Lze dělat jen to, co nás baví?


29.10.2015 - 11:47
(Kozoroh) Alffie
Lze dělat jen to, co nás baví?
Ahoj všem, nedávno jsem začal přemýšlet nad otázkou, jestli je možné naplno dělat jen to, co nás baví. Poslední dobou procházím jako nějakým znovuzrozením. (Je možné, že to spustil i tranzit, kde nativní Slunce stojí v přímé konjunkci s tranzitujícím Plutem v 7 domě. Je pravdou, že již téměř rok mám hezký vztah). Podařilo se mi dát dohromady webové stránky, kde jsem začal tvořit a psát příspěvky na téma životní styl, duchovní rozvoj, hokejové karty a další. Zkrátka o všem, co mě baví a naplňuje. Baví mě povídat si s lidmi o astrologii, numerologii, životního stylu. Stránky jsou v profilu.

Řazení:
29.10.2015 - 14:28 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik
Vaše stránky jsou opravdu velice zdařilé
a vaše záliba v numerologii, vzhledem ke kromobyčejným životním
číslům je víc než pochopitelná. Smůla ovšem je v tom, že k ostaním
bližním, kteří třímají na svých bedrech čísla jiná už numerologie
tak přejícná není, spíše bych řekl že je mírně řečeno dost krutá.
29.10.2015 - 21:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Alffie,

máš veškeré předpoklady pro to, co tě tak zajímá. Merkur v Kozorohu ti dává mrštnost v myšlení, novým nápadům a Saturn zase vytrvalost. Pluto ve Štíru trigon Neptun ti zase dává velkou intuici, navíc Uran ve Střelci vztah k ezoterním vědám. Navíc Uran = astrolog....nové nápady, myšlenky.
Věnuj se tomu, je to tvoje cesta, nejsi člověk sedící na zadku ale naopak velice akční. Takže vzhůru do práce, jednou můžeš být fakt dobrý!!!
Na druhou stranu tě musím zklamat - ne, nikdy nemůžeme dělat jen to, co nás baví, musíme si v životě vyzkoušet i to negativní, jen tak se posuneme dál :27:

Hodně štěstí....jo a využij teď výborných aspektů Pluta, Kozorohům se má teď hodně dařit :75:
30.10.2015 - 07:58 | Filtr
(Kozoroh) Alffie » kocour_mivik
Děkuji za vzkaz. No je zvláštní, že v mém okolí, odkud pocházím, jsem narazil na další dva lidi, se kterými máme stejnou skupinu 30/3 a opravdu jeden se astrologii věnuje naplno a paní se o tyhle věci dost zajímá. Takže to asi máme vrozené.
30.10.2015 - 08:05 | Filtr
(Kozoroh) Alffie » allika
Děkuji, je pravda, že toho negativního už jsem si vyzkoušel hodně. A zkrátka cítím, že dělat astrologii, numerologii, konzultačky či kurzy je moje cesta a poslání. Věnuji se tomu asi pátým rokem, podařilo se uspořádat pár přednášek, udělat pár horoskopů. Ovšem dnes defakto začínám zase znovu od začátku.

A máš pravdu, nevydržím sedět na zadku, i když občas přijde takové horší období, tak časem to vyprší a zase zkouším podnikat něco dalšího. To Pluto na mě teď působí opravdu hodně, úplně vidím, jak se mi mění vnímání a vše okolo.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »