pluto v 1.dome


26.11.2015 - 09:18
(Lev) savate
pluto v 1.dome
Zdravim, nejaky postreh ohladom pluta v 1.dome s ascendentom v škorp. V konjukcii? :63:

Řazení:
26.11.2015 - 23:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pluto v 1.domě je transformace osobnosti, pokud je přímo na Asc. ve Štíru, pak to platí dvojnásob. Můžeš se stát velkým tvůrcem a hybatelem věcí, ale totéž platí pro zápornou stranu, tedy velký ničitel a posléze možná i ztroskotanec.
V aspektu se Saturnem je to teprve povážlivé a je nutné uchopit život za ten správný konec, jinak se Ti bude všechno špatné vracet i s úroky a při každém návratu Saturna vždy po 29 letech to bude horší problém.
Lidé s Plutem v 1. domě mají většinou velmi bohaté zkušenosti za celý život a vyzrají ve velmi silné osobnosti, záleží už jen na tom, jak budeš zvládat překážky, pokud Tě někdo naštve a Ty pak vymlátíš půlku hospody, pak to není ten správný způsob. :3: :4:
Jediné, co mohu doporučit, snaž se vše řešit pozitivně, tento aspekt není na moc velký vyskakování. Neboj, zvládneš to, máš velmi silnou vůli, ta Ti bude pomáhat. :3:
27.11.2015 - 08:53 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Podle mě jde o to, zvládnout konfrontaci s vlastní mocí a nezneužít ji k ovládání jiných. Myslím, že ta obsazená fixní znamení (hlavně Mars v Býku, Saturn ve Vodnáři ve 3. domě) dávají trochu sklon řešit věci silou a neponechat okolí vlastní vůli, což to okolí nemusí kousnout. :17:
28.11.2015 - 03:11 | Filtr
(Štír) vlna.c » mawuska
Ahoj musim zde reagovat.
Tak mám návrat saturn v 10 domě a je to mazec.

Je to o transformaci osobnosti Mám silně obsazenne znamení stira a 8 domy. K tomu krasnou konjukci slunce pluto 8 dum štír.

Je nutné na sobě velmi duchovně pracovat. Je pravda, ze s návratem saturna. Se ty problémy ještě zvětší
30.11.2015 - 07:51 | Filtr
(Lev) savate » mawuska
Este sa chcem opytat, ci to moje pluto je v podstate "pozitivne" alebo nie?v tych aspektoch som trocha strateny. Vdaka
30.11.2015 - 08:21 | Filtr
(Ryby) thééé
Jsem zastáncem toho, že vše jde využít pozitivně!!
Mě se ohledně pluta líbí výraz bonsai - prostě tam kde stojí, dělá bonsaiku..zkušenosti zde se rozvíjí pomaleji ale zato hloubkověji. Co znamená pluto a první dům si můžeš vyhledat všude možně.
Jsou to tvé instinkty, vstup do okolního světa, tvé vnímání fyzického těla, tvé prosazení ve světě, zřejmě první dojem na druhé, i to jak se každý den probouzíš..v první části života je to i o přizpůsobování se okolí.
Jde o to, aby jsi se naučil používat, a hlavně se poctivě seznámil se silou pluta - se vší mocí a bezmocí, se vším léčením a proměnou, se všema změnama, které nese...Není to o rychlosti, ani o bombastičnosti navenek, naopak. Je to velká síla, kterou se postupně učíme používat, ale zevnitř. Je za tím kus práce, i odvahy se probolet, i probulet :1: Může ti to přinést hluboké porozumění tělu, schopnost se léčit, a taky zacházení se svým vlivem na ostatní.
Ovlivní tě to v komunikaci s okolím, a taky v místě vzdělávání se, učení se, a rozvoji osobnosti.
30.11.2015 - 14:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » savate
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už na to odpověděla théáí. Jen ve zkratce k tomu dodám, že každá planeta má své pozitivní i záporné stránky, záleží na tom, ke které stránce se rozhodneš. V případě záporného aspektu k Saturnu se můžou překážky zdát těžší. Další aspektace Saturna - kvadratura na Lunu a opozice na Merkura a pak Luna kvadratura Merkur může hovořit o unáhlených rozhodnutí a vznětlivosti. Saturn je "čas", zde tedy několikanásobně platí "Dvakrát měř, jednou řeš." Trpělivost se Ti zkrátka vyplatí v mnoha ohledech. Tyto aspekty se dají využít na vytrvalostní sporty, modelářství - vše, co vyžaduje trpělivost a čas. :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »