muž váha a žena vodnář


24.10.2015 - 22:00
(Vodnář) Michaela27
muž váha a žena vodnář
zdravím,zajímalo by mě jaké mate zkušenosti. :1:

Řazení:
27.10.2015 - 11:55 | Filtr
(Váhy) goldi20
Inu, a žena váha, muž vodnář by ti nestačil???? Seděli jsme si i rozuměli, jenže jsme nedovedli být spolu ani bez sebe, páč měl pocit že potřebuje víc volnosti, mě zas někdy dusila jeho žárlivost. Na druhou stranu, stejné názory, dovedli jsme si povídat, o všem si promluvit, takže jako docela dost zajímavej vztah :1: Jenže tam byli určitý věci komplikace, které byli nad naše síly
27.10.2015 - 12:16 | Filtr
(Střelec) tiferett
JA som síce Strelkyňa ale so silnými uránskymi prvkami a mala som velmi krásny a zujímavý vzťah s mužom Váhou - a sme výborní priatelia doteraz...MAli sme porozumenie pre svoje - aj keď rôzne - predstavy o slobode vo vzťahu...-)
27.10.2015 - 12:19 | Filtr
(Střelec) locin12
Znám jeden takovej pár (už spolu nejsou). Ale nutno říct, že si pořád myslím, že jen o postavení Slunce to určitě není. On byl ve Váhách (kamarádi, flámy, tady a teď), ona Vodnář (o pět let mladší, pomalu mluvila o budoucnosti, hrozně si přála mít děti ještě v hodně mladém věku). Vztah to byl ala Itálie - on se nechoval tak, jak by chtěla, tak ho sem tam něčím praštila. Ale co se týče vášně, fungovalo to prý dokonale. :12: No ale jak říkám, ostatní prvky horoskopu to dokreslí jinak.
27.10.2015 - 16:25 | Filtr
(Vodnář) Putes
Bóže, muži Váhy ti mě prostě berou. Jsou moc hezcí, chytří, vysocí, komunikativní. Jenomže všichni jsou už zadaní.Napřed vystrkují růžky a potom se raději stáhnou a už tě mají na udici. S jedním takovým si píšu už určitě deset let a ještě jsme se nikdy neviděli osobně. Prošla jsem si obdobím veliké zamilovanosti, potom nenávisti a nakonec z toho zbylo letité kamarádství. Dnes už je to moc starý a nemocný dědek a tak už s ním není ani ta nekonečná sranda. :9:
Tak jsem se seznámila s druhým a zase se opakovalo to samé v modrým. Znovu jsem se dozvěděla, že má přítelkyni, ač se prezentoval jako nezadaný. Opět zůstalo jen u kamarádství, ale stejně děkuji nebesům, že mi bylo dáno prožít to krásné období zamilovanosti. To jsou prostě Váhy, co s nimi? :20:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »