Setkám se ještě se svými dětmi ?


03.10.2015 - 14:17
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Setkám se ještě se svými dětmi ?
Tuto otázku si kladu už pár let každý den. Shodou absurdních okolností, které můj ex zneužil k tomu, aby proti mě postavil děti, jsem se ocitla v situaci, která je pro každou matku noční můrou. Byla jsem u kartářek i astrologů, ale občas se něco vyplní a něco ne. Nedokážu v sobě najít klid a štěstí a jako odpověď by mi stačil jen náznak naděje, že se to srovná. Všem, kdo odpoví moc děkuji, případně mě kontaktujte na profil a můžeme se dohodnout na finančním vyrovnání.

Řazení:
04.10.2015 - 20:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kocourisko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
obávám se, že na to ti nikdo nemůže odpovědět. anebo může, jedno, jestli kartářka nebo astrolog - tím spíš, když za to jseš ochotná platit.
zkus, prosím, pochopit, že nic na tomto světě nám nepatří, ani majetek, ani lidé, byť nás částí svého života provází jako partneři, rodiče, děti, kolegové, milenci nebo ať už si převlečou jakoukoli masku, pro kterou se v této své inkarnaci rozhodli, aby si mohli řešit část svého osudu. čím dřív toto přijmeš, tím méně bolesti budeš mít. ano, jsi matkou svých dětí, ale děti tu nejsou proto, aby tu byly kvůli tobě. tvou povinností je zajistit maximum možného, pro jejich dobrý vývoj a život - a pokud to nejde, musíš to respektovat. aneb - co můžeš změnit, změň; co změnit nemůžeš, přijmi.
nikdo ti návrat dětí nezaručí ani nepředpoví, a kdo to tvrdí, lže nebo se plete.
faktem ale je, že až někdo svou těžkou situaci přijme (nemoc, ztráta blízkých, domova, práce, peněz či cokoli jiného, promění ho to - a tím se paradoxně k němu vrátí to, co opustil. pokud to ale člověk neudělá, zdemoluje leda sám sebe - špatnou náladou počínaje a zničeným zdravím nebo dokonce zbytkem života konče.
05.10.2015 - 09:52 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Ano, vaše zoufalství je zřejmé... Nicméně přečtěte si mojí oblíbenou anekdotu na mém profilu zde. Možná vás trkne, co děláte špatně.

Zkuste se naučit mít ty své děti ráda, aniž byste po nich chtěla to samé. Odpadne vám jedno velké trápení.

Pak si uvědomte, že bude třeba se vyprdnout na nějaký marný hledání nějakých nadějí. Těžko je donutíte změnit názor, pokud sami nemaj pochybnosti. A pokud je mají a mají v hlavě schopnost si to nějak přebrat, časem se něco změní. Pokud nemají... bohužel.

Naděje jsou akorát velký sebeklam. Chcete-li něco udělat, tak to udělejte. Největší činy jsou většinou na počátku beznadějné. :3:
05.10.2015 - 09:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kocourisko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tento úhel pohledu mi už někdo vysvětloval, možná jsem byla v minulým životě Herodes.
05.10.2015 - 10:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bezpochyby máte velkou pravdu, já sama věřím, že své děti miluji takové, jaké jsou, dokážu odpouštět. Bylo mi řečeno, že oni potřebují prostor a čas dozrát.
05.10.2015 - 20:23 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
podla mna podla astrologie nie je mozne predpovedat, ci sa s nimi udobris alebo nie. a podla mna je zbytocne chodit za kartarkami a roznymi vestcami, aby ti dali nejaku zaruku. zivot je nevyspytatelny a vzdy existuje sanca, ze sa kolo osudu obrati, hlavne ak clovek pochopi sam na sebe, co ho dana situacia ma naucit, pripadne cim on prispel k tomu, ze situacia tak exkalovala a uprimne to olutoval a napravil sa... astrologia skor dokaze odpovedat na otazky psychologicke, pripadne otazky "poslanie, ci ucelu toho, co sa deje" ako davat nejake zarucene predpovede. a samozrejme, ak si dala takyto dotaz do kategorie "astrologia", tak si zabudla napisat astro data dalsich zucastnenych (deti, manzel...).
06.10.2015 - 10:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 0RLAND0
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dodnes nevím ,čeho jsem se dopustila, události šly kolem mně prostřednictvím domněnek druhých a lživých pomluv. Ráda se omluvím, pokud budu mít za co. Já sama si nejsem vědoma, kde jsem udělala chybu. Jedinou chybu, kterou si uvědomuji je, že jsem se obětovala v mnoha věcech a stále se snažila zavděčit, ale "ČÍM ČERTU DOBŘE, PEKLEM SE TI ODMĚNÍ." Dcera se narodila 9.11.1986, Havířov, v 11:40, syn 17.4.1989, Havířov, v 15.40, ex manžel 26.2.1963, Moravská Třebová v 19:30.
06.10.2015 - 18:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mawuska
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kocourisko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ono je v podstatě úplně jedno, jestli za tím současným stavem nějaká příčina je nebo není - to jej stejně nijak nevyřeší. pokud se to vyřešit má, tak jedině tím, že ji přijmeš se vším, co k tomu patří, s pokorou a soucitem ke všem, kteří ti ublížili (ať už k tomu důvod měli nebo ne).
smiř se s tím, že děti ti to vrátit nemusí, ale tobě se přiejmenším uleví od trápení a přemýšlení, kdo za co mohl nebo nemohl.
chce to čas, ale věřím, že to zvládneš :1:

(jestli tě to povzbudí, tak věz, že každý ze sedmi miliard lidí tady na zemi něco řeší, takže v tom trápení nejsi sama...)
06.10.2015 - 18:52 | Filtr
(Střelec) Lokii
Ta bolest je evidentní, ale proč ještě přiživovat parazity, kteří těží z neštěstí druhých?..Nechte si svoje peníze a raději si šetřete na pěknou dovolenou kde možná dokážete přijít i na jiné myšlenky.
06.10.2015 - 19:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kocourisko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemůžu nic, než souhlasit. Nejspíš jsem silnější, než jsem čekala, protože před pár lety jsem o tom ani nedokázala mluvit, jen samotná myšlenka mi svírala žaludek a hrdlo. Čas je dobrý lékař. Věřit, že se prokáže nějaká spravedlnost je už po všech zkušenostech nanejvýš pošetilé. Osud mě donutil brát věci takové, jaké jsou, bylo zbytečné se vzpírat, ostatně, nic jiného mi ani nezbylo.
06.10.2015 - 19:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lokii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je asi nerozumnější :15: a nejvýstižnější, mockrát mi bylo řečeno, že nastal čas, abych pečovala sama o sebe.
08.10.2015 - 00:24 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0 » mawuska
pozrel som sa na vase kolecka a co mi hned padlo do oka je to, ze jak dcera, tak aj syn maju napatovu vazbu medzi lunou a marsom...cize ta museli uz od malicka vnimat ako impulzivnu, vybusnu, nepokojnu, sebapresadzujucu, mozno az panovacnu matku. mozno ty co si vnimas ako obetavost k detom (co moze byt pravda), tak oni to vnimali ako nadybtok energie do nich vkladany, ktory ich dusil...
to ze impulzivnost a vybusnost ti nie je cudzia, tak o tom hovori tvoj mars na ascendente plus pluto a uran v 1.dome v opozicii na lunu... navyse ten mars je v opozicii so saturnom, ktory vladne 5.domu (detom)...cize svoje marsovske emocie si mohla obracat tym smerom..
mozno tam vznikli nejake sramy, ktore uz pomocou vplyvu otca este zosilneli...
aj ked si pozriem vase partnerske horoskopy, tak tam citit to napatie... dcera ma svoju lunu a mars v kvadrate na tvoje slnko... synovi zas tvoja luna doplna kvader jeho luny a marsu do Tecka... a tvoj mars tvori opoziciu na jeho slnko...
a ked sa pozriem na horoskopy deti, tak najprobletickejsie su tie aspekty marsu na ich luny...cize tvoja marsovska energia (a specialne na opozicia marsu na saturna) vas mohla rozdelovat...napriklad vlastnosti ako hasterivost, vybuchy emocii, mozno sklony komandovat, ist proti muru, zapajat do nadmernej aktivity...
podla mna energia marsu (a v urcitom zmysle aj ten tvoj poskodeny saturn) je kluc k tomu, aby sa tento pripad nejako posunul... musis im ukazat, ze svoj mars (pripadne saturn) vies zvladat... a podla mna vacsia sanca, s kym sa mozes najskor zblizit, je tvoj syn,... a verim, ze ak mas v kolecku jupiter sextil luna plus luna trigon slnko, ze raz sa dockas toho, ze nadviazes s detmi nejake hodnotny vztah...
tak nech sa dari :2:
08.10.2015 - 11:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 0RLAND0
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Klobouk dolů, to je docela přesné. Žila jsem ve velkém napětí k manželovi a to dusilo zase mě, stávalo se, že jsem měla velmi blízko k výbuchu, hrotilo se to zvláště v situacích, kdy zasahovala do vztahu tchýně a už od malička mých dětí zpochybňovala mou osobu, tomu se dalo velmi špatně čelit, když jim neustále podstrkovala peníze. Nenáviděla mě od chvíle, kdy se jí o mně ex zmínil a ještě mě ani neviděla. Narodila se 17.10.1935, ale čas nevím. Je učitelka klavíru.
Nemám v horoskopu moc "ohně" jsem spíše papiňák, který vybouchne, když padne poslední kapka. Baudyš mě označil za vláčnou, trpělivou, ústupnou, ale tak trochu Papinův hrnec. To je jediná věc, kterou bych chtěla ve tvé zprávě malinko poopravit, nebylo to tak hrozné, jak se to tam jeví. Moc děkuji, dobrá práce. :1: Co jsem se rozvedla, tak jsem se dala do pořádku, již nejsem vystavena negativnímu vlivu ex a našla jsem zase sama sebe. Když vám někdo v zimě za -15°C v koupelně vypne topení a odůvodní to tím, že se musí šetřit, nebo si nesmíte vzít žádné jídlo protože cituji ex = "kdo nepracuje nemá nárok se nažrat", pak je velmi těžké zůstat v klidu.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »