Vrah?


18.09.2015 - 16:28
(Váhy) tenisák
Vrah?
Na opěradle lavičky v parku seděl štíhlý a vysoký mladík.Krásně se na mě usmíval.Měl opravdu moc pěkný a milý úsměv.Takový co hřeje u srdce.Pak ale promluvil.Řekl mi-stejně tě zabiju!

Řazení:
18.09.2015 - 16:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Smrt je poslední zavolání bytostného já, kterým se ruší tělesná pouta a završuje se tak proces individuace. Ten mladík zdá je zcela jistě tvůj promlouvající Animus. Je to průvodce k tvému skutečnému já, které však nemůžeš a nesmíš přežít. Jednou tě skutečně zabije, pokud ovšem nepřijmeš svou vlastní smrt jako životní fakt. Ještě dodám, že v řecké mytologii není smrt bába s kosou ale krásný mladík jménem Thanatos, který je také bohem snění. Ve tvém snu se mi zdá podstatné, že smrt na tebe promlouvá v podobě člověka a sen se nedohrává tak, že by tě něco ohrožovalo ve zvířecí podobě. Forma komunikace se smrtí v městském parku - kulturní formě lesa, navíc jako krásného mladíka je náznak, že určité podstatné věci v tvém životě se přesouvají směrem k vědomí. V podstatě ti tvoje tělo sděluje, že začalo umírat a chce abys to pochopila. To ovšem nutně nemusí být příznak blízké smrti, něco negativního a mohutný životní impuls.

https://cs.wikipedia.org/wiki/…
18.09.2015 - 21:04 | Filtr
(Váhy) tenisák » plutarch
Ahoj,moc děkuji za tvou odpověd.Je pravda že se obracím a jsem na vzestupu.Mám ještě jeden zajímavý sen,který se mi zdál asi před měsícem.Mohla bys mi poradit? Ve snu jsem viděla manžela jak mi dává velký kus kamene.Já věděla že to je malý kousek pyramidy a pak jsem uviděla zlatou špici z pyramidy.Cítila jsem se dobře.Děkuji předem za odpověd
18.09.2015 - 21:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tenisák
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Wow díky:) Konečně se někdo nebojí oslovit mou ženskou část:)

Pyramida je falický symbol. Je to penis. Měla by ses zamyslet jaký máte s manželem sexuální život a jak ty sama se svému sexuálnímu život věnuješ i ve své duši. Rozumíš tomu co píšu?
18.09.2015 - 21:15 | Filtr
(Váhy) tenisák » plutarch
Rozumím tomu velice dobře.A je také pravda,že se mám zamyslet hlavně já.Ještě jednou moc děkuji.
19.09.2015 - 19:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tenisák
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teoretizovat v tomto případě nemá smysl, podstatné je soustředit na interakci. Nebojte se hledat cesty, které jste nezkusila k tomu vás vaše sny vedou.
19.09.2015 - 21:36 | Filtr
(Váhy) tenisák » plutarch
Vím že mě sny někam vedou.Některým rozumím/aspon doufám/jiným ne.Sny si zapisuji již nějakou dobu a mám skoro dva velké silné sešity s tvrdýma deskama popsané.Některé pochopím s odstupem času.Vím,že procházím velkou změnou.Mám za sebou těžké období plné samoty,depresí a nepochopení rodiny.Ted už je vše mnohem lepší.Pracuji na sobě a hodlám v tom pokračovat.
20.09.2015 - 08:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tenisák
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Velice vám děkuji, že jste mi svěřila svůj vztah ke svým snům. Také se analýzou snů zabývám již delší dobu. Zabývat se svými vlastními sny je jedna z nejpřirozenějších a duševně nejzdravějších aktivit, která může nepochybně ovlivnit kvalitu života. Můžete si třeba pořídit nějaký vhodný slovník snových symbolů, nicméně skutečný význam snu v něm nenajdete, protože sen je vždy velmi osobní a slovníky snu pracují pouze se společným obsahem symbolů. Práce se slovníkem ale může člověka nasměrovat ve způsobu uvažování nad svým snem. Alespoň já mám tuto zkušenost. Můj postoj ovšem ovlivnila také kniha amerického psychoterapeuta Arnolda Mindella - Snové tělo. Díky této knize jsem si začal uvědomovat, že energie snění se během bdělého stavu přesouvá do tzv. symptomů a těm je možné věnovat stejnou pozornost jako snům.
20.09.2015 - 11:03 | Filtr
(Střelec) tiferett
Ešte predtým, ao som si prečítala prvú Plutarchovu odpoveď na sen v parku, ma napadlo to isté- že k tebe prehovára mužská časť tvoja JA ....
Zabije ťa- AK nebudeš ženskú aj mužskú časť svoja JA žiť správne.A následne ten sen s kúskom pyramíde.
Niečo nie je dobre. A len ty sama poznás najlepšie detaily tvojho života, prehodnoď do hĺbky žitie a prejavy tvojej ženskej a tvojej mužskej časti. Čo nie je v poriadku? V čom nie je žanská časť dosť ženská a čo sa neprejavuješ dosť mužsky?
Zabiť ťa chce tvoja mužská časť- takže tá sa asi cíti v prevahe , možno jej dávaš prílišný dôraz, alebo ju naopak potláčaš?
Mužská časť tvojho ja - to je tvoja sila, odvaha, sebapresadenie sa, akčnosť a aktivita...
Ženská časť je neha, láskavosť, pasívne prijímanie.....Čo nie je v poriadku? Prečo ťa chce mužská časť likvidovať?
20.09.2015 - 17:07 | Filtr
(Váhy) tenisák » tiferett
Děkuji Vám oběma za dobré rady.Určitě se podívám po nějakém slovníku snových symbolů a tiferett má pravdu že ve mě převládá mužská část a svoji ženskou potlačuji.Ještě jednou díky,že jste mi otevřeli oči.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »