Co vám změnilo život?


13.11.2015 - 11:42
(Ryby) thééé
Co vám změnilo život?
Co vám natolik změnilo život, že jste se začali dívat za vše viditelné, že jste se začali ptát po smyslu a podstatě života apod.?A kdy to bylo? Vedli vás v tom rodiče, nebo si vás to našlo samo?A nebo to šlo samo přirozeně?Pokud se budete chtít podělit, děkuji :17: :68: :74:♥ krásný den ♥

Stránka: 1 2 3
Řazení:
13.11.2015 - 11:53 | Filtr
(Býk) player
Nejprve hudba. Ta mě zasáhla už od kolébky.

Potom literatura - už ve druhé třídě se ze mě stal knihomol.

Potom vleklá choroba kyčlí v období dospívání. Bylo to úžasné období zakončené setkáním ....asi s bohem.

Potom , to už mě bylo tak 27 cestování , přírodní lokality. Prostě na cestách. Neskutečný dobíjení.

A potom ještě - tak nějjak napříč životem - práce v týmu. Dělal jsem kolektivní sporty , dokud zdraví umožnilo a celej život hraju v hudebních tělesech. Když více lidí spojej aury , je v tom něco skvělýho , nepopsatelnýho.
13.11.2015 - 11:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
U mě samo,přirozeně,už od dětství.Mám sice nějaké zásadní okamžiky v životě za sebou,ale to spíš jsem pak na sobě tvrdě makala,abych to ustála,než abych to považovala za bránu do tajemna. :1: :74:
13.11.2015 - 12:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj :27:
Měla jsem to vrozené. Věděla jsem, že si pamatuju a byla zmatená, proč druzí ne.
Hudba. Melodie, které naplňují duši. Cesty - vyrůstala jsem v kopcích. Napojení na přírodu. Knihy - pohádky a pověsti. Důležitý moment byl ve 13. Hroutila jsem se, že nevím, který svět je skutečný. Kde mám žít. A táta mi tehdy řekl - tak si vyber. Neřekl, že není. To mi dalo nejvíc.

13.11.2015 - 13:21 | Filtr
(Štír) Freja » bubobubo
Taky to tak mám...a v těch zásadních okamžicích to vždycky byli lidé,co mě někam přikopli :1:
13.11.2015 - 13:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » zatimahoj
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Drsné na život. Úžasné na zkušenost. :62:

"Je to jen představa. Nejsi to ty." - tohle je velkolepé

:68: :68: :68: :68: :68:

13.11.2015 - 13:31 | Filtr
(Hadoken) ži.va
vážná nemoc
13.11.2015 - 13:42 | Filtr
(Střelec) Lokii
spousta věcí
13.11.2015 - 13:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Freja
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
S tím přikopnutím to myslíš jak? :1:
Já to totiž pochopila tak,že tě brzdili.
Když bych to vzala u sebe,tak jsem si v těch okamžicích pomohla sama,protože jsem se potřebovala vnitřně ustálit,podívat se na tu situaci z nadhledu.Lidé kolem mi byli inspirací k tomu,jak vyšplhat na ten kopec,kvůli tomu nadhledu,ale právě bych to nenazvala přikopnutím. :1:
13.11.2015 - 17:29 | Filtr
(Blíženci) mirxon
Music... jednoznačně... od ranných let, taky knihy... ve dvanácti letech autonehoda s rodiči, v dospívání první lásky, za posledních 6 let smrt mámy a posléze otce... a teď za poslední rok láska k jedné paní, která bohužel nedopadla... :14:
13.11.2015 - 19:06 | Filtr
(Býk) 144
odvzdycky, co si pamatam ako male decko, vzdy som citil-vedel,
ze vsetko je inakm ze vsetko je iluzia, a chcel som to najst ako to je.
potom sa to uz len rozvijalo, knizky, osobne zazitky, stretnutie jedincov,
studium fyziky
prva laska, druha laska
joga
neskor specificky zamerane kurzy na tieto vlastnosti
14.11.2015 - 15:00 | Filtr
(Ryby) thééé
Díky všem :68:
Player, Mirxon - hudba, to je pro mě celkem zajímavé, zřejmě jste dost vnímaví vůči svým pocitům.Takže hudba je mocná čarodějka.

tulačka - ahoj :27:, ano, otec to pojal skvěle !!

bubobubo, tulačka, 144 - takže tady to mají od přirození :-)Tohle je taky zajímavé - pro někoho jakoby to bylo hledání, pro někoho rozpomínání, pro někoho jen rozuvědomování se v tom ..

Freeja - jojo správní lidé ve správný čas..to taky považuju za dárek

ži.va - krásný nick :-) nemoci jsou opravdu silný "start" k přehodnocení všeho

takychytrá - jakože samy přišly "zvláštní stavy?", bez varování ? :-)

Mirxon - a co se v tobě po autonehodě odehrávalo? někdy takové šokové situace opravdu zastaví jakýsi umělý tok života,a v tom prázdnu to uvidíme

čakry makry - hmm

Friday, exit - tohle mi přijde hodně zajímavé..než se mě to dotklo konkrétně,nedokázala jsem se pojmu "smrt" nijak přiblížit..takže jste v života tak stále "na hraně"
14.11.2015 - 15:11 | Filtr
(Ryby) thééé » zatimahoj
Ahoj :-) už jsem si říkala, kde se touláš..
zvláštní..silné..a kolik ti bylo, když jsi to zachytila poprvé?
prostě stále na laně, nad propastí :-) kdo ví,co v té propasti je :64:
Mě v podstatě změnila život taky smrt ( i když toto téma mě zajímalo i dříve, ale byly to jen otazníky, nebylo čeho se zachytit),takže smrt,ale konkrétní, nejbližšího člověka.
Možná, že ani ne ta smrt, ale ta bolest, to prázdno, a to, jak strašně mi ten člověk chyběl, to kolem.
Včera jsem zažila takovou silnou situaci. V naší ulici - bydlím tu krátce - včera umřela stará paní. Neznaly jsme se, jen jsme se pozdravily. Měla pejska, takového ratlíka, uštěkaného, hyperkativního, stále tu pobíhal (měli s tou paní úplně stejné oči), vůbec jsem k němu nic necítila. A včera jsem šla kolem toho opuštěného domu, a on tam seděl nehybně u branky, a díval se na cestu a čekal..uf..ten známý pocit šutru na hrudníku..
nikdy jsem ho neviděla u té branky sedět..bylo mi ho moc líto..to je pro mě ta bolavá stránka smrti, to co je kolem, a ti co zůstávají :-(
Pamatuju si na záchranný pocit tenkrát při smrti toho mojeho milovaného člověka - věděla jsem jistě, že on už si ve svém dalším životě pokračuje někde jinde..jen jsem se musela vypořádat s tím prázdnem a bolestí. To byl můj největší impuls, rozumět pocitům.
14.11.2015 - 18:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anna Wolfgang Havranová, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně neskutečně změnilo život, když jsem se začala kamarádit s Beethovenem, Lisztem a Brahmsem. Dosud jsem tedy nepochopila, proč místo toho, abych se lekla, že mi hráblo, jsem z nich začala tahat plnění svých přání, ale to vůbec nevadí. Stali se z nich ti nejlepší přátelé, které mám (což je možná trochu smutné, ale na to se historie neptá).

Vůbec se mi v té době život od základů změnil. Začala jsem hudbu skutečně cítit. Nacházela jsem v ní téměř až matematické souvislosti. Došlo mi, že hudba je matematika, ale nejen to, mnohem více. Že dokáže léčit i zabíjet. Od výše zmíněných pánů skladatelů jsem se také naučila pár zajímavých věcí, třeba jak úspěšně bojovat proti depresím a záchvatům zuřivosti.
14.11.2015 - 18:27 | Filtr
(Kozoroh) Lubo-k2
prvá práca ktorá ma ubíjala, prvá láska, vážny úraz,a dlh...všetko v jednom roku to bol brutálny rok, ale stoho pramenilo veľke ponaučenie zmena sposobu myslienia úplna zmena života
14.11.2015 - 20:38 | Filtr
(Býk) 144 » Anna Wolfgang Havranová
Začala jsem hudbu skutečně cítit. Nacházela jsem v ní téměř až matematické souvislosti. Došlo mi, že hudba je matematika, ale nejen to, mnohem více. Že dokáže léčit i zabíjet.

:75: :30:

matematika, liecenie a zabijanie,

presne si to vystihla

akusticka fyzika a hudobna fyzika je snad najviac utajovany vedny odbor
a obsahuje v sebe neskutocne vela tajomstiev ktore by uplne zmenili spolocensky system a zivot ludstva aj kazdeho jedinca

interakcia harmonickych akustickych vibracii s ludskymi bunkami s DNA

ale aj s gravitacnym polom.

a ak to niekto este nepocul - skodlivost tehotenskeho ultrazvuku
14.11.2015 - 21:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele včielkaMajka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mne vždy menili život ľudia...všetci, ktorí vstúpili do môjho života. Od rodičov počnúc, cez priateľov, vzťahy, až po tých ľudí, ktorí ma iba na diaľku oslovili niečím, čo so mnou rezonovalo a donútilo ma, zamýšľať sa, chápať, meniť... :44:

Inak za všetko viditeľné som sa dívala odkedy si pamätám...mala som taký čudný pocit, že som tu asi omylom, že sem nepatrím...a občas som ako dieťa ležala na tráve...dívala sa do neba a niekde v tej diaľke vnímala skutočný domov a niečo zvnútra volalo...chcem ísť domov! :32: :3:
14.11.2015 - 21:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zajímavá otázka. Po smyslu života jsem se ptala už asi v 8 letech, když mi umřel děda. Pamatuju si, jak jsem večer ležela v posteli, dívala se do tmy, představovala si vesmír a to, jak je nekončený, a jaké to asi je po smrti. Jestli se člověk propadne do té temnoty, nebo jestli je něco jiného. A už tenkrát jsem měla takový pocit, že JE "něco" jiného :1:
Jinak to šlo nějak samo, přirozeně, všechno se na sebe nabalovalo (zájem o astrologii, esoteriku, cizí kultury, svět, vesmír, umírání, smrt, život po smrti,....) :1:
Do určitého věku mě vlastně ani lidé kolem mě tolik neovlivňovali, spíš jsem žila v takové bublině, byla jsem hodně introvertní. Od určitého věku jsem se víc otevřela okolí a různými lidmi jsem se nechávala inspirovat, ať už to byli spisovatelé, filozofové, vědci. Ale pokud mám odpovědět na otázku, co mi nejvíc změnilo život, pak jsou to dvě věci - cesta do Mexika (která by se ale neuskutečnila bez všeho, co se událo před ní) a setkání s jednou osobou :1:
14.11.2015 - 23:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě 7 dní... tak to jsem asi Maintreija protože ten prej má dosáhnout osvícení v sedmi dnech.) To určitě nejsem, ale pokud ten týpek bude tak se za něj budu modlit i mrtvej, protože to co se dělo byl fakt masakr.
15.11.2015 - 11:17 | Filtr
(Ryby) thééé » 144
vůči rodičovství naprosto souhlasím ?
jen prostě - kdo by nám lidem zadělával na traumátka :-/
15.11.2015 - 11:21 | Filtr
(Ryby) thééé » Anna Wolfgang Havranová
Tvůj svět je každopádně zajímavý, i to, že to zvládáš unést. Takhle nějak si to představuju: že existuje třeba svět "skladatelů" a celý život je prožíván jen přes hudbu..určitě tě z toho světa podporují a vedou :27:
Znám jednoho člověka, má to podobně, přitom v praktickém životě má ubráno.
15.11.2015 - 11:24 | Filtr
(Ryby) thééé » Lubo-k2
Jojo to jsou přesně ty náročné období, dostávají na kolena, a z kolenou je najednou vše v jiné perspetivě :1:
15.11.2015 - 11:26 | Filtr
(Ryby) thééé » včielkaMajka
ano :1: přesně na tomhle pocitu, že sem nepatříme, že prostě někde je něco špatně, na tomhle se shodne dost duchovně uvědomělých :27:
15.11.2015 - 11:29 | Filtr
(Beran) Háňa*
Mně změnilo život narození - od té doby se toho moc nezměnilo :1:
Jenom jsem se kdysi sama sobě trochu ztratila v tom balastu výchovy a systému, ale pak jsem se zase našla, takže dobrý. :1:
15.11.2015 - 11:31 | Filtr
(Ryby) thééé » Pietra di Luna
Vybavil se mi podobný pocit z dětství. Máti říkávala (ona je celkem drsná), že po smrti nic není.. jako dítě jsem z toho "nic" z představy černa a temnoty a prázdna - brr pocit. Nechtěla jsem se s tím smířit.
S lidma - podobně, taky jsem introvert.
A setkání .. :76: u mě taky jeden z velkých impulsů..tady ty alchimistické následky mě fascinují :64:
15.11.2015 - 11:33 | Filtr
(Ryby) thééé » plutarch
a před těmi 7 dny nic nenasvědčovalo? Tipla bych si, že jsi od dětství hodně četl.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-70
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »