prosba - pracovní a vztahová


09.01.2016 - 11:15
(Panna) Michaela168
prosba - pracovní a vztahová
Zdravím.Mám velkou prosbu: Děje se nyní něco zásadního v mém pracovním a vztahovém životě (vím, že ano, ale zajímá mě to z pohledu astrologie)? Nějaké zásadní zvraty, změny? Jak to bude pokračovat v roce 2016 (klidně i později), jakou to pro mě bude mít finální podobu? Budu vděčná za jakoukoli odpověď, za všechny reakce děkuji a přeji pohodový rok 2016.

Řazení:
09.01.2016 - 13:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý den,
mohla byste napsat datum narození svého partnera, nebo alespň v jakém znamení je?
Už z Vašeho nativu je patrné, že Vaším životním úkolem bude skutečně řešení partnerských vztahů a i pracovní záležitosti...budou to Vaše životní zkoušky. Pokud mi písnete ten datum partnera, napíši více :27:
09.01.2016 - 13:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ještě zhruba rok bude trvat období náhlých zvratů a překážek, Saturn kvadratura Saturn a Pluto kvadratura Pluto + Uran opozice Pluto + Neptun opozice Saturn. Přijměte toto období jako výzvu se vypořádat se vším trpělivě podle správnosti. Saturn je "kantor", který Vám neodpustí žádnou chybu, pomáhat Vám v tom bude hlas intuice. Přibližně za rok a něco se vše uklidní a situace jak ve vztahu, tak pracovně se začne zlepšovat. :17:
09.01.2016 - 14:24 | Filtr
(Ryby) Silenzio
Krásnou nedělinku přeji – je prosím také možné něco málo vyzvědět k onomu „trvání“ jakéhosi tlaku, co už přeci jen pár měsíců řeším…
A především co mohu udělat pro to, aby vše vyústilo do nějakého pozitivního řešení? Jak navodit onu příznivou změnu, aby zmíněná finální podoba byla co nejpříznivější?
Děkuji z celého srdce – za případnou odpověď, že mohu …vědět, znát, rozumět všemu víc. To je asi tou největší pomocí, neboť ač si to člověk musí vyřešit sám, tak stejně mu ta "pravá slova" v určený čas přinášejí úlevu...
¨
09.01.2016 - 14:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » allika
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není divu, že prožíváte to, co píšete. Tranzitní Uzly Vám vytvořily konjunkci s nativitními. Je to situace, kdy se otvírají témata uložená hluboko v podvědomí, budete cítit, že se musí něco změnit. Máte velkou intuici, více sledujte dění kolem sebe a řiďte se jí.
Víte, máte Saturna v 11. domě v Panně, který nyní, jak už tady bylo zmíněno, tvoří kvadrát s tranzitním Saturnem. Můžete pociťovat nesoulad mezi Vámi a lidmi, se kterými jste v pracovním kontaktu. Jste velmi ctižádostivá a totéž očekáváte od druhých, možná máte pocit, že Vás nedostatečně oceňují. Jste hodně citlivá ale někdy až moc tlačíte na pilu, to se druhým nemusí líbit.
Myslím, že strašně moc toužíte po lásce a zároveň se jí bojíte, je ve Vás skrytý strach ze zklamání, které jste už zřejmě zažila a pokud ne, Vaše duše si "pamatuje".
Vidím, že nějaký staronový muž by se mohl letos kolem Vás motat ale nevidím, že by Vás učinil nějak šťastnou.
A podobně, jak je uvedeno v příspěvku výše, zlepšení skutečně vidím v roce 2018 začátkem....po narozeninách v tomto roce se dostáváte do vibrace 6 - vylepšení prac. podmínek, láska... :18:

Přeji hodně štěstí :27: :74:
09.01.2016 - 14:46 | Filtr
(Střelec) tiferett » Silenzio
Pri všetkých tranzitných aspektoch, kde sú nejakým spôsobom zainteresované energie Pluta, prebieha „žatva“ našich činov,emócií, myšlienok, čo sme si kedysi v minulosti zasiali. A teraz už len pramálo môžeme ovplyvniť, čo sa nám vráti a čo sa nám deje, čo budeme pociťovať, do akých situácií sa dostaneme.
Jediné, čo môžeme urobiť je, . maximálne sa uvolniť. Plutónske energie totiť na fyzickej aj energetickej úrovni spôsobujú priam kŕčovité stiahnutie - energií, ale aj svalov a šliach - čo môže privodiť ešte väčšie zhoršenie situácie a aj dramatické záležitosti- úrazy, ochorenia - Nechcem strašiť, ale často som bola svedkom tohto.
Preto je vhodné už len pokojne a pokorne prijať, čo k nám v tomto období prichádza, nebrániť sa zmenám. Prijať ich, Vyladiť sa na zmenu.
A prijatu týchto zmien, ktoré nám tranzit Pluta prináša pomáha nielen psychické uvolnenie a prijatie zmien, ale aj uvolnenie na fyzickej úrovni - teda pokojné pomalé prechádzky, plávanie, tancovanie, joga - to zabráni tomu, aby sa vytvorili energetické bloky, ktoré môžu privodiť ochorenie alebo úraz.
Aj keď by sa zdalo, že v tomto ťažkom plutonskom období človek nemá ani pomyslenie na tancovanie alebo prechádzky, aj keď sa zdá, že práce je vyše hlavy, treba si zorganizovať dni tak, aby aspoň hodina denne bola venovaná pohybu a telesnej aktivite. To veľmi uľahčí prežitie plutonskych aspektov. Keď sa človek vyladí na zmenu, ktorá prichádza, napokon sa mu zdá, že sa ani nič také hrozné neeje.
Ale akonáhle sa človek chce zubami-nechtami držať toho starého, starých vzorcov,plutonska sila si nájde cestu, akou zmeny uskutočniť, ale vtedy to už býva dosť drastické.
09.01.2016 - 15:08 | Filtr
(Panna) Michaela168
Jste perfektní! Smekám a děkuji.
Uvažuji o změně zaměstnání. Tedy spíš moji nadřízení. Akutně. Rýsuje se?
09.01.2016 - 15:28 | Filtr
(Panna) Michaela168 » allika
Jste naprosto přesná. Až na toho staronového muže. Zatím žádný se neukázal... Jinak jse vše dokonalé, 100%.
09.01.2016 - 15:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Michaela168
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
toho tam vidím spíše ke konci roku....buď to bude někdo, koho už dlouho znáte, nebo to bude muž starší....moc děkuji za zpětnou vazbu.. :74:
A nedejte se...každý prožívá těžká období jen třeba v jiné době a v jiné oblasti. Je to spravedlivé...je potřeba vědět, že bude zase dobře ...na tu práci se ještě juknu
09.01.2016 - 16:48 | Filtr
(Ryby) Silenzio
Taktéž velmi děkuji… a souhlasím, protože ono nějak člověku ani nic jiného nezbývá než se uvolnit, přijmout vše jak se děje, pokorně se přicházejícímu odevzdat a tak v sobě navodit onen léčivý klid.
A procházky jsou díky tomu introspektivnímu ponoření se tááák účinnými – vůbec energie přírody působí jako balzám na duši. Ohledně vybití se aktivním sportíkem …rozhodně, to by fakt nezaškodilo, ale pořád se mi nějak nedaří nahodit tu radostnější náladu k tomu potřebnou /takže děkuju za doporučení – přemůžu se, odhodím jakési chmury a vzhůru do stavů povznášejících!/
A vážně moc děkuji za motivaci: „vyladit se na změnu“, neboť ji potřebuji jako sůl. Ono držení se toho všeho známého totiž nějak selhává a se zděšením zjišťuji, že doposud zastávané hodnoty, postoje, pohledy na to do teď funkční - ku podivu nikam nevedou a že mi má dřívější představa o naplnění a spokojenosti jaksi nestačí...
No snad se projevení sil Pluta neodehraje oním „drsným způsobem“, neboť uplatnění jeho sil jsem už myslím zaznamenala. Ta transformace spočívá i v tom přijetí, odevzdání se, pochopení – že vše má své důvody a nemá cenu se vzpírat, vyvolávat v sobě odpor, vzpouzet se… Přesto by však ta zvídavost ve mně ráda poodhalila, porozuměla, vydedukovala co ty Plutonské výzvy /nyní navíc aktivuje Lilith cosi/ obnáší a jak "adekvátně" zareagovat. To už ale asi zabíhám k věštění z křišťálové koule…
Za Vaši reakci budu s povděkem vzpomínat při nadcházejících událostech..., ale i Míše za podnět a Allike za skvostnou "učební látku". Přeji krásné dny

09.01.2016 - 18:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Michaela168
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Příznivá pracovní nabídka by mohla přijít zhruba za 3 měsíce. :17:
09.01.2016 - 18:30 | Filtr
(Panna) Michaela168 » mawuska
Opravdu? Hurá!
12.01.2016 - 17:58 | Filtr
(Panna) Jitřenka » allika
Zdravím, četla jsem si Váš příspěvek, i když nebyl určen mě,tak jako by mi byl určen :-) a ejhle s tazatelkou jsme přibližně ve stejnou dobu narozené.... Mám na Vás otázku, mě se nečekaně ozval staronový přítel i u mě platí nechat raději minulost uzavřenou s tím že do stejné řeky 2x nevtoupis? Jelikož mám v radixu lunu v 7 domě,ve kterém teď tranzituje uran, co to pro mě znamená?
Děkuji


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »