adoptivní rodiče


25.12.2015 - 18:12
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
adoptivní rodiče
Víte někdo, kde v radixu jsou symbolizováni adoptivní rodiče? :25: Přeci jen beru 4. a 10. dům více jako rodiče biologické, je zde vazba na dědičnost, ale když je někdo adoptován a celý život (nebo podstatnou část) jej vychovává a živí adoptivní rodič, je vazba zrozence k němu větší a silnější. Jak v tomto případě pracovat s radixem? :63:

Řazení:
25.12.2015 - 18:42 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
K adoptivním rodičům potřebuješ horoskop adoptivního dítěte.
25.12.2015 - 19:04 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Bosch
Bingo! :44:
A když už ho mám, tak co, he? :63:
25.12.2015 - 21:27 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Sosna zvlčelý
No tak máš všechno co jsi chtěl, ne?
25.12.2015 - 21:50 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
ja si myslim, ze 4. a 10.dom predstavuje aj adoptivnych rodicov, ak ich clovek berie za svojich... ked si zoberies aj charakteristiku ic a mc, tak mozu zosobnovat aj ludi, ktory nam davaju urcity ciel, mety, poslanie (MC) alebo nasu identitu, korene, dusevnu potravu (ic)... casto sa pise, ze mc je otec a ic mama, ale ak studujes horoskopy, tak to nemusi tak byt... mc kludne moze byt matka a ic otec... respektive pri slobodnych mamickach, ktore od mala vychovali dieta, tak ic aj mc moze symbolizovat mamu... mozno ale pri planetach bude rozdiel...rudhyar tusim pise, ze biologickeho otca znaci slnko a pripadne adoptivneho saturn... biologickej aj adoptivnej matke zas vladne luna spolocne... podla mna dolezite je ako ten clovek rodicov vnima, aj adoptivnych...lebo aj v kolecku vidis z postavenia slnka a luny nie to, aky rodicia skutocne su ale skor to ako ich dieta vnimalo (pekne to vidiet pri horoskopoch surodencov, ze ako maju niekedy rozdielne aspektovane a umiestnene slnko, ci lunu, hlavne ak jeden bol u svojho rodica oblubenejsi ako ten druhy...)
29.12.2015 - 15:57 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Když někdo adoptuje dítě hned po narození, tak pochybuju, že v radixu budou znázorněni rodiče, se kterými nikdy nepřišlo do styku a nemohlo je tedy stihnout jakkoli vnímat. Čili u takového dítětě bych brala, že se jedná o ty rodiče, kteří dítě vychovávali.

Pro zajímavost přikládám trochu komplikovanější případ jedné známé dnes téměř 13leté dívky: byla počata během rozvodového řízení rodičů, s biologickým otcem není vůbec ve styku, ten platí jen alimenty, ještě během těhotenství si matka našla "náhradního otce", který byl přítomen cca do 1,5 roku věku dívky, poté se s matkou rozešli kvůli její promiskuitě, ale k dívce se dodnes chová jako jakýkoli normální "rozvedený" otec, tedy ji navštěvuje, bere ji s sebou na výlety, na dovolenou atd. Cca do 5 let dívky se střídali nejrůznější pseudotatínci, když bylo dívce 5 let, matka se znovu vdala a po dobu cca 5 dalších let, než se zase rozvedla, byl na scéně další "důležitý" tatínek. Od té doby se zase střídaji nejrůznější pseudotatínci. Zásadní tatínkové jsou tedy dosud 3 (a víc jich už vzhledem k věku dívky asi nebude, teď už to budou vždy jen matčini partneři), ale těžko říct, který z nich je v horoskopu znázorněn. Kvadrát na Slunce od Lilith může značit, že otec de facto celý život chybí, ale co ten zbytek?
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
30.12.2015 - 11:37 | Filtr
(Štír) vlna.c
Zdravim.

Znam jén zatim jeden priklad adopce. Rodiče ji neřekli, ze je adoptovana. Když jsme dělali horoskop meli jsme obě pocit, ze to na ni nesedí. Při rodinných konstelacich vyšlo najevo, ze je adoptovana. Došla na matriku a zjistila, ze je to pravda. Ze je narozena i jiný den.

S horoskopy je to složitější. I když člověk nevyrusta s biologickými rodiči. Mám po nich karmu, To znamená, ze zdědil povahu....a další rysy i od svých předků..

Ja jsem vyrůstala se svými rodiči. A mám chování po nich, ale jedná se třeba o věci, o kterých se nebavili nebo jsem je ani neviděla.

Jinak další chování mám po predcich. Když jsem začala skutečně dělat horoskopy. Zjistila jsem, ze slunce nemusi byt otec, ze luna nemusí být matka. Ze je jedno kdo z nich je IC nebo na MC.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »