Tranzit Pluta přes ASC a Saturn


17.01.2016 - 13:14
(Panna) vuvuzelka
Tranzit Pluta přes ASC a Saturn
Ahojte všichni :17:máte někdo zkušenost s tranzitem Pluta přes ASC a hned nato přes Saturn? Mám Saturn na ASC... :75:Asi mi z toho jebne... :75: pořád bych nejradši spala, všechno jde mimo mě, nic mě nezajímá... Ani stavění :50: . Myslíte, že to přežiju? :46: :17: :74: :68: děkuju všem...

Řazení:
17.01.2016 - 13:36 | Filtr
(Střelec) tiferett
Táto téma tu už bola spomínaná...je to náročný aspekt, ale nedá sa zovšeobecňovať, čo sa "stane". KAždý ho prežíva podľa toho, čo si "zasial" svojimi skutkami a myšlienkami v minulosti.
Poznám ženu, ktorá počas tohto aspektu- na rozdiel od teba_ bola nabitá energiou a túžila zmeniť (PLUTO=ZMENA) - v svojom živote absolutne všetko. Zmenila si meno, emigrovala do iného štátu, uvolnila vzťahy s mužom, začala sa venovať duchovným veciam, začala športovať a celkove sa navonok totálne zmenila - a túto zmenu PLuto prináša.
Ale poznám aj muža, ktorý počas tohto aspektu odrazu ochrnul - zhmotnila sa jeho negativita, ktorú zo seba vysielal v predošlých rokoch na všetkých svojich blízkych. Keď si uvedomil svojen činy a zmenil sa ochrnutie splynule spontánne vymizlo.
U teba s ato prejavuje únavou - čo je zrejme spôsobené silen sťahujúcimi energiami Pluta, spomaluje sa prúdenie energie tvojím telom a potrebuješ relax.
Zmierniť tento stav je možné tým, že by si sa prinútila k pomalým prechádzkam, aby sa energia tvojím telom rozprúdila, aby nevznikli energetické bloky - a následne zdravotné problémy.
Treba prejsť týmto obdobím pokojne, trpezlivo, pripraviť sa, že asi 2 roky potrvajú blokády energie a tým takéto prejavy.
Netreba sa tomu brániť, treba to všetko pokojne prijať , uvolniť sa - a potom všetko uplynie pokojne. Čím viac sa človek dostáva do plutonskych stavov zlosti, zurivosti, tým je to horšie, tým silnejšie energetické bloky sa vytvárajú a človek si koleduje o vážne problémy.
17.01.2016 - 14:22 | Filtr
(Váhy) Žabí sen
Ahoj,

A. Baudyš má na youtube přednášku o tranzitu Pluta. (Taky mi Plutón letí přes 1. dům.)

Tady je ten odkaz, kdyby tě to zajímalo. https://www.youtube.com/watch/…

17.01.2016 - 21:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja jsem měla tranzit Pluta přes svůj Ascendent v r. 1997 /tehdy jsem to nevěděla/, ale v tom roce jsem byla zasvěcena do REIKI I. i II.

Moje známá při tranzitu Pluta přes svůj Asc, zemřela ve 40-i letech. Měla velice náročný radix. Každý to prožívá jinak, asi podle své karmy. Teď mi jde přes Asc. Saturn mám těžké tranzity Pluta na své citové planety, nijak moc to neprožívám, jako by se nic nedělo. :75:
17.01.2016 - 22:11 | Filtr
(Panna) vuvuzelka » Dévi
Ježiš, no tak snad nebude tak zle :75:
18.01.2016 - 12:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím,
nebojte, zcela jistě přežijete, jen bude potřeba tuto dobu překonat. Není divu, že se tak cítíte - tento rok máte skutečně hodně silné aspekty - Pluto, které prochází Vaším ASC Vám říká - "je zapotřebí změnit v životě to, co už je přežité, co už nevyhovuje", tyto aspekty ještě zaktivoval tranzitní Uran v kvadrátu na Saturna. Ukazuje Vám to, že je čas změnit něco ve svém životě, je potřeba zamyslet se, co děláte špatně, co by jste chtěla změnit a nebát se vzdát se přežitého,toho, co už do svého života nechcete. Nebojte se změn - víte, Saturn jako planeta karmy zkouší, jak se s těmito zkouškami poperete.
Navíc Vaše Černá luna opět v kvadrátu na Saturna Vás teď zřejmě prověřuje v oblasti vztahů a to nejen partnerských ale i pracovních i přátelských.Myslím, že ani společnost nyní moc nevyhledáváte.
Musíte se nyní cítit jako v "Jiříkově vidění" - vše je jakoby v mlze, nevíte, co se děje, jste podrážděná, vidím ve Vašem horoskopu možné i napjetí s mužskými energiemi - vím, že teď nemáte lehké období ale zkuste si trošičku dávat pozor na slova, Vaše emoce je potřeba udržet na uzdě, i když je to těžké.
Zkrátka se teď připomněla karma a po Vás se nyní chce, zvládnout ji pokud možno bez ztráty kytičky.
Svým způsobem jste silná osobnost ale vaše dušička je hodně citlivá....nebojte se dát city najevo, možná tu křehkost skrýváte pod jakousi maskou...odstraňte jí a uvidíte, že bude lépe. Toto je jeden z Vašich životních úkolů.
Vaše únava je spojená s oslabenou psychikou - nic fatálního u Vás tento rok nevidím, takže "vzhůru do boje"!!!
Hodně štěstí, držím palečky :27: :27: :27:
:27: :27: :27: :27: :27:
18.01.2016 - 13:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » allika
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ještě jsem si všimla, dostala jsi se do vibračního roku 3 - čas na změny, čas v něčem se prosadit (myslím pozitivní záležitosti), vyjít z té kukly a ukázat "TADY JSEM" - najděte v sobě vůli a běžte tomu vstříc. Víte, v posteli se Vám ještě více prohloubí depky,psychika jako taková. Je potřeba vyjít mezi lidi - píši z vlastní zkušenosti a nezapomeňte, co jsem Vám napsala v příspěvku výše - vyřešit si všechny typy vztahů, tam máte dluh z minulosti.
papa :37:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »