Černá luna konjunkce severní uzel v 5. domě


09.10.2015 - 12:18
(Váhy) samostatná jednotka
Černá luna konjunkce severní uzel v 5. domě
Mohl by mi prosím někdo vysvětlit moji konjunkci černé luny a severního uzlu v býku v 5. domě. Četla jsem, že mít severní uzel v 5. domě je velké štěstí,ale ta konjunkce černé luny tomu dává úplně jiný podtext. Chápu, že s tím uzlem bych se měla věnovat v životě dětem, ale působí to na mě, že stejně nedojdu naplnění. Jak to tedy se mnou je? :20:

Řazení:
09.10.2015 - 12:52 | Filtr
(Střelec) tiferett
Z knihy Černá luna od Karla Rašína:

Čierna luna v 5.dome


Z povahy Čiernej luny vyplýva, že k deťom kladný vzťah nemá. Krajnou hranicou môže byť bezdetnosť, alebo skúsenosť s úmrtím dieťaťa. Bežne je tu však skúsenosť, že s deťmi títo ľudia mávajú problémy, alebo sa nezúčastnia priamo ich výchovy. Nebýva ani výnimkou prípad, keď jedinec privedie na svet viac detí, ktoré potom nedokáže uživiť....

Tak to je len začiatok kapitoly od Karla Rašína....celá kapitola v knihe...
09.10.2015 - 13:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
5. dům zdaleka nejsou jednom děti, takže bych byla opatrná se závěry typu: chápu, že bych se měla věnovat dětem, ale...
09.10.2015 - 13:55 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka » Ahajas
Mám to velmi podobně jako tady ahajas. Děcka mě měly odjakživa strašně rády a vyhledávají mě. Navíc si je velice ráda pořídím, ale taky ne úplně za každou cenu.
Jenže můj dotaz byl konjunkce sev. uzlu a lilith. Co znamená lilith sama o sobě tomhle domě vím. Nejen s dětma, ale i v milostných vztazích.
09.10.2015 - 16:59 | Filtr
(Střelec) tiferett
NO veď jasne, že to nie je len o deťoch...Ten text v kniha KArla RAšína pokračuje...Ale nemáš tam tu ˇ*Ciernu lunu náhodou...Treba sa na seba pozrieť pravdivo a uprimne sebakriticky...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »