Od určité doby se mi zdají zvláštní sny


25.11.2015 - 15:10
(Lev) Gilraen123
Od určité doby se mi zdají zvláštní sny
Ahoj, od srpna tohoto roku se mi zdají nepříjemné sny.Byla jsem zvyklá na to, že se mi sny zdály v rozmezí například půl roku.Teď se mi zdají sny skoro každý den a především to jsou sny válečného charakteru přímo v akci. Nebo například letecká katastrofa, kdy se zřítí letadlo. Vždy z situace vyváznu živá...Ze soboty na neděli se mi zdál sen jiného charakteru. Ve snu jsem se probudila v ložnici, v které jsem večer usla a viděla jsem, jak se předměty na nočním stolku vznášejí. Byla jsem z toho zděšená. A zvlášť z toho, že jsem nevěděla, zda-li to někdo dělá nebo to dělám já.Sny jsou den ode dne živější, barevnější, pro mě psychicky více náročné a po probuzení si pamatuji každý den víc...

Řazení:
25.11.2015 - 15:20 | Filtr
(Střelec) locin12
Nekoukat před spaním na televizi? :3:

Jinak já si taky sny pamatuji denně. Vždycky si je pro sebe "dešifruji", protože nějakým snářům nebo vykladačům snů nevěřím... Jinak když třeba přespávám u našich, když je jedu navštívit, vždycky se mi zdá o padajících letadlech (bydlí kousek od letiště), zvuky se mi pak prolínají do snů a mozek vytváří tyhle katastrofy. Ale tohle pro mě žádný hlubší význam nemá, je to spojeno jen s tím místem. Když jsem přes prázdniny byla na festivale, konalo se to blízko nádraží a to mi zase ve snech fičely rychlíky...

A netoužíš třeba vnitřně po dobrodružství? Třeba je pro tebe běžný život moc všední a tohle by mohla být kompenzace. :1:
26.11.2015 - 09:02 | Filtr
(Býk) 144
mne tiez od urcitej doby, od puberty :2:
26.11.2015 - 14:00 | Filtr
(Váhy) Justine
Zapisuj si ich. A aj okolnosti, ktoré momentálne zažívaš. Je to najpriamejšia a najrýchlejšia cesta k svojmu nevedomiu. Pri konfrontácii viacerých snov za isté obdobie ti možno niečo docvakne, niečo, čo teraz ešte nemáš zvedomené.

Keď dosiahneš čiastočné pochopenie niektorých skrytých oblastí svojej psyché, posunie ťa to ďalej vo vývoji, ako hovoril C. G. Jung - k individuácii (keď sa stávaš sama sebou a napĺňaš svoj osud v súlade s vyššími zákonmi).

Teš sa týmto živým snom, a podporuj ich frekvenciu tým, že o nich budeš premýšľať a nebudeš ich brať na ľahkú váhu, i keď ich nie vždy pochopíš.
Ja keď som nejaký svoj sen nepochopila alebo som si ho vyložila nesprávne, často mi vzápätí prišiel veľmi podobný, ale podstata bola ukázaná z inej stránky.
:78: :78: :78:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »