Co doporučit mé dceři ohledně zaměstnání


12.09.2015 - 12:10
(Štír) Tara11
Co doporučit mé dceři ohledně zaměstnání
Dcera je narozena 4.5.1975 v 5 : 02 v Liberci. Nyní je po mateřské dovolené, nenastoupila do práce, pozice jí byla zrušena, Poslední půlrok se jí nedaří. Je tu někdo, kdo poradí, jakým směrem se má pracovně vydat, aby byla v budoucnu spokojená?

Řazení:
12.09.2015 - 21:41 | Filtr
(Střelec) Lokii
tanečnice nebo herečka
22.09.2015 - 23:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele toncek_soprano, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

jedna věc je, co člověk chce, a druhá, co skutečně dělá. Člověk vesměs chce to, čemu odpovídá ASC, ale dělá to, co v rámci možností naznačuje MC, DSC vypovídá o tom, jak to hodnotí ostatní a IC, jak to všechno dopadne.
Merkur (bude působit nejsilněji) na horizontu v Býkovi by se mohl zabývat otázkami financí a vše, co s tím souvisí, sám vládne 2. domu, kde je Venuše, která vládne ASC a je v aspektu na Lunu, která ovládá Saturna v Blíženeckém domě, který vládne MC a ovládá Lunu, s níž je v recepci.
Za mě - obchodní agent, pracovník v prodeji, odpovědná osoba, důraz na vyjadřování a vystupování, nakladatelství, práce s lidmi, staršími, dobře postavenými, zkušenějšími, agentury, bankovní úředník, úředník na katastru, realitní činnost, starožitnosti, investiční poradenství (zlato, akcie), pracovník, který se dotýká služeb, které souvisejí s rentabilitou, krupiér, číšnice, kuchař, něco s hudbou.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »