana » seven
ahoj děkuju, ale po pravdě nevím, co tím myslíš???
23.01.2016 - 02:55 | Filtr
(Kozoroh) Lubo-k2
inak je zaujímavé, že som na tomto webe ešte nikdy nevidel nikoho napísať že v tomto vzťahu to bude klapať :1: existuje v astrológii aj dačo také ? :3: či stále je to len o problémoch ? :37: :29:
23.01.2016 - 10:16 | Filtr
(Štír) Luana » tiferett
děkuju. :1: Ty aspekty saturnu a pluta - jsou tedy hodně špatné?
23.01.2016 - 11:57 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Lubo-k2
Tenhle vztah de facto neexistuje, takže to v něm asi těžko bude klapat. Jinak si vybavuji, že tu byly minimálně 2 synastrie, které byly opravdu moc pěkné-ale ani to není záruka, že bude vše ok. Mám zkušenost, že příliš "idylické" vztahy mohou nudit. Vždy záleží, co kdo ve vztahu potřebuje, někomu může vyhovovat např. i saturnsko-plutonské psycho. :17:
23.01.2016 - 12:47 | Filtr
(Kozoroh) Lubo-k2 » Mici Angóra
možno som ich len prešvihol :3: ...pokial to poviem trošku triviálne tak pokial je ideálny vzťah zmesou harmonických ale aj tých horších aspektov, tak to je takmer každý :)...takže asi ako hovoríš, každý si nájde čo potrebuje :)
23.01.2016 - 13:06 | Filtr
(Beran) Ruby » Luana
Jestli se ptáš na to zda se chlapec neozývá protože si uvědomil těžké saturno-plutovské aspekty, tak Tě můžu uklidnit. Tyto aspekty se neprojeví navenek v krátkém románku /nevím jestli trval noc, dvě, týden, měsíc/, ale v dlouhodobějším vztahu a soužití. Vás dala dohromady velká fyzická přitažlivost. Nestává se to denně. Klukovi je 22 let proboha, je normální že se nebude vázat ve vztahu. A než by Ti něco vysvětloval, tak to zabalil takto. Je to mládě, použití rozumu je na Tvé straně. Neber to prosím jako urážku. Sama mám partnera mladšího o 8 let a spolu jsme devátým rokem. Jenže jsme se k sobě dostali když bylo jemu 36 let a nemuseli jsme řešit otázku jeho genomu, bo děti nikdy nechtěl.
23.01.2016 - 13:41 | Filtr
(Štír) Luana » Ruby
no trvalo to asi měsíc. Já vím, že bych já měla být ta rozumná a hlavně být v pohodě a nehrotit to :3:. Právě, že mně překvapilo, jak moc to prožívám,i když jsem si od začátku říkala, že to chci brát jen pro pobavení.Já si uvědomuji, že je to veliký rozdíl - věkový,...
24.01.2016 - 13:51 | Filtr
(Rak) seven » Luana
Obecně se zde střetávají dvě velmi silné energie. Samotný projev tohoto je samozřejmně individální (a závisí i na ostatních aspektech),navíc vše se dá kontrolovat a zvládat. Nicméně pokud se to vymkne z rukou pravděpodobně vše skončí "jadernou válkou". Ta nemá žádné vítěze, jenom hromadu obětí. Je to prostě výzva,stejná jako zdolat himalájskou K2. Někteří to dokázali, ovšem spousta jich tam zůstalo. Přesto se nacházejí stále noví a noví odvážlivci :3: :17:
24.01.2016 - 15:26 | Filtr
(Panna) Arezet
Tak to mám úplně stejnou zkušenost,akorád už je to rok co to trvá,byli jsme ve vztahu jen měsíc,on pak odjel pryč a pořád mezi námi cosi vysí ve vzduchu,mě to velmi ranilo a ani po roce nemám klid.

Pro představu dám odkaz na něho a mě

http://partnersky-horoskop.najdise.cz/…

Vtipné je,že když jsem se smířila ,že s ním nic nebude,že na svůj věk asi nemá mozek či nějakou zodpovědnost a chová se jak malej fracek,tak se začal ozívat on mě,až ve chvíli,kdy já dělala že neexistuje...opravdu nepochopitelné
24.01.2016 - 20:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bergamotkapraha, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co je k nepochopeni? Ctete o muzske psychologii.
24.01.2016 - 20:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bergamotkapraha, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Autor, ne, bohuzel. Zapomen´te na to.
24.01.2016 - 21:00 | Filtr
(Lev) heslo
určitě to mohlo být mezi vámi hezké ..tvoje planety ve střelci hlavně Luna Venuše a Neptun a jeho Slunce.Ale v současnosti je ve střelci Saturn a ten moc snovým láskám nepřeje.Přes jeho Merkura právě přechází a vše prověřuje a staví do tvrdé reality...možná mu nějaký starší Saturn promluvil do duše....brala bych to jako čokoládový lahodný bombonek který mi přišel za odměnu..... :37:
24.01.2016 - 21:41 | Filtr
(Panna) Arezet » bergamotkapraha
Čtu,ale pochopit to nemůžu....nehodlám si hrát na potvoru,nehodlám potlačovat své city,chovat se nepřirozeně.. :4:
24.01.2016 - 21:50 | Filtr
(Štír) Luana » seven
:1:
24.01.2016 - 21:52 | Filtr
(Štír) Luana » heslo
no bylo to moc hezké... a chtěla bych to tak brát a doufám, že jednou to tak brát budu, teď je to ještě nic, moc :24:
24.01.2016 - 21:55 | Filtr
(Štír) Luana » Arezet
drželo tě to celý rok? já doufám, že to u mne tak dlouho trvat nebude...zatím to je pro mě docela hodně těžký.... po jak dlouhý době, co jsi dělala, že neexistuje se ti ozval???
24.01.2016 - 22:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bergamotkapraha, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Otevrete mu gestalt, nechate ho v tom, a bude behat za vami cely zivot.
A chovat se prirozene neznamena chovat se rozumne. Jen skoda, ze kvuli prirozenemu chovani clovek ztraci lasku. I ve valce lidi se chovaji strategicky, nikoliv prirozene, ovsem, pokud chteji dosahnout cilu.:-) :-)
24.01.2016 - 22:12 | Filtr
(Panna) Arezet » Luana
ano a to byl v cizině,pořád jsem měla pocit,jako by byl se mnou,bylo to čímdál víc intenzivnější,až jsme se rozhodla za nim jet,přijela jsem a nedopadlo to nejlíp,od té chvíle přestal existovat,nemohla jsem zapomenout nebo přestat na něj myslet,jak se má....začla jsem se zabavovat,učit se nové věci,věnovat se rodině a přátelům naplno,pak přijel z ciziny a ani se neozval,ani mě ani svým přátelům...divný, a minulý týden jsem ho potkala a choval se ke mě jako zamilovaný ňouma,vůbec jsem to nechápala,pak se mi stala nehoda,věděl otom,ani mi nenapsal jestli jsem v pořádku,včera jsme byla na akci a najednou telefon,volal jestli bych s ním někdy někam nezačla na skleničku,prostě nepochopitelný,říkám si bu´d neví co chce,nebo si jen hraje a nebo je idiot.. jinak t onedokážu pochopit,smutné je že i přesto k němu to všechno cítím.. že ho miluju ato si mě ten vůl nezaslouží
24.01.2016 - 22:15 | Filtr
(Panna) Arezet » bergamotkapraha
Já mu už šanci dala a několik,skončil,jsou muži,kteří na šanci čekají...
Bohužel strategie mi nic moc neříká,jsem srdečný dobrák a pokud se nenajde mě podobný pochybuju ,že budu šťatsná,spíš skončím v kolonce věčně sama,ačkoliv mám spousty předností,ale jsem moc hodná a rozdala bych se :1:
Příspěvky: 1-25 26-46
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »