Migranti


22.10.2015 - 17:32
(Střelec) Lokii
Migranti
Hezkej sestřich asi prvního dílu komediálního seriálu. :1:https://www.youtube.com/watch/…

Stránka: 1 2 3
Řazení:
22.10.2015 - 19:41 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Na čem všem se dnes baví lůza.
22.10.2015 - 20:42 | Filtr
(Střelec) Lokii » Bosch
Koho myslíš tou lůzou?
22.10.2015 - 22:03 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lokii
Myslím tím ty diliny co se koukaj na toto a přitom se smějou. Jsou to totální degeni co nemaj iq ani 4,5. Tím nemyslím čtyčicetpět ale čtyřicetapět aby nedošlo k omylu v chápání.
Rozumíš. Prostě na tohle se kouká jenom degen.
22.10.2015 - 22:11 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Což tě asi nasere to chápu ale říkám to otevřeně protože si to myslím a ne protože bych proti tobě něco měl osobního. To samé bych napsal kdyby toto někdo zveřejnil jiný. Takže to nijak nesouvisí s tebou.

22.10.2015 - 23:42 | Filtr
(Střelec) Lokii » Bosch
Snažim se tě pochopit, ale asi sem degen nebo možná seš degen ty, kdo ví? :25:
22.10.2015 - 23:46 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lokii
Tak se tím netrap.
23.10.2015 - 00:13 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lokii
Podívej tady se před tebou v tom videu odvíjej rodinné tragédie, děje se tady kupa špinavých věci okolo a ty lidi jsou vystaveni tomu že jsou zesměšňování takže mi vysvětli jak se tomuto může někdo trochu empatický a inteligentní co umí napočítat do 3 smát. Přece toto je základní lidská hodnota aby se člověk neposmíval jiným lidem v nouzi, v jejich opravdové životní krizi.
Takže se budeme jako smát rozvráceným lidským osudům? To jsou lidi tito jako já anebo ty uvědom si že můžeme být ve stejné situaci. Že nejsme jenom proto že žijeme v bohaté zemi kde zatím nepřišel hlad a válka a ten bordel okolo který ty si neumíš vůbec představit. Podívej se na videa jak to vypadá ve vybombardované ukraině. A to je kousek odsud. A jinde není válka milosrdnější. Já netvrdím že znám hrůzy války ale odejít z domu nedonutí tolik lidí jenom to že v německu dávají 100 euro. Především děti tam nikdo jenom tak nepošle ti lidi jsou chudáci.
Toto co jsi sem dal je totálně rasová zhovadilost protože ukazuje ty lidi v ponižujících pozicích nedůstojných člověka. Když mají takový hlad tak prostě se tak chovají ty by jsi dělal to samé v té situaci.
Takže se nad tím zkus trochu zamyslet. Jestli jsi nikdy neslyšel vybuchnout granát tak já jo, F1 ostrý a můžu ti říct že když to vybuchne kousek od tebe tak i když jsi za dost silnou ochranou a víš že se ti nic nestane tak to je opravdu důvod mít posrané kalhoty i když jsi dost otrlý pokud jde o něco jiného než o cvičení po kterém jdeš do kasáren na jídlo. Takže první co bych udělal je vzít nohy na ramena a valit jinam, do jiné země kde se nestřílí. A myslím že by se ani tobě nelíbilo kdyby tě někdo představoval místním v takové situaci. Nemyslíš?
Popřemýšlej.
23.10.2015 - 07:58 | Filtr
(Střelec) Lokii » Bosch
Ty asi vůbec nevíš co se teď v Evropě děje, viď?
23.10.2015 - 08:38 | Filtr
(Beran) Ruby » Bosch
No-já jsem to zhlídla celé, odmyslela jsem si ten smích-který tam fakt nepatří, o tom žádná. Mě z toho spíš mrazilo.
Ano, máš pravdu, ti lidé jsou chudáci. Ti, kteří utíkají před válkou, ty rodiny, matky s malými dětmi. Umím si představit-vlastně neumím-co prožívali a prožívají.
Těm ať Evropa pomůže.
Ale co ti ostatní....kteří mají nás-Evropany- za bílé , měkké a bohaté mozky? A to bez nadsázky? A mají pravdu. Pěkně nás zmasírují, nevidíš v jejich mentalitě podobnost s cigány čistě náhodnou? plus k tomu přidám větší míru agresivity a absenci nějaké empatie či citu. Cigáni si u nás vydobyli svou mentalitou, agresí, křikem- takřka vše co si zamanuli.
23.10.2015 - 08:52 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Ten s tím zrcátkem a čepicí na začátku náhodou vtipný je, dál už mě to nebavilo, ale určitě bych z toho nedělala tragédii a přepjatě neříkala: jak se TOMUHLE může někdo smát :17:
23.10.2015 - 09:14 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lokii
Ano vím přichází babí léto. A bude zíma. Nebo?
23.10.2015 - 09:26 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Ruby
Není šťastné spojovat ty dvě věci dohromady i když se to velmi nabízí. Příval imigrantů a naše obavy z budoucnosti. Protože automaticky se obrací naše emoce proti těm lidem kteří jsou pouhými figurami na šachovnici. Tuhle pakárnu tady dělají poředevším naši a evropští politici kteří za teplé křeslo a bonusy prodají i svoji babičku.
Já si taky budoucnost nepředstavuji tak že se tady nastěhují natrvalo. Ale je dobré si uvědomit že je s námi v téhle věci krutě manipulováno. Jsou uměle vyvolávány nízké emoce. Druhá světová válka začala údajnou provokací poláků v pohraničí s německem kde měli poláci vyhubit nějaké němce což se nikdy nestalo bylo to nastrčené divadlo propagandy a záminka k válce stejně jako byly fingované záminky ke svržení husajna kadáfího a tažení proti "ose zla" je co? Masáž mozků.
Nenechme sebou vládnout nízké emoce. Nevíme doopravdy co se děje.

Souhlasím s Tebou vyvolává to spíše mráz po zádech.
23.10.2015 - 09:58 | Filtr
(Beran) Ruby » Bosch
Tomu, co nám podsouvají léta média, nevěřím. Pochopit to, co se dělo v historii a co se děje i nyní, na to mi ani zdravý selský rozum nestačí. Pravé cíle a úmysly neznáme. Manipulováno s masami bylo vždy, od dob rádií, televize a tisku je to celosvětové a zaráží mě, jak málo stačí lidem aby uvěřili všemu, co se jim v tv podsouvá. Veškerý válečný konflikt a zlo bylo "omluveno a zdůvodněno" ještě větším - imaginárním a smyšleným zlem.
V současnosti nám nezbývá než to sledovat z povzdálí, snažit se nepustit si to moc k tělu a psychice a žít dál.
Vnímám to vše spíš intuitivně, ale chtíc nechtíc jsem i ovlivněna emocí. Notabene když má člověk děti, vnoučata. Tomu se neubráníš. Strach ... to je špatně, a bohužel o to asi i jde, vyvolat ho.
23.10.2015 - 10:23 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Ruby
S tím úplně souhlasím.
Co dělat můžeme je, udržovat vnitřní etiku abychom se sami nenechali stahovat a vtahovat do kolektivního běsnění které se dnes podbízí.
Taky zírám kde se to v lidech bere když slyším rozhovory lidí o tom jaké jsou ti arabové hovada.
Toto je suprácký hoch. :1:
YouTube
23.10.2015 - 10:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to běžné v Matrixu :75:
23.10.2015 - 11:27 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » petamar
Matrix znám jako vnitřní životadárný roztok uvnitř mitochondriální membrány.
Probíhají tam hlavní energetické pochody krebsova cyklu takže s Váma souhlasím dějí se tam všechny tyto děje co se odehrávají i ve společnosti.
Obrana-útok atd.
23.10.2015 - 12:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1: Tak tenhle Matrix neznám a ani jsem o něm neslyšel, znám ten, který byl vymyšlen pro naši planetu, kdy živé bytosti jsou v jakési ohradě pod dozorem hlídacích psů. Proto po tisíciletí se dějí věci(i migrace),které jsou řízeny - lidská energetická potrava. :1:
23.10.2015 - 14:00 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » petamar
Ano je nejvýš pravděpodobné že systém svět funguje podobně jako energetický systém člověk se svojí základní energetickou jednotkou - mitochondrií.
Která je vlastně také zdroj potravy, vyrábí energii. Určitě tedy i podle mně stejně jako podle Vás existují i systémy které těží z nás jako zdrojů také energii. Jsme mezičlánek v potravním řetězci a mylně se domníváme že stojíme na jeho vrcholu coby koneční konzumenti. Energetika člověka ale hovoří jasně že tomu tak není. Vůbec netušíme kam a na co je náš mozek napojený. Víme jen že jsme schopni využívat jenom pár procent jeho kapacity. A zbytek?
Ano jsme otroci.
23.10.2015 - 14:37 | Filtr
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
23.10.2015 - 15:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Energie je všechno. Lidé „dobíjejí“ svoji energii jídlem, sluníčkem, pránou, atd. Mozek je podle mě jakýsi „mixážní pult“, který rozvádí naše myšlenky, pocity atd. Hlavní je srdíčko, to je vždy na začátku všeho. Je mnoho prokázaných informací, že i člověk bez mozku, myslí, pohybuje orgány atd. Údajně je to tím, že se umíme napojovat na různá informační pole ze kterých čerpáme, např. skladatel Bedřich Smetana sic hluchý psal hudební díla atd. Naši „dřívější“ bratři a sestry, kteří žili na planetě Zemi v harmonii, míru, v jednotě. Všechno co se děje na naší planetě je řízeno, nic se neděje náhodou, také to, že nevíme o sobě a o životě na Zemi a ve Vesmíru zcela nic, je uměle vytvořeno. Pokud toto člověk ví, ví, že migranti do Evropy byli vysláni proto, aby vytvořili další třecí plochy – negativní energii, stejně tak jako byl vznik různých náboženství, různých politických stran, sportovních klubů, kde všude příznivci jednoho bojují proti příznivcům druhého. Ta, tzv. negativní energie je potrava, těch kteří tento svět v ústranní řídí pomocí „Bruselu, Vatikánu, politiků, atd., doufám, že již ne dlouho. Pro ně to je jediná energie, která je drží při životě. :29: :27:
23.10.2015 - 17:34 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » petamar
Každý parazit žije nejdéle do smrti svého hostitele. Ale i pak se stává že se odpojí a najde si hostitele jiného.
23.10.2015 - 23:23 | Filtr
(Střelec) Lokii » Bosch
Nebo prostě jen nechceš vidět jak se Evropa sama ničí...
23.10.2015 - 23:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Něco na tom bude. :15: Tihle paraziti vytvářejí chaos :42:, bolest, stres. Pokud jim nesedneš na lep :44: a naopak jim posíláš lásku :12:, tak je zničíš. :29: :27:
24.10.2015 - 11:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V jednom německým dokumentu jsem viděl nějakýho němce a ten k migrantům řekl, že kdyby ty lidi měli starosti jako máme my tak nemají žádné starosti. A od toho jsem se v téhle otázce odpíchnul.
26.10.2015 - 09:42 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lokii
Evropu si ničí lidé sami-evropané kteří provádějí černou magii.
Tím že posilují nízké vášně. Video které jsi zde umístil je jedním z těchto magických úkonů. Celistvost organismu zvaného společnost spočívá vždy v pevnosti charakterů jejich jedinců jako ty nebo já. V tom že jejich nitrem necloumá faleš a zrada. Jiný nepřítel není než člověk sám sobě. Není důležité o čem se tady bavíme, důležité je jaké signály vysíláme.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-59
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »