Poplatek za nepomoc v nemoci


16.12.2015 - 20:27
(Štír) tronco
Poplatek za nepomoc v nemoci
Se mi prihodila takova vec,ze diky mnoha souvislostem mi emoce vyskocili tak,ze jsem zasejc malem zkolaboval a potreboval jsem k sobe nekoho,kohokoliv,ale u te typy,u ktere jsem prebyval jsem nebyl schopen za ni zajit do tretiho patra a ani ji zavolat,pac mela vyply telefon atd atd.... Mam pourazovy organicky psychosindrom a bipolarni poruchy a socialni fobie atd atd,coz vse pri zatezy vede az do kolapsu pribuznych s epilepsii a kdyz uz jsem vedel,ze jde do tuhyho,nezbylo mi nic jineho,nez si zavolat sanitku v domeni,ze mi proste daji injekci,kterou mi ma neurolozka dokaze pomoci behem chvilky a je to uplne obycejna vec.... Sanitka prijela a vysvetluji jim situaci a prej,ze jedem do nemocnice,ze nevi co se mnou a chodim po ctyrech atd... Jenze problem je v tom,ze to bylo v Nemecku a rikam,at teda jedou pryc,ze neumru,ale kdyz uz jsem byl napul v limbu,nalozili mi.Rikam,ze na to nemam prachy a nechci tam jet,ale tvrdili,ze takovej zasah se neplati. Neveril jsem a kdyz jsme si povidali s tou ....mmmmm.... Nevim...dejme tomu sestra.... z Persie.... Tak petadvacitka... Vysvetlil jsem ji problem a zpusob pomoci,chytila mi za ruku a poradila,kde si muzu koupit marihuanu,ze to je nejlepsi medicina z deprese a pochopila z meho vypraveni,ze jsem zrovna v rozpolozeni neoho bud zit,ne bo osoulozit a vstala,hlavu dala okynkem do kabiny ridice a zacala se tam tak vrtet a fandim ji,at pokracuje... Jo,to je ono,presne to potrebuju atd a nakonec s pomalu zacala i stahovat kalhoty pres hyzde,jaj to mi postavilo,teda ne celeho a rikam ji ne a ne a ne a uz jsem byl i skoro....mmm.... Fakt mi to pomohlo,zacal jsem i slyset a videt,nu coz,rovnou cumet a malem jsme si i vymenili cisla,ale ani jden jsme si ho nepamatoval i rikala,kde ji najdu atd,ale to jsem samosebou v tom stavu a cizi reci zapomnel.... No a v Nemocnici mi doktorka rikala totez,ze by mi rada pomohla,ale nevi jak a nechteli mi pustit,dokud nezjisti totoznost a tak.... Nemohl jsem ani spat a pro jistotu jsem jim zakazal mi delat ruzna vysetreni jako do tunelu se divat na mozek apod... Leky,ktere mi dosli mi tez nemuzou vydat,ze si mam dojet za svoji neurolozkou a kdyz jsem sel na cigo,hned mi tahal typek z ochranky zpet a ukazuju mu,ze nemam ani boty,ze mu daleko na tom zmrzlem povrchu neutecu,tak si dal cigo se mnou.Dopoledne se mi podarilo se dovolat kamaradce,ktera si pro me prijela a dovezla doklady.Tak mi pustili.Privezli mi v noci 23:56 hod a pustili dopoledne neco po desate hodine,to jsou dohromady dva dny pobytu.Jedina pomoc byla kapacka s mineralama,ci co to tam je a snidane.Cele v hodnote 674€.Hm.... Mozna to nebudu platit cele,cekam na odpoved z VZP.Nastesti si to tu jako invalida bez naroku na duchod ani socialni davky jsem obcas schopen zaplatit a v ramci prihranicnich styku by to meli i castecne uhradit.Jen mi mrzi,ze mi nevedomou lzi ukecali,abych s nima jel,i kdyz nevi,jak mi pomoci.No ta zdravotnice v sanitce to dokazala nejlepe,jak umela.Sikulka.

Stránka: 1 2
Řazení:
17.12.2015 - 07:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zklidněte emoce a mluvte jako člověk, jednoduše řečeno: ovládejte se. Pak se vše zlepší a žádný prachy za pochybný služby nebude potřeba..


Horoskopy
14.12.2015 - 13:26 | Filtr | Historie Odpovědět
(Štír) tronco
Mam po kokot tech nazoru na tohle cele,ktere cely problem prohlubuji a prispivaji k ceste do sracek.... Proto to nectu,jen jsem se tu vyblil.


Tohle jen kolapsy, úrazy a podobné stavy přivolává.

Práci čest :27:
17.12.2015 - 15:46 | Filtr
(Štír) tronco » ohenvoblacich
Ufffffff ...... Hluboce dychat..... Vypnout prsa,bricho zastrcit... Zertuji,ale netusis,co jsi se mnou udelal.... Ckej.... To nemuze byt ... To bys musel bejt teplej a nebo fakt senzitivni.... Takovych neznam moc.... Ted fakt tipuji.... To byl fakt come back.... Jeste ted mi tepe srdce jako divy.... To mi to tam jako chtelo hodit zpet..... Se musim na Tebe podivat,jsem si jen rovnou otevrel ten odkaz,ale fakt netusim odkud to prislo.... Uau.....
17.12.2015 - 15:56 | Filtr
(Štír) tronco » tronco
Jsem si myslel,ze oteviram vzkaz od kluka v kozorohu,ale to,co jsi se mnou udelala Ti s dovolenim napisu do vzkazu,ale nejdriv ty emoce musim uklidnit odpovedi na predchozi.Dekuju.
17.12.2015 - 16:33 | Filtr
(Štír) tronco » Levleon
Tome,dekuju za radu.Je to casto tezke ty emoce zvladat.Treba kdyz jsem se probudil z te smrti,nebyla tam absolutne zadna racionalita.Absolutne nic.Kdo jsem,jakou reci mluvim,kde jsem atd... V tomhle absolutne duta hlava,jen emoce a juuuu,to je ale pekna dlouha chodba,to je jedno kam vede a jeeee,to jsou ale krasny oci.... A tak podobne..... Dal bych si to znovu,kdyby to nebylo to predchozi tak bolestivy..... Ten prispevek v diskuzi k islamu. Proste tech sracek v lidech je tolika,ze..... Mmmmm.... Bejt muslim,kterej zdrha s rodinou pred zmrdy,kteri delaji takovy hnusny veci a hledal bych utociste v Evrope,ktera se chlubi humanitou a narazit na lzi a xenofobii a slyset o sobe,ze jsem taky jen terorista atd.... Uz tohle by mi nenechalo v pokoji a paradoxne bych se nedivil,kdyby i to prispivalo jen k dalsimu stupnovani nevrazivosti.... Jestli mi chapete,.Jo,casto mluvim sproste,ale nemyslim to nejak agresivne,jak to muze znit.Tam jsem si proste jenom uplivnul,abych si ulevil a nedusil to v sobe,to je pro stiry obzvlaste nedobre stejne jako pro nedobre pouzity papinak. Bylo to presne naopak,nez jste to pochopil a k celemu tematu o ISS ..... Kdo si mysli,ze je to valka Arabu proti Krestanske kulture,nebo tak je stejne na omylu,jako ten,kdo veri,ze dvojcata sli zborit pitomym letadlem..... Cituji Putina: Rad bych rekl tem,kdo zorganizoval Islamsky stat,ze udelal vic nez nebezpecnou vec..... A vyzival pro zalozeni paktu proti teto organizaci (ne proti IS),stejne jako se staty museli proti fasizmu dat dohromady za druhe svetove. Co porad kurva delame v EU ??? Je videt nase ubohost i v tom jakyho curaka mame na hrade. Mluvim sproste i proto,ze jsem osm let ve Spanelsku pouzival sprosta slova vsude. Tam tak mluvi vsichni,protoze je to casto nejrychlejsi a nejvystihnutelnejsi zpusob vyjadrovani,ale to neznamena,ze jsem sprosty. Dokazu mluvit stejne tak laskyplne,kdyz to tak citim..... Napada mi k tomu celemu o cem pisu..... Tenhle chlapak to rekne za me lepe.... Aha... Nedokazu posla funkcni odkaz,snad ho v teto zemi nebudu mit zablokovan.... Zatim ne,nastesti,i kdyz se cenzury snazi.... Petr Chobot,jestli vam to neco rika a kuprikladu si muzete na youtubu najit totok: Důrazné varování před islamisty a sluníčkáři .... Prozatim zdravim a dekuji za reakci.
17.12.2015 - 16:43 | Filtr
(Štír) tronco » tronco
Pardon... Vyzyval...
17.12.2015 - 16:51 | Filtr
(Váhy) wendy30
Než emoce potlačovat v sobě a tím se užírat zevnitř, radši bych se snažila ukecat VZP :4: Samozřejmě že existují psychická onemocnění, o dost podstatně velký zbytek se postará farmaceutika... a že těch psychických onemocnění v poslední době narůstá a samozřejmě i na ně vhodná léčiva :4:

Rady na potlačování emocí jsou na dvě věci... to je jako bych napsala, ať se snažíme potlačovat rozum :61:
17.12.2015 - 17:16 | Filtr
(Blíženci) mirxon » wendy30
Rady na potlačování emocí... to je skoro jako rady typu... ´ať normálně zdravej člověk přestane souložit´ :14:
17.12.2015 - 17:17 | Filtr
(Blíženci) mirxon
Ta zdrav. sestřička měla recht... s tim návrhem na osouložení... :3: :4:
17.12.2015 - 17:23 | Filtr
(Váhy) wendy30 » mirxon
Čéče.... mám takový pocit, že takové nařízení (rada) již v historii někde padlo :4:
17.12.2015 - 17:31 | Filtr
(Blíženci) mirxon » wendy30
Joo... určitě jooo... veřim tomu... určitě o takový rady neni nouze :4: a najdou se určitě nadšenci co rady tohohle typu rádi udělujou :61:
17.12.2015 - 17:33 | Filtr
(Váhy) wendy30 » mirxon
jj existujou vedoucí a podvedení :61:
17.12.2015 - 18:24 | Filtr
(Štír) tronco » wendy30
Od Ty doby,co jsem zavrhl jakakoliv farmaceutika se mi nemoci zacali vyhybat obloukem,i kdyz v rodine je berou vsichni a porad marodi a chripka,nebo angina se jim stale prodluzuje a ja to od nich ne a ne chytit. Co se tyka zpusobu lecby,nelecim,rovnou likviduji od korene problemu jakoukoliv zalezitost a to s MMS,treba se o me pokusil cerny kasel.V patek 4 hodnoty z peti poziti a rozvazel jsem obedy po okrese a tak jsem ustoupil,vzal jsem si prvni tabletu antibiotik,zeblel jsem se,skomiral v horeckach jeste v ten patek vecer,tak jsem si dal silnou koupel v tom nebezpecnem belidle a zacal jsem ho i pit a v sobotu rano jsem byl na nohach,zadnou piluli a v pondeli jsem byl negativ. Ta tipa,co jsem to od ni pri navstevce dostal s tim marodila tri mesice a i tak se mi smejou,ze jsem magor a at s tim jdu do prcic... Ja to nikomu necpu,jen o tom vim a uz mi upadli i dve bradavice atd,ale to je na jiny tema.Tohle bylo fakt o tom paradoxu,ze jsem vlastne nic nechtel.... Nic vic,nez jen byt chvilku s nekym,pro ten pocit,ktery mi tu psychiku srovna a oni mi nedokazali pomoci,ba naopak mi vsichni lhali,ze nic platit nebudu a to mi fakt sere,kdyz mi nekdo lze.... Ale beru to,nikdo nemuze vedet vsechno a tak se chovame,jak nejlepe dokazeme....Situaci na VZP zjisti,az tam pojedu.... Nemela by to byt plna palba,jen cast,zbytek by mi hradilo cestovni pripojisteni,ktere samosebou nemam. Uvidim.....
17.12.2015 - 18:32 | Filtr
(Štír) tronco » mirxon
Vsak byla jedina,kdo mi pochopil. Udelala to mazane a z te sanitky uz jsem sel po svych,ale .... Libil jsem se ji,to je jasny,ale i kdyby k necemu doslo,byl bych znovu v pasti,pac dost dobre neumim s nekym spat,aby v tom ty emoce a sounalezitost k druhemu a jesitne iluze v budoucnost a zamilovanost a bla bla jine veci nebyly a to uz by to zase se mnou klimbalo,ale ulet to byl dobrej :D
17.12.2015 - 18:34 | Filtr
(Blíženci) mirxon » tronco
no jo... emoce holt umí s člověkem pěkně cloumat :3:
17.12.2015 - 18:37 | Filtr
(Váhy) wendy30 » tronco
Jsi poučený, že tedy v těhle stavech v cizině volat sanitku asi nemá smysl. Nepokecáš si a navíc za to ještě zacáluješ. Sestřička měla asi jako jediná něco málo v hlavě nebo v mezinoží :4: Dokázala tě postavit na nohy... :4:
17.12.2015 - 18:40 | Filtr
(Blíženci) mirxon » wendy30
Postavit na nohy... a možná, že by dokázala postavit i něco navíc... :4: :4:
17.12.2015 - 18:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravotnictví, školství, sociální služby a další ...

dokud tyto budou předmětem byznysu, nemá lidstvo globálně šanci na důstojný a spokojený život
17.12.2015 - 18:57 | Filtr
(Váhy) wendy30 » mirxon
na všechny tři jsem myslela :3:
17.12.2015 - 19:07 | Filtr
(Blíženci) mirxon » wendy30
jo táááák.... tož... tak to se rozumí... :75: :75: :75: :61: :15:
17.12.2015 - 19:34 | Filtr
(Štír) tronco » 16ka
Jeje.... Diky,se mi v tom pribehu projevili ty me tri astrologicke vlastnosti.... Ta potreba blizniho,jen tak si s nekym popovidat a vedet,ze se na nej muzu spolehnout,duverovat mu (luna v raku) a ta sestra mi to dala vcetne te sexuality (slunce) a nespokojenost s nespravedlivosti (asc. Vahy) .... Jojo. Diky,az ted jsem se doftipil..... Tenhle system je tak nahovno a my jsme trapne slepi a duverivy k tem vrahum a zlodejum,kteri nas vsechny ovladaji a drzi v kapitalistickem konzumu otrokarstvi takoveho,ze nemame cas jeden na druheho,natoz na sebe samotne.... Jsem z toho trosku mimo,ale jednoduche to tez nemam.... Ale... Bude porod neceho jineho,ale u porodu tece krev a jak by nemohla? Uz jsme na hrane sezrani veskereho bohstsvi planety atd.... Vime to mnozi,jen co s tim? Zacal bych u toho,ze bych zrusil penize.
17.12.2015 - 19:49 | Filtr
(Štír) tronco » wendy30
No ja na ty dalsi dve nemohl,vsak jsem rikal,ze byla hlavou okynkem u ridice a kdybych do toho sel zezadu,on by to videl a treba by jsme se vysekali a meli problem vsichni tri,no vlastne ne tak velikej,vsechno vlastne v sanitce pri ruce,treba i rajskej plyn,tak o to ta prdel by byla vetsi,ale brzdila mi i ta predstava,ze by se chtel pridat a to teda jako bych asi nemusel... Jdite do prcic,to fakt byla chvilka a on ji asi tez znal,pac ji poslal zpet,at se tam nevrti,ze ridi atd... Teda Nemecky neumim,ale tema se da pochytit i beze slov.Tak sla rovnou na vec a jestli mam telefon a ja jo,ale v boude pro vcely a nepamatuju si cislo a ona tez ne,ale pokecali jsme fajn inglis :)
17.12.2015 - 20:01 | Filtr
(Váhy) wendy30 » tronco
Při takové chvilce kolik prolítne člověku brzd hlavou :4: A pak že jsi byl pod vlivem emočním... ty´s měl sakra jasnou mysl :61:
17.12.2015 - 21:26 | Filtr
(Beran) curry » tronco
teraz kus mimo ale neskusal si niekedy napisat cosi kdesi akosi? ako mrkam po tych prispevkoch, je to ako citat Klub rvacu od Palahniuka, rozumej - dost dobre....a mozno fajn apad na ventil hm
17.12.2015 - 22:15 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
týjo...tak to je trochu "drsná story" :8:
..a také mne celkem překvapil ten "způsob vypořádání". Známá byla pracovně v D také (tehdy určitě bez pojištění), dělali ji nějaká vyšetření a vše hradila cz.poji. Jen před tím nahlásila R.Č. a oni už si vše s CZ vyřídili...ale bylo to v "devadesátých" :4:..takže asi se od té doby situace změnila. :14:

Ten striptease pobavil :15: ..ale zní logicky, neb:
Láska uzdravuje všechny bolesti & Láska má spusty podob => že i takové "peepshow v rychlé" může být terapií :4:
Příspěvky: 1-25 26-30
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »