Černá luna tranzit 12 domem a přechod přes ascend


26.10.2015 - 19:27
(Panna) Jitřenka
Černá luna tranzit 12 domem a přechod přes ascend
Ahojky právě mě putuje černá luna 12 domem a chtěla bych se zeptat, jak jste prožívali Vy tento tranzit? Mě se otvírají staré šrámy na duši. Chtěla bych poprosit někoho, kdo má na rozdíl ode mne víc zkušeností s astrologii, co mi přinese přechod přes ascend, jelikož tam mám i pluto. Už teď se toho hrozim :63:

Řazení:
28.10.2015 - 15:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V každém případě se můžete cítit přecitlivěle, spolu s Plutem může docházet k velké emocionální transformaci. Nebezpečí vám nehrozí "zvenčí", ale z hloubi Vašeho nitra. Černá Luna Vás může svádět k unáhleným emocionálním reakcím. Nejlepší, co můžete udělat, nepodléhat ničemu negativnímu. Najděte si činnost, která Vás bude uvolňovat. :1:
28.10.2015 - 19:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kocourisko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj,
zažil jsem jak přechod svého nativního pluta přes ascendent a taky před nedávnem i přechod černé luny přes ascendent. v obou případech to byla soda.
u černé luny se mi tím tranzitem otevřely všecky mé potlačené stíny, které v sobě mám a čelil jsem jim. myslím si, že to téma, které tranzitující černá luna přináší, je vždy spojené s domem, ve kterém je v radixu. alespoň u mě to tak bylo.
černá luna je o stínech ega - projevuje se především v odmítnutí nebo potlačení v určité oblasti života.
určitě si projdi videa na youtube s petrou smolovou, která má téma černé luny hodně dobře zmáknuté. začni třeba tímto: https://www.youtube.com/watch/…


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »