Komu to prosím pomohlo?!


09.09.2015 - 22:58
(Beran) Seher
Komu to prosím pomohlo?!
Hezký den lidičky.Prosím tímto všechny ty, kteří mají osobní zkušenosti z aplikací javorového sirupu a jedlé sody, jako lékem který pomáhá onkologickým pacientům. Chci vědět, komu tento preparát pomohl od těchto zdravotních komplikací.Děkuji za pochopení. :30:

Řazení:
10.09.2015 - 10:06 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Nejspíše nikomu. Možná jako placebo ale to na onkologické problémy nestačí.
Javorový sirup je jeden z nejhorších a možná že nejhorší druh sladidla a ty by se měly u nemocí zcela vypustit. Vypadá to tak že cukry živí ty buňky co se v těle patologicky množí. Má jednu další nevýhodu že na něj nereaguje inzulín neboť javor.sirup je hlavně fruktózový. Což je dramatické hlavně pro obézní cukr se ukládá hned to tuku.
A soda? Jeden z největších nesmyslů co člověk může brát, nemá li k tomu pádný důvod ale u těch pádných diagnóz(těch je málo) se berou antacida a ne soda.
Snížení pH žaludku znamená narušení jedné z nejdůležitějších ochranných bariér těla. Pokud snížíme pH žaludku pak se bakterie plísně paraziti atd. můžou volně šířit trávícím traktem do těla..
10.09.2015 - 11:26 | Filtr
(Ryby) thééé
No taky jsem tuhle kombinaci nepochopila, ani jsem nenašla žádný rozumný zdroj informací k této kaši.. ale tak taky nemusím znát všechno :1: při léčení rakoviny bych do toho nešla.
Kamarádka (není nemocná, jen v rámci "odkyselení") touto kůrou prošla, a cítí se dobře.
10.09.2015 - 12:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ganesh, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ač nejsem onkologicky nemocný, zkoušel jsem to na sobě, abych
poznal účinky na svém těle. Nemůžu potvrdit žádné pozitivní změny,
ale ani negativní. Osobně si myslím, že podstatnou úlohu v rozšíření
této metody hraje ono příslovečné "topící se stébla chytá"..
10.09.2015 - 13:49 | Filtr
(Blíženci) movvin
Osobní zkušenosti s tím nemám, ale doporučila to jedna známá léčitelka. Hlavně při nádorech mozkových. Že prý mají "rádi" sladké a ta soda je nechtěný přídavek, které spolu se sladkým "stráví" a tím se zabijí.
10.09.2015 - 14:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Tato léčba je založena na tom, že rakovinové buňky milují cukr, který do sebe vtahují. Javorový sirup obsahuje čistou glukózu, takže tuhle podmínku dokonale splňuje. Tak se látka dostane přesně do centra nádoru. Jedlá soda pak dokáže díky obrovskému obsahu kyslíku rakovinový nádor doslova rozbít zevnitř. A to už během prvních tří dnů. Dochází tak k naprosté likvidaci nádoru v jakémkoli stádiu, tedy i v konečné fázi rakoviny.


Pozrite tu na webw...

http://www.tetakaterina.cz/38-lecit…


Skúsila by som aj marhulové jadrá, ktoré obsahujú Vit B17, ale v doporučenom množstve

http://www.17b17.com//…
10.09.2015 - 15:22 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Ram-anit
Javorový sirup obsahuje hlavně sacharózu.
Méně glukózu a fruktózu.
Pokud nějaké sladidlo splňuje podmínku čisté glukózy pak je to jen glukopur hroznový cukr.
Že by rakovinné buňky jedly až k prasknutí glukózu? Pak by stačilo nacpat toho člověka hroznovým cukrem. Zkuste to.
Uvažujte, v těle je každý sacharid nakonec rozložen na glukózu.
Neexistuje úměra mezi příjmem cukrů a nádorovým bujením.
Existují diety které se snaží onkobuňky vyhladovět například gaps což je nízkosacharidová dieta.
Kdyby to takto jednoduše fungovalo proti nádorům, dostali by autoři už dávno nobelovku.
Přesto mají nízkosacharidové diety velkou budoucnost z hlediska nárůstu civilizačních chorob. Mezi ně až tak nádory nazapadaj ty se vyskytovaly víceméně dycky možná teď přibylo specifických jako u nás tlustého střeva. Ale to nebude cukry protože borci č,1 v jedení cukrů jsou američani a ti jsou s nádory za náma. Ono to nebude souviset jen s jednou veličinou.
Je to rozumná cesta jak se vrátit k "normálu", snížit cukry. Kdy předkové před válkou až do dávnověku jedli taková množství cukrů? Nejedli skoro žádné maximálně v ovoci nebo trošku medu možná lžičku za rok. Doporučení who snížit podíl cukrů pod 10proc z celkového energet příjmu je velmi rozumné. Osobně bych radil u nemocných cukr vynechat úplně a sacharidy omezit pod 50proc denního přijmu + brát je hlavně ze zdrojů s nízkým GI. To by mohlo tak nějak zčásti fungovat ještě je spousta jiných věcí co s tím souvisí než jen strava. Ale spousta lidí raději zemře než si nechají sáhnout na jídlo. Nakonec se ukazuje že stejně nikdo neví pořádně jak na to a když je průser je lepší se pak najíst a být v pohodě než se dále drolit pod nějakými dietami. Pohodička a pívko je pak mnohem prospěšnější. Člověk si vybere pokud má z čeho a pokud má odhodlání. Pokud nemá ani jedno pak je lepší na to dlabat a žít přítomností. Nikdo tady nejsme věčně.
10.09.2015 - 15:31 | Filtr
(Střelec) tiferett » Bosch
:15:
10.09.2015 - 15:48 | Filtr
(Beran) Seher » Bosch
Kdyby to takto jednoduše fungovalo proti nádorům, dostali by autoři už dávno nobelovku.

A oto tu právě jde. V mém okolí ani na internetu se nenachází osoba,které by tato terapie výrazně pomohla i když to může znít logicky souvstažnost mezi r. buňkami,cukrem a sodou či jiná terapie.Proč se vlastně ptám?Jde o člověka,důchodový věk.Diagnoza rakovina slinivky břišní,diabetes diagnostikován před mnoha lety.V podstatě nad ním doktoři zlomily hůl a na víc mu rapidně snížily příjem insulinu o desítky jednotek, což je zvláštní.Do té doby ho do něj tlačily horem-dolem.Zrušily tím i jiné medikamenty, třeba na vysoký tlak.Snažím se mu pomoct jemnou masáží a energií neb leží, tudíž má bolesti poh.aparátu a duše.Alespoň to mu pomáhá.Proto jsem vnesl tuto otázku.Pomohlo? Komu?Ozvěte se :1:
10.09.2015 - 16:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Seher
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Občas zabúdame, že jednoduché veci dokážu viac pomôcť ako priemyselné. Ak vezmeme šamanské kmene, tie vedeli namiešať správne liečivé sily a pomocou ducha a viery uzdravovať.

Ale ďakujem za informáciu Bosch.

Rakovina vzniká okrem iného aj nesprávnym myslením, postojom k sebe a okoliu, preto je treba okrem zmeny stravy a liečby zmeniť aj svoj prístup a myslenie. Diabetik..chýba mu láska seba samého, kritizuje všetkých ostatných, nič mu nie je dobré a hlavne sám seba. V dôchodkovom veku človek už ťažšie pristupuje k zmenám...

Mohli by pomôcť zmierniť stav surové šťavy zo zeleniny a ovocia. Ďalšia vec , čo ma napadlo, ak pracuješ s energiou je , že môžeš vytestovať tento sirup so sódou , či je vhodný pre toho dotyčného a či mu môže pomôcť.

https://www.youtube.com/watch/…

Píšeš, že mu pomáhaš aj energiou, liečiš ho rukami? Ak hej..nerobila by som to..zanášaš seba, lebo ideš proti karme, pre neho je jeho ochorenie lekcia, ktorá ho má viesť k pochopeniu a uvedomeniu si.

Pokiaľ nemáš dostatočne čistého ducha, prenášaš na seba jeho emočné bloky a časom sa to môže na tebe prejaviť.

Najlepším liekom je láska, ale cestu k sebe musí objaviť každý sám. Možno ty sám mu máš pomôcť úplne inak ako sa snažíš.
10.09.2015 - 19:29 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Seher
To by mně zajímalo proč mu sundali ten inzulín.
Pokud jde o druhé stádium je na něm závislý celoživotně.
Nemám tu diet vyzkoušenou dlouhodobě ale může to mít zajímavé výsledky dělají to už desítky let ale chce to nejdříve nastudovat a pak přechod z původní stravy taky není raz dva. Jde o rapidní snížení sacharidů když se přechází tak nějaké hlady nevznikají tělo má dost tuků a bílkovin které se stravou neomezují.
A to ani živočišné. V nemoci člověk potřebuje mnoho kvalitní energie a to většinou rostlinné zdroje neumí takže dobré jsou hlavně masové vývary.
Že se dá nemoc řešit psychologicky jako že se nechová správně charakter atd to je myslím si zavádějící protože člověk neonemocní protože je zlý nebo nemravný nebo tak nějak. Může to být klidně i naopak že ten člověk je hodný až příliš a onemocní z toho. Například. Anebo nic z obojího. Ramakrišna či Mahariši odešli na raka a nemyslím si že z důvodů chyb v charakteru.
Jsou to predispozice které se někdy rozvinou někdy ne.
Dneska mi ten odkaz přišel mailem pokud bys chtěl vyzkoušet.
http://www.gapsdiet.com/
Jedna známá s tím má dobrou zkušenost.
10.09.2015 - 21:11 | Filtr
(Beran) Seher » Bosch
Uplně mu ho nesundali, ale ani ne na jednu třetinu z celku + cca 15 pilulek. Je na tom zajímavé, že de facto byl chodící lékárna. Alopatický systém je postaven na hlavu. Ode dveří ke dveřím a u každého pilulka(dalšíííí). Je prostě zaléčen, ale co teď? Takových případů je mnoho. Ty polévky mne taky napadli, když jsem viděl, kolik ztratil hmoty. Skoro nejí.Tu základní otázku jsem zadal do 5 stránek s diskuzí.Bylo by moc fajn v tom mít konečně jasno.Komu pomohlo to a to. Dík za tip.
10.09.2015 - 22:27 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Seher
Chce to povzbuzovat trávení koření zázvor čerstvý a tak dá se i hulit tráva není to nic moc ale přibere se tím pár kilo furt lepší než sejít na úbytě.
A pomohlo někomu něco? Jednou jsem kdysi poslouchal v televizi dr.primáře co se tím zabývá říkal tak průměr 50/50 ať dělá co dělá s léčbou či bez.
10.09.2015 - 23:47 | Filtr
(Střelec) petrželák
Sice se to nevztahuje k javorovému sirupu a sodě, ale dalším rozšířeným mýtem mezi onkologickými pacienty je i vysoký příjem vitaminu C...
11.09.2015 - 10:23 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Calábek o tom mluvil nedávno v rádiu ony ty informace zase hned zaniknou nikdo tomu nevěnuje moc pozornosti.
Ale jde o toto: jíme příliš mnoho sacharidů.
Když máme poměrně hodně glukózy, to znamená, že jíme obiloviny, těstoviny, chléb a přidáme cukry, tak v tom momentě naše beta-buňky ve slinivce nevylučují pouze inzulin, ale další látku amylin. Což ve starořečtině znamená škrob. Tato látka má za úkol zpomalit rychlost s jakou glukóza vstupuje do našeho krevního řečiště, blokuje tvorbu kyseliny solné a dělá to, že ta potrava zůstává déle v žaludku, takže sníme méně.

Na příjem glukózy nejsme vůbec naprogramovaní, protože obilí používáme „teprve“od neolitu, od kdy se spotřeba stále stupňuje. Takže jestliže máme její vysoký příjem, další enzymy nejsou schopny amylin zpracovat. A v tom momentě se začne vytvářet amyloid (bílkovina).
A dole si přečti co všechno akumulace amyloidu způsobuje.
https://cs.wikipedia.org/wiki/…
Toto cukrové běsnění začalo aź po válce ale nárůst začal s pěstováním obilí - sacharid.
Ví se že lovci sběrači byli urostlejší a lépe živení, jejích průměrná výška byla o 18 cm větší. Měli pestřejší stravu jedli z cca 250 druhů plodin zatímco my dnes čerpáme energii jen z asi 14 druhů a z toho polovina tvoří obilí kukuřice a rýže. Samé sacharidy.
A pak ten článek o ketogenní dietě to je zásadní téma nejen u cukrovkářů.
Toto jsou hodně vědecké záležitosti a korespondují s přístupem alternativní medicíny. Tyto věci se před 10 lety ještě prakticky neznaly dneska už tady ty možnosti dát si věci v hlavě dopořádku a jednat jsou.

http://www.rozhlas.cz/dvojka/…

http://www.rozhlas.cz/dvojka/…



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »