Luna ve vodnáři a vnimani matky


17.11.2015 - 18:23
(Býk) iru
Luna ve vodnáři a vnimani matky
Zdravím, vim ze tu uz jsou dve podobne diskuze, ale nenasla jsem v nich odpoved, kterou jsem hledala. Mam maleho syna, znameni vahy, ascendent ve vahach a lunou ve vodnari (luna opozice venuse ve lvu a je v 5. dome). A co me trosku desi je prave ta luna ve vodnari. Tudiz jsem se chtela zeptat lidi s lunou ve vodnari, jak prozivali vztah se svou matkou... A take me zajima nazor tech kteri se zabyvaji astrologii, jaky maji na lunu ve vodnari nazor. Mam i druheho syna a ma lunu v byku, mame krasny vztah. Pro deti bych udelala vsechno a miluju je, zvlastni ze jedna matka ma dve deti s naprosto odlisnymi horoskopy... Mockrat dekuju za reakce. Asi je to blaznive, ale docela me to trapi :).

Řazení:
17.11.2015 - 18:38 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka
Ahoj já sem třeba taky váha s lunou ve vodnáři. Já sem třeba nikdy neměla ráda těsný kontakt, ale nesouviselo to s matkou, ale tak všeobecně ode všech. Potřebuji mít prostor kolem sebe i v partnerství mi nedělá dobře být na někoho nalepená. Moje ségra má lunu ve střelci, takže horkokrevný typ, který se v dětství musel pořád mazlit a já stála vždycky bokem. :4: Nevím, asi bych moji matku kopla v dětství, kdyby se chtěla se mnou mazlit a muchlovat. :5: Prostě nepředstavitelná hrůza pro takový dítě. Spíš je třeba mu dovolit hodně kamarádů a nežárlit, že sou pro něj důležitější než rodina. To mi vždycky doma vyčítali.
17.11.2015 - 19:18 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Inu nejsou dva stejní lidé pod sluncem, proto není vůbec překvapivé, že jsou dva synové tak odlišní, spíše právě naopak.
Nelze však usuzovat pouze z Luny ve Vodnáři, to by bylo vytržené z kontextu. Je potřeba sledovat vždy všechny vlivy.
Ale jinak Luna ve vodnáři potřebuje velkou svobodu v citech. Naprostou, jinak se dusí. Ovšem každý bude s touto pozicí reagovat jinak podle toho, jaká je osobnost.
17.11.2015 - 19:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám dceru s Lunou ve Vodnáři, je to naprosto přesné, jak popisuje micinka... , ale pokud je Luna kladně aspektovaná, žádný děs a hrůza to není. Jen bude mít jinou povahu, než jeho bratr.
17.11.2015 - 21:37 | Filtr
(Střelec) locin12
Já mám pocit, že vnímání matky u Luny ve Vodnáři je odlišné u mužů a žen... Já mám Lunu ve Vodnáři, s matkou mám od dětství komplikovaný vztah - na jednu stranu k sobě máme hodně blízko, na druhou jsou chvíle, kdy jsme si naprosto cizí. Dost to souvisí s alkoholem, s nímž měla potíže od mých devíti let. V dětství jsem jí nevnímala jako autoritu, matku, ale spíš jako "kamarádku". Brala mě jako tu moudřejší, a když před sebou měla i v minulosti nějaké rozhodnutí, nechala si ode mně poradit. Tak to v podstatě funguje doteď... Ale bratr bývalého přítele měl stejné postavení, ale s matkou podle mě vycházel jinak a rodinné prostředí bylo harmonické...
18.11.2015 - 11:59 | Filtr
(Střelec) tiferett
Mám matku s LUnou vo Vodnárovi...Je ľadovo chladná, desivo neosobná, nikdy v živote sa ma nedotkla, neobjala ma - a ona sama si to začína uvedomovať až teraz, keď vidí mňa, ako často a vrúcne sa objímam s mojou dcérou ja...
Luna vo Vodnárovi skôr vypovedá od vlastníka takého aspektu.
18.11.2015 - 13:08 | Filtr
(Beran) Ruby » tiferett
Stejné postavení navíc i se Sluncem ve Vodnáři má babička mé snachy. Působí rovněž chladně, neosobně, až snobsky. I se tak chová. Jeden příklad za všechny...mému synovi a snaše se letos narodila dcerka. Moje milovaná vnučka :45:. Dalí jí krásné jméno. Babička snachy to jméno sepsula, prý jí se to vůbec nelíbí a kde na takové jméno vůbec přišli....no a pak v nějakém bulváru zjistila, že jedna naše známá herečka pojmenovala svou dceru stejně a obrátila, najednou to jméno nebylo vůbec špatné a mladí jsou IN. No.
Ale jinak, její dcera /matka mé snachy/ má přes padesát a chladné dětství s matkou nemůže dodnes rozdejchat. Žádné tulení, mazlení, povídání, jen materialismus. A dodnes dělají babičce poskoka.

Myslím si, že žádné postavení planet se nedá vyloženě paušalizovat, záleží na aspektech atd., na tom daném člověku. Jsou ale určité společné rysy. Například u tohoto Měsíce ve Vodnáři mám odpozorován právě ten odstup, neosobnost. Partner má ve Vodnáři jak Slunce, tak Měsíc a za těch 8 let co jsme spolu to mám denně jak na dlani. Člověk-pokud není podobného ražení /což já s tím nejpřecitlivějším a vztahovačným Měsícem v Raku nejsem :4:/ to buď přijme,pochopí, nebo se trápí. Není tam potřeba dávání citů najevo, přílišných doteků, hlazení, mazlení, je to ten nejchladnější Měsíc co znám. . Jaký měl vztah s matkou nemůžu posoudit, protože o tom vůbec nemluví. Další aspekt tohoto konkrétně jeho Měsíce. Před šesti lety zemřela a jeho to hodně zasáhlo. Ovšem za jejího života ...nebyl to syn problémový, ale potřebu blízkého vztahu s matkou neměl. Neznamená to však, že ji neměl rád. Přednost v kontaktech ale dával okolí. Nebo chtěl být pro změnu úplně sám. Takže shrnuto tak v kostce.
Byly chvíle, kdy jsem se tím zabývala. Trápilo mě to. Ale můj descendent v Blížovi to převálcoval. Nepotřebuje vztahy prolnuté vzájemně až na kost. Spíš kamarádství a nechat se dýchat a když funguje pořád chemie, je to fajn.
Netrap se tím, když se budete od sebe učit navzájem tak to bude super. Ty mu můžeš ukázat, že city jsou bezpečné a on Tobě může ukázat, že svoboda pochopená v jejím správném smyslu není vůbec špatná a přílišné lpění na čemkoliv je svazující. Máš doma malého :32: :1:
18.11.2015 - 13:27 | Filtr
(Váhy) Justine
Čo sa týka vzťahu k matke v horoskope dieťaťa, všímať si len umiestnenie luny nestačí. Musíš prihliadnuť aj na 10. dom, (v niektorých prípadoch 4. dom), jeho vládcu a aspektáciu. Čo sa týka Luny,omnoho dôležitejšie sú jej aspekty ako jej umiestnenie v znamení. To vypovedá skôr o prejavoch citu dotyčného ako o vzťahu k matke.
18.11.2015 - 13:30 | Filtr
(Střelec) locin12 » tiferett
Tak to může být způsobeno i jinými aspekty než Lunou ve Vodnáři. Já si rozhodně nepřijdu chladná a neosobní, co se týče cizích lidí, někdy možná ano, ale v rámci těch, které mám ráda, to tak teda rozhodně není. Jenže s tím může zase souviset asc., který mám v Raku... U nás v rodině je zase neskutečně chladný otec a ten má Lunu ve Lvu...
18.11.2015 - 13:32 | Filtr
(Střelec) locin12 » Justine
To sice ano, ale zrovna u Luny ve Vodnáři se dost často uvádí, že vztah s matkou bývá komplikovaný...
25.11.2015 - 08:50 | Filtr
(Lev) Vezír v obleku » Ruby
Luna je o vnimani matky a domova.

Nie je to gen ktory sa v cloveku zapne. Aj luna vo vodnarovi ma rada pohladenia, maznanie a matkin zaujem. Ale asi vo vas vidi niekoho, kto sa chce prilis osobnemu kontaktu vyhnut alebo si nan dava pozor.

S niekym, kto ma lunu vo vodnarovi je vztah narocny. Hlavne ked ma clovek lunarne znamenie vodne, lebo potrebuje hlboky a osudovy vztah.

Ale aj vzdusne znamenia maju ludske teplo. Len beru kazdeho rovnocenne. Akoby bol vztah s partnerom, rodicom, dietatom vsetko skor spolocenska povinnost.

Povinnosti moze clovek robit rad aby potesil druheho, ale stoja ho aj sil, lebo ich neberie nejak prirodzene.

Co chcem povedat je, ze to netreba robit horsim. Mal by vediet, ze od neho cosi ocakavate a nebyt rozoberany s cudzimi ludmi. Ak by na to aj nemal naladu, tak z lasky to da najavo niecim inym. A bude na pomoci v zivote skor inym sposobom.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »