prosba o vyklad horoskopu


21.11.2015 - 20:40
(Panna) martina27
prosba o vyklad horoskopu
Bol by niekto ochotny zhrnut zakladne povahove rysy, vhodnost k povolaniu, vyjadrit sa k otazke vztahov? Som v astrologgi uplny zaciatocnik. Dakujem! :1:

Řazení:
22.11.2015 - 09:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máte spoustu předpokladů se uplatnit na vyšší nebo vedoucí pozici. Máte velmi dobré organizační schopnosti, preciznost, smysl pro detail, velmi dobré vyjadřovací schopnosti. Pedagogické nadání, práce jako úředník, obchodník nebo také kronikář. Neptun v 6. domě a Černá Luna v 1. domě Vás můžou trochu srážet k pochybnostem a nespokojeností v každé práci, kterou budete dělat. Zkuste tuto barieru pocitu nevyhraněnosti překonat, protože ostatní planety Vám dávají silnou vyhraněnost a talenty ve výše uvedených vlastnostech. V horoskopu je spousta aspektů, které Vám umožní dosáhnout úspěchu v povolání, které si vyberete. Manželství může být šťastné, ale je zapotřebí oddělit práci od vztahu, kde je nutné přihlédnout více ke shovívavosti a toleranci, na rozdíl od zaměstnání. :17:
22.11.2015 - 10:28 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Zdravím, nejdem to podrobne vykladať, ale niečo ma na tomto horoskope zaujalo a je to podľa mňa dosť výrazné, Jupiter tvorí tzv. jupiterské vedro, teda je oddelený sám od ostatných planét, tým sa jeho úloha zvýrazňuje, je v dome priateľov, takže by mohol, ako planéta šťastia, dávať šťastie na priateľov, dobrých priateľov, veľa priateľov, ale aj známosti vo vyšších kruhoch, prípadne splnenie prianí. Dom priateľov, 11. dom, bol považovaný v starej astrológii práve za dom Jupitera a podľa mňa je to asi najlepšie postavenie Jupitera. Navyše je dobre ožiarený, jediná nevýhoda je, že je retrográdny, čo znižuje jeho silu. Samozrejme, ak čas, alebo miesto narodenia nie sú presné, môže byť Jupiter umiestnený v inom dome a mal by potom iný význam.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »