Sen - Škola a vzdělání


31.10.2015 - 07:34
(Kozoroh) Alffie
Sen - Škola a vzdělání
Zdravím, poslední dobou mívám časté sny, které nějak souvisí se školou a vzděláním. Dnes již po několikáté, se mi zdálo, že jsem chodil zpátky na střední. Podle oboru se škola měla týkat něčím ohledně zdravotnictví či léčení, jenže já jsem vyučený obráběč kovů Co jsi vybavuji, tak jsem nebyl součástí žádné vyučovací hodiny, ve snu byly jen prostory školy a dva lidé - moji mistři odborného výcviku z oboru kovo. Poté se mi za noc dvakrát zdálo, že jsem nastartoval auto, odbočil na křižovatce doprava a za mnou běžel nějaký muž, který křičel, že má mnoho práce na zítřek. Celá ta jízda se odehrávala ve tmě a patrně i v mlze či nepříznivém počasí, protože si vybavuji, že světlo od parkovaček nebylo moc silné, zkrátka byla slabá viditelnost.Další druhý sen, co se mi zdál nedávno, tak bylo, že jsem na ezoterickém festivalu, kde na mě čekalo spousty klientů, až na ně dojde řada.

Řazení:
31.10.2015 - 10:03 | Filtr
(Panna) Eldria
http://www.medo.cz/jaromir/…
s tou školou by som povedala, že je to tvoja ochota, možno potreba učiť sa, vzdelávať sa v oblasti zdravotníctva, liečenia. Auto predstavuje teba, tvoj život. Riadiť auto sám, je že máš život vo vlastných rukách, že si ho sám riadiš, ale nemáš dobrý výhľad. Alebo že ešte nevidíš celkom zmysel, svoje poslanie, že vonkajšie podmienky sú nie najvhodnejšie...
Si myslím, že tie sny ti chcú ukázať, že sa máš venovať liečeniu, "študovať ho", asi niekto bude potrebovať tvoju pomoc, možno mnohí...ale ja sa len učím vykladať sny :-), a lepšie sa vykladá, keď poznám osobu
31.10.2015 - 13:22 | Filtr
(Střelec) tiferett
Venovala by som pozornosť tomu, že si v tom aute odbočil doprava- Pravá strana je mužská časť tvojho ja - a to, že v nej ideš potme naznačuje, že nevidíš JASNE , ako narábaš svojimi mužskými vlastnosťami.
Je v tebe príliš rozvinutá ženská časť, treba sa viac venovať mužskej, rozumovej časti.
ŠKola ti možno naznačuje, že máš rozvíjať štúdiom svoje duchovné schopnosti, ale stáť pri tom nohami pevne na zemi.
Všetci skutoční liečitelia a čarodejovia sú pragmatickí, vecní - a na to počas svojho duchovného rastu nezabúdaj.
04.11.2015 - 21:52 | Filtr
(Váhy) Justine
Auto súvisí s tvojim vlastným životom a životnou energiou. Preto je dobre, keď ho vo sne riadiš sám. Čo sa týka muža, ktorý bežal za tebou - ak si ho vo sne nepoznal, pravdepodobne zobrazoval teba samého, resp. časť teba, tvojho vnútorného sprievodcu. Dôraz by som kládla na to, že bola slabá viditeľnosť, to je myslím dosť jasný znak, že ťa tvoje vnútro vyzýva viac zapájať vedomie a bdelosť v bežnom živote a celkovom smerovaní.
Veľa šťastia! :1: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »