Děsí mě horoskop mé vnučky


12.10.2015 - 14:42
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Děsí mě horoskop mé vnučky
14.1.2013 ve 13:26, Ostrava. Jako závažné pokládám Pluto konjunkce Venuše na hrotu 8. domu, v kvadratuře na Urana. Dá se v jejím horoskopu najít něco, co to zmírňuje ? Děkuji všem za příspěvky.

Řazení:
12.10.2015 - 15:15 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já bych to neviděla tak tragicky, může to znamenat třeba, že bude chtít vlastnit (ať už ve smyslu majetku či třeba smyslu partnersko-sexuálním), ale sama se vlastnit nenechá. Případně jí tato vlastnost může vztahy komplikovat... Vládce 7. domu ve 12. by tomu taky nasvědčoval...

Když už, tak mně by víc vadil ten Saturn v 6., i když to asi půjde spíš do oblasti pracovní než do zdraví.

A co ta zřezaná Luna? Slunce má aspoň nepoškozené, i když v 8. domě a vládce radixu víceméně taky .
12.10.2015 - 15:29 | Filtr
(Střelec) tiferett
Netreba sa toho nejak mimoriadne obávať.
Poznám pár žien s podobnými aspektami - skrátka sú v oblasti úzkych vzťahov veľmi dominantné,všetko chcú mať pod kontrolou, výnimkou nie sú prudké výbuchy zlosti, Urán k tomu dodáva impulzívnu dynamiku a prudkosť, neuváženosť jednania. Týmito prudkými emocionálnymi výbuchmi si táto osoba rokmi môže sama sebe privodiť nepríjemné zdravotné problémy - od častých angín, po problémy so žlčníkom a pečeňou ( koncentrácia zlosti).

Tieto nepríjemné aspekty budú zmierňovať veľmi pekné harmonické Saturnské energie: Slnko, Merkúr v Kozorožcovi v harmonických aspektov na dračie uzly - čo naznačuje veľkú dávku trpezlivosti, rozvážnosti, vytrvalosti, zodpovednosti - takže ak sa jej aj stanú výbušné reakcie, celkom iste si ich vo chvíľach upokojenia uvedomí a bude ju to mrzieť. A tiež Mesiac , Npeútn v trigóne na Saturn je silný saturnovský aspekt, ktorý posilňuje Slnbko- Merkúr v Kozorožcovi a dodáva dievčatku ďalšiu dávku rozvážnosti, zodpovednosti, stability , vnútornej múdrosti a sily.
Takže sa jej môžu vytvárať PO takých prudkých výbuchoch silné stavy, keď ju zo zodpovednosti budú trápiť silné vyčitky svedomia a pocity viny- čo bude potrebné výchovnou zmierňovať - Lebo niet väčšieho spúšťača chorôb ako pocity viny. Nič jej nevyčítať, len jej pokojnými rozhovormi vysvetľovať, že zlosť,, žiarlivosť, tendencia mať všetko pod kontrolou - nie sú pozitívne postoje a že ju zbytočne ničia.

Rovnako ju potrápi aspekt Saturn kvadratúra MArs - vfeľká dáka vnútornej zlosti, tvrdosti, neúprosnosti - v oblasti práce a kariérového smerovania, jej môže privodiť značné problémy pracovné aj zdravotné.
Rozhodne bude mať veľa lekcií, ktoré sa bude musieť v živote naučiť chápať a zvládnuť...
Ale silné Saturnovské aspekty naznačujú, že má na to potrebný potenciál.
12.10.2015 - 15:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tako je moc fajn jestli má potenciál to zvládat. Je dobré vědět, jak k ní přistupovat a snažit se ji vést správným směrem. Děkuji.
12.10.2015 - 18:26 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
ten sextil saturna na venusu/pluto a este k tomu ze sa nachadzaju v kozorozcovi budu zmiernovat ten kvader urana... v podstate bude mat vo vztahoch trochu taku schizu, lebo uran a saturn su vlastne protipoly a v astrologii neplati take pravidlo ako v matematike, ze sa nieco neguje :2:
ak bude spravne vedena, tak z nej moze vyrast nepriehladnutelna osobnost...
a nech tu konjunkciu neptuna s lunou vyuzije nejako kreativne (teda by som doporucoval hladat, ze v akom umeleckom smere, ci spiritualnej oblasti sa moze uplatnit...podla mna na to bude mat velky talent, kedze to ma priamo v 10.dome)...
12.10.2015 - 18:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 0RLAND0
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Velmi děkuji, mohu jen doufat, že ji dcera podpoří v umělecké oblasti. Zatím její rodiče preferují tenis a aerobic.
18.10.2015 - 10:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je dobré ještě vědět, že z hlediska energetického nastavení vnučka je Projektor, patří k menšině, /22 % populace/, má nedefinovaný Solar Plexus, je schopna do sebe nasávat emoce jiných lidí a znásobit je.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »