Co vy na to kamarádi?


05.01.2016 - 22:28
(Panna) Jaňajs
Co vy na to kamarádi?
Zdravím všetky vás. Zajímá mě poslední dobou jedna jediná otázka. Třebas mi jí pomůžete vyluštiti, nebo alespoň vytuším z vašich odpovědí něco.... Možná něco jiného, než jak to cítím a vnímám já. :3: Tak. Zajímalo by mě moc jestli na růst, na vývoj , na mentalitu dítěte, na celý život jedince, na povahu dítka má vliv toto: Bacha je toho vícero. :25:Nálada otce při početí.....( Agrese, láska, alkohol, atd..) Nálada máti při početí.....Nálada matky v průběhu těhotenství.....Je- li to dítko chtěné, či nechtěné... (Nálada obou dvou ) Těší- li se oba rodiče, či třeba jen jeden rodič na příchod dítka....Hlavně si to nechajte projíti paličkou hm? Mě už to prochází delší dobu a stále tuším víc a víc. Ale je to možná blbina veliká. Může býti ten produkt mužský agresivní a podivný, když je ten človík právě v danou chvílu takový? Haaa? :63: No, tuším, že vše může míti vliv na vývoj a sebelásku tého dítka k sobě samému. A díky vám všem. :74:

Stránka: 1 2
Řazení:
05.01.2016 - 22:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vše vyjmenované má vliv. Ale větší vliv má samozřejmě nálada v průběhu celého těhotenství a především to, jestli je dítě chtěné ze strany obou rodičů.
Jinak zdůrazňuji, když už to mám na mysli, že i potracené dítě je stále plnohodnotná součást rodiny. A pokud je mu tohle odepřeno a jeho existence je zbytku rodiny zatajena, pro další děti z toho vznikají nemalé problémy.
:29:
05.01.2016 - 22:45 | Filtr
(Panna) Jaňajs » .
:74: Tak to vnímám také.. Děkuji :3:
05.01.2016 - 22:48 | Filtr
(Blíženci) Matdamou
Myslím, že určo. Energie a emoce při početí stejně jako v době prenatálního vývoje se vtisknout, otisknou.
05.01.2016 - 22:50 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Matdamou
Paráda. Díky moc. Už se necítím jako totální blbaňa. Je dobré vědíti, že i vy lidi milí smýšlíte jako já. A tak díky, že se necítím za vejra už napořáde. :3:
05.01.2016 - 22:56 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » .
Nerozumím problémům pro další děti pokud je potracené dítě zatajeno.
05.01.2016 - 22:59 | Filtr
(Panna) mikiduc
Noo, nálada mých rodičů při početí byla jistě skvělá, jinak by "TO" asi nedělali :4:
že jsem já i mí bratři nebyli plánovaní, to vím :61: těhotenství mamky bylo úplně normální, nekonala se ani euforie, ani blbá nálada, věci se braly tak, jak jsou. Já osobně jsem byla spíš překvapení, neb mému staršímu bratrovi bylo teprve pár měsíců, když jsem se začala vyvíjet v děloze. :61:
Avšak nic z toho nemělo vliv na to, že jsme všichni byli velice milovaní svými rodiči :79: Díky mami a tati :75: :12:
05.01.2016 - 23:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Matdamou
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všechny problémy rodičů a jejich předků se nesou z generace na generaci. V rodině jsem měla potracené dítko ze strany mé tety. Ozývalo se skrze mě - nemoci zdánlivě "bez příčiny", neustálá zima, sny o mrtvolách...
05.01.2016 - 23:04 | Filtr
(Panna) Jaňajs » mikiduc
Máni, je rozdíl v tém nebýti plánované dítko nebo nechtěné dítko? Ha!!!! Já byla jak neplánovaná, tak nechtěná totiž a možná z toho všeho pramení ty mé pocity méněcennosti . Kdybych možná byla jen neplánovaná, bylo by vše jiné? Nikdo neví. Ale dumám o tom. Hodně moc. Jsi pokladem pro své rodiče a oni jsou pokladem pro tebe a tak buď ráda, že to tak je!A to ty jsi. Já vím. Děkujiiiiiii :74: :62:
05.01.2016 - 23:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jaňajs
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neplánovaná nevadí, vadí, když se tomu matka pak nějakej měsíc (nebo pořád) brání. Pak následně ta méněcennost u dítka vzniká. :1:
05.01.2016 - 23:10 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » mikiduc
Vaši se měli/mají rádi a děti braly jako dar ..bych řekla. Během těhotenství se nemusí cítit jen a zrovna euforie. Za cenější a přínosnější pro dítě považují pocit vnitřního uspokojení, bezpečí, lásky,těšení se.
05.01.2016 - 23:11 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » .
OK...netušila jsem
05.01.2016 - 23:12 | Filtr
(Panna) Jaňajs » .
Přesně tak to cítím. Jéminé, děkujiiiii. Již vím, kde je chyba. :61: :3:
05.01.2016 - 23:17 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Jaňajs
Mám to velice podobné
Já se ještě navíc od 6.měsíce drala ven, asi už jsem té dělohy a hlavně negativních pocitů měla až kam. A dodnes nevydrzim být ani ve spacáku.natož někde v uzavřeném prostoru.pocit méněcennosti je mé druhé já :1:
05.01.2016 - 23:19 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Matdamou
Hups. Tak to je ončo...Ta zatracená klastrofobie? Ha. Možná je to tím. Já šla na svět místo po palici tak po nožkách. Nechtělo se mi vůbec ven. Byla jsem rebelem od dětství. A dobře jim tak! :3:
05.01.2016 - 23:27 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Jaňajs
To gratuluji....šla jsi na to chytře. Oko za oko.... :4:
05.01.2016 - 23:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Také mám zkušenost, ač jsem si to donedávna nespojila, že nechtěné dítě v dospělosti trpí pocitem méněcennosti. Umocněno tím, že matka to v afektu často zdůrazňovala.

Je fajn, že jsi toto téma vytáhla na světlo. Myslím, že je dobré si tento defekt uvědomit a vědomě se tomu pocitu postavit.
:15:
05.01.2016 - 23:48 | Filtr
(Panna) Jaňajs » 16ka
A my se už konečně postavíme. :15: Také věřím, že to prostě hraje roli v životě lidském a rozdýcháme to. Bude zase dobře a začneme si věřiti. Hm? :3: Asi je načase. :74:
06.01.2016 - 00:03 | Filtr
(Panna) Namchan
Ono to přece vyplývá i z toho co se děje s duší člověka po smrti. A už jsme si vícekráte řekli, že po smrti člověk jde do takové úrovně do jaké patří podle své zralosti.

Většina lidí dnes na zemi má astrální zralost, to znamená, že po smrti zůstávají v blízkosti země. Mnozí pokračují ve svých navyklých činnostech. Podle svých slabosti a vášní a sklonů jsou přitažení do blízkosti těch pozemských lidí, kteří mají s nimi stejnorodé sklony.

Právě tyto silné slabosti pozemských lidí, když jsou silně procítěné, tak přitahují duše na onom světě. Člověk nikdy není sám... vždy jsou kolem něj duše zemřelých. I kdyby to byli jen zavisláci kuřáci. Samozřejmě pokud je člověk vnitřně čistý a ušlechtilý, tak temní do jeho blízkosti nemohou.

Nejhorší je to, jak se lidé už po dlouhá staletí páří jako zvířata... při takových stavech vznikají jemnohmotné mosty do hlubokého temna pod zemí a umožňuje to, aby se temné duše dostaly na zemský povrch a inkarnovaly se.

Takže shrnuto, za běžných okolností se inkarnují takové duše, které se pohybují kolem nás na základě naší stejnorodosti. Je ale zapotřebí, aby nastávající matka dávala pozor s kým se stýká. Pokud bude chodit po hospodách a zábavách, tak se může inkarnovat nějaká duše naprosto snad i rozdílná od ní samé. Právě v té době by měly budoucí matky se více obrace k modlitbě s prosbou o ochranu shůry a tím ovlivnit budoucí stav inkarnující se duše.
06.01.2016 - 00:15 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Namchan
Hošku, já Ti si myslím, že už půjdu do úrovně někam do sklepa tentokráte. :41: Ale počkééj, nastávající matka si dávala pozor s kým se stýká. Měli se rádi. Moc rádi. Naši se měli fakt moc rádi. Jen jsem asi neměla jim zkaziti plány víš? To si myslím. Jezdívali spolu na vandry, byli šťastni, smaví.... A pak přišel na svět vejr, který se neměl naroditi. Víš, mě Ti by zajímalo, li fakt nemá i ten stav toho mužíka v době zplození na to vliv! Myslím na to dítko. Na pocity životní atd.... Dyk to je chvíle si myslím dosti základní nebo ne? Když ...... Ale mlčím. Však víš, jak to myslím. :3:
06.01.2016 - 00:25 | Filtr
(Panna) Namchan » Jaňajs
Každý kdo se zdržuje v blízkosti matky, může ovlivnit to, která duše se inkarnuje. Klidně to může být sousedka, která přitáhne duši k inkarnaci, pokud chodí téměř denně na klábosení na návštěvu. Takže jistě i otec.

To je tedy ovlivnění toho, která duše se inkarnuje. Další věc tedy je, když už je duše vybrána, jestli má na ní vliv (na nálady) stav matky či otce. To určitě... je to mnoho práce na onom světě. Mnohdy se duchovní průvodci snaží dostat duši k inkarnaci k rodičům, u kterých má odčinit těžkou karmu a rodiče se podvědomě brání inkarnaci. V noci, když člověk opouští tělo, tak se snaží je mnohdy sblížit (budoucí rodiče s duší)... je to těžká práce.

Také v tom se vysvětluje, jak se dokáže někdy matka přenést přes mateřské pudy a lásku a zavraždit své dítě po narození... je to vnitřní nenávist i když denním vědomím nic neví, ale její duše ví, že se k ní inkarnoval ten, kdo ji v minulosti těžce ublížil. Těch případů je hodně variant... to jen jeden jako příklad.
06.01.2016 - 00:30 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Namchan
Dyž já tomu nejozumím. :42: Zkus to říci prostě ju? Jako pro blbé. Prostě pro mě hm? :3: :74: Ale díky moc. Budu se snažiti v tém něco vyluštiti. i když se svým mozkovým závitem to půjde asi dosti těžko. :25: :4:
06.01.2016 - 09:36 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...největší vliv má to, jakou životní cestu si duše tam nahoře vybere...podle toho se "přihodí" okolnosti početí, další vývoj těla, průběh těhotenství...atd. - aneb nic není náhoda v životě lidském...jen karma... :17:

...k těm potratům...nevidím to černě, ale je třeba s tím pracovat...procítit si to, promluvit si s tou dušičkou...dá se, když se k tomu přistupuje s láskou...na zemi jdou i duše, které si mají zažít odmítnutí nebo jen krátký pobyt v lůně matky...tak to vidím já... :17:
06.01.2016 - 09:42 | Filtr
(Ryby) thééé
ahoj :29:
myslím, že úplně všechno na to dítko má vliv - od té duchovní roviny, přes tu duševní, až po fyzický stav obou rodičů..jakou životní etapou oba prochází, jaké měli oba dětství, s jakým záměrem je počato, celá rodová lidni tu má vliv..z toho se vytvoří jeho životní mapa.
Ale taky nějak věřím, že si tam nahoře všechno pečlivě domlouváme, kdy a komu se rodíme a proč je takový začátkový materiál důležitý atd..
:17:
06.01.2016 - 10:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja to cítim aj opačne že to bábätko v brušku má vplyv na matku počas tehotenstva. Tiež si myslím že cíti či je vytúžené a milované rodičmi nielen pri počatí. Ja s mojím bábätkom v brušku často komunikujem a rovnako aj jeho otec. Hladkáme ho a hovoríme naň a som si istá že to vníma pozitívne. Uvidíme aký vplyv na neho budeme mať po narodení. V každom prípade si myslím že dôležitejší pre jeho vývin bude vek okolo 2-3 rokov kedy si začne pamätať útržky a neskorší vek kedy už si bude plne uvedomovať čo sa okolo neho deje, respektíve si to pamätať.
06.01.2016 - 10:33 | Filtr
(Ryby) thééé » evanda22
S tímto souhlasím, každá z mojich holek ze mě "vytahuje" úplně jiné pocity a reakce..s každou jsem jako máma úplně jiná.
Příspěvky: 1-25 26-37
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »