Můžu být jednou dobrým astrologem?


17.11.2015 - 17:38
(Váhy) samostatná jednotka
Můžu být jednou dobrým astrologem?
Co říkáte, můžu být jednou dobrým astrologem nebo si to mám nechat jen pro sebe jako koníček a nástroj pro moji soukromou potřebu?

Řazení:
17.11.2015 - 18:40 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
mozes... ty mas potencial, aby si raz robila pracu, ktora ta bude bavit a kde si mozes rozsirovat obzory (jupiter a luna trigon mc, vladca 10.domu v 9.dome)...a tam moze spadat aj astrologia...
inak mas lunu vo vodnarovi plus uran na ascendente... casto tieto konstelacie suvisia s talentom na astrologiu...navyse mas lunu v kvadrate na astrologicky midpoint merkur/uran... teda dispozicii mas dost...
ale podla mna dolezitejsie ako talent je mat vasen pre oblast, v ktorej sa chces uplatnit... a tiez schopnost rozlisovat dolezite od menej doleziteho...ale ta sa da nadobudnut az rokmi... a samozrejme systematicke studium.... :2:
17.11.2015 - 18:58 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka
V podstatě jsem samouk a sem tam zajdu na nějaký seminář. Ale vášeň je veliká, dalo by se říct, víc než veliká. Tak třeba za dvacet let dřiny by to šlo. :5: Neustále objevuji nové věci. Nedávno jsem byla na semináři a načapala jsem se, jak mi lezou na nervy lidi, co jdou na odbornou astrologickou přednášku a nežerou to jako já. :4:
17.11.2015 - 19:51 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
A můžeš být dobrým člověkem? Zajisté! Je to jen na tobě.
Souhlas s tím, co napsal 0RLAND0, navíc je to podpořeno konjunkcí vládce asc. (Jupiter) s Lunou. Ovšem rozhodnutí, zda to mít pouze jako koníček, nebo se tomu věnovat i profesně, s tím neporadím. Nejlépe je tomu se věnovat tak, aby to člověka fakt bavilo... a pak se uvidí.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »