přítel


07.09.2015 - 00:29
(Panna) klariska
přítel
DOBRÝ DEN, měla bych dotaz...Mám přítele, stýkáme se spravidla pouze někdy o víkendech, je zaměstnaný a má v péči syna.. Jsem moc ráda, že jsem si našla jak to vypadá jinak hodného člověka. Rozvádím se, manžel mne podrazil, tak jsem skončila téměř na ulici nebýt dočasné pomoci rodičů.Děti jednoduše vzal sebou. Nyní jsem v pronájmu, ale ráda bych, až budu mít vyřešenou minuost, žila s přítelem. Ovšem nevím,s ohledem na jeho pubertálního syna jak by nám to klapalo...Syna staví na první místo.On sám mluvil již na začátku našeho seznámení o tom, že hledá někoho s kým by žil a nechce čekat roky... Je mi hloupé nastěhovat se k němu.Navíc mám pocit, že mu to teď i tak vyhovuje.Co mi radíte?

Stránka: 1 2 3 4 5
Řazení:
07.09.2015 - 13:17 | Filtr
(Býk) player
Lidi si to pletou - od A do Z. Nemohou za to. Může za to výchova a přetrvávající tisíciletá dogmata.

Takže: čím méně se uvidíte , tím hezčí bude váš vztah , bude založený na těšení se.

Čím méně sexu - tím vyšší kvalita a pomalejší opotřebovávání.

A co se týče pubertálního syna - to je věc , čím mu chceš být.

Takže - já bejt tebou nikam nespěchám a užívám a užívám a těším se.

ps...Podrazí tě nakonec skoro každej člověk opačného pohlaví , protože prostě pohlaví se navzájem podráží , co člověk začal s párováním. A možná i před tím , kdo ví? Mám kámošku , která už mi 3 x v životě řekla , že právě má pana úžasného. Do půl roku to byl největší hajzl , nesvéprávnej kretén a tak...a tak pořád dokolečka to chodí.
07.09.2015 - 13:36 | Filtr
(Střelec) tiferett » player
:74:
múdro....
-až na tie podrazy...-) Spejeme do stále väčšej múdrosti a ja poznám stále viac párov - prebudených vedomých ľudí - ktorí majú úžasný doslova osvietený vzťah...Takže - podrazy nie sú nutné v každom prípade -))
07.09.2015 - 17:17 | Filtr
(Střelec) endymion
pokud neznáte své a jeho podvědomé bloky a nepracujete vědomě na jejich rozpuštění - tak se vám budou opakovat pořád stejné situace...dokolečka dokola...mnoho štěstí :15:
07.09.2015 - 17:57 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
No, vzhledem k věku toho syna je třeba ho už neřešit. Jeho matkou se nestaneš a takovýto "budeme přátelé a budem spolu vycházet" je skoro vždycky na sílu a nefunguje. Takže tento vzah (s tím synem samozřejmě). Jeho výchova a cokoliv k řešení je starost jeho otce. Takže na tvém místě bych do toho čumák nestrkal.

No a zaměřil bych se na to, aby to fungovalo s tím chlapem. Ne se mu hnedka nasáčkovat do baráku. Ale zase se neopejpat. Nechat to na něm...

... a užívat si, jak to funguje.

A až začneš mít pocit, že to nefunguje, nebo že to nesměruje tam, kam si přeješ, aby to spělo, tak se rozloučit a hledat si někoho jinýho.

Já osobně bych se do společnýho bydlení s cizím pubertálním potomkem rozhodně nehrnul. :3: :3: :3:
08.09.2015 - 13:05 | Filtr
(Býk) player » tiferett
Ale jo , souhlas. Proto já píšu - skoro každej. Výjimky se najdou všude a ve všem.
08.09.2015 - 18:59 | Filtr
(Panna) klariska » player
Já vím,zdá se to tak být pohodlnější, žít život po svém...nikdo vás v ničem neomezuje, děláte si věci po svém..Jenže v mém případě je to otázka existence. Jsem v pronájmu a majitel nesouhlasí se zřízením TP, druhá možnost nahlásit se na úřad a mít neoprávněně cejch dlužníka.Kdybych byla u něho samozřejmě bych přispívala,ale momentálně dám většinu platu za pronájem.
Jsem zvědavá jak to vše dopadne, už abych byla rozvedená a někam se to pohnulo...
Poodle horoskopu se k sobě hodíme - panna - rak/on.
08.09.2015 - 23:05 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
Jj :15:
Ale proc se hned zase k nemu stehovat??
Tim si ihned vytvorite spoustu "praktickych vyzev a zmen",
ktere budete muset (vsichni) spolecne nejak resit. :25:
To chces?
Si myslim, ze "Laska nema rada povinnost" :3:
..ani mir nemuze - je nelogicka, blazniva a hlavne nezodpovedna..:12:
:4:
09.09.2015 - 00:05 | Filtr
(Beran) Háňa*
Za sebe bych ti poradila nikam se honem nehnat. Času dost, mužů dost ... věnuj se hlavně sobě a svým radostem :1:
A také nestavět se na stejné stupně vítězů s dětmi. Jednak je to potupné a taky sama určitě víš, že láska k dítěti a láska k partnerovi se nedá poměřovat - je to prostě něco jiného. :17:
Ty nemusíš s nikým o nikoho soutěžit. Když už potřebuješ v životě soutěže, nech muže, ať soutěží o tebe :3:
09.09.2015 - 00:27 | Filtr
(Panna) Jaňajs
Našla jsi si hodného človíka a to je dobré. Já býti tebou, zatím bych zvostala pár chvilek v tom nájmu, či pronájmu . Přijde ten správný čas, kdy se vše vyvrbí. :44: I pubertální synek dostane rozum jednou a blikne mu. Naleznete k sobě dobrý vztah. Chce to jen čas! Vydrž dívče! Jestli tam láska fakt je, vše vyplyne a bude jen dobře! Asi to znám totiž moc dobře. Je dobře, že otec staví synka na první místo. To je prostě dobrý charakter. :3: Synka si získáš výletama, či Bůh ví čím, co mají mladí rádi. Ale jooo. Budete kamarádi. Jednou jo. Věřím tomu. Takže držím pěstice. A to mooc. :15:
09.09.2015 - 11:23 | Filtr
(Býk) player » klariska
Změň pronájem...
14.09.2015 - 16:50 | Filtr
(Panna) klariska » player
Do toho obtěžuje manžel v noci nesmyslnýma smskama, že se bude přítelkyně mého milence divit, až jí o nás řekne... jak jsem naivní, hloupá, nikdy se mnou žádný chlap nezůstane...atp.No magor, jestli to bude dělat i po rozvodu, tak je to na udání..
23.09.2015 - 19:38 | Filtr
(Panna) klariska » Jaňajs
Chápu to tak, že je syn pro něj na prvním místě. Nějak se před ním neodváží říct mi, že mě má rád, když si telefonujeme a kluk je doma.Přitom sám už má děvče.Třeba mě synek moc nemusí. Ale rozebírat to s ním nebudu, u jsem se to téma pokoušela naťuknout a jeho se to dotklo, no přece syn nemůže být ten špatný...:-)
28.09.2015 - 23:17 | Filtr
(Panna) Jaňajs » klariska
Je to prostě správný taťka. Hm? Mám to stejně jako ty, včera jsem o tom hodně dumala. Ale je to asi tak správné, že ti tatíci mají raději své dítka než protějšky. Asi jo. To prostě hodně moc říká o jeho charakteru. Hodný to človík jest. :3: Nějako to jednou vyplyne a všem vám bude fajne. Neboj! Chce to jen fakt asi čas... :44:
29.09.2015 - 11:50 | Filtr
(Panna) klariska » Jaňajs
Já ho mám strašně moc ráda, zažívám ten pocit, že bez něho nemůžu být a je mi smutno...Ráda bych žila s ním, vím ale že to zatím není možné. Navíc jistě by si mě k sobě nenastěhoval, když se před synem neodváží říct ani že mě má rád. Tak si říkám, jestli si mě zatím nesnaží udržet na občasné schůzky. Opravdu nevím co si myslet. Když s tím vyrukuji, tak se urazí..
12.10.2015 - 16:36 | Filtr
(Váhy) Verušička » player
no nevím, zažila jsem vztah na dálku, tedy "založený na těšení", ale bylo to pro oba velmi těžké a to jsme se vídali každý týden na alespoň dva dny. Vždy jsme si na sebe za ty dva dny tak nějak zvykli a když jsem k němu přijela další víkend připadalo mi, jako bychom byli zase úplně na začátku
12.10.2015 - 20:06 | Filtr
(Býk) player » Verušička
Těšení není nikdy těžké. Těšit se je krásné.
12.10.2015 - 20:36 | Filtr
(Váhy) Verušička » player
ano, těšení bylo hezké, ale právě že se člověk na toho druhého moc těší, má určité představy jaké to bude úžasné no a pak aspoň já jsem cítila takové nějaké zklamání. Taky dodnes nám to moc neklape.
12.10.2015 - 23:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Počkala bych.Srovnala si v klidu v hlavě,co vlastně chci.Na sestěhování je času dost. :3:
16.10.2015 - 00:19 | Filtr
(Panna) klariska » bubobubo
Stýkáme se málo, přes týden vůbec ne a o víkendu, když má syna taky ne, tak teď tak 1 za 14 dní a frekvence se snižuje místo aby se zvyšovala. Proto se bojím, že se kvůli to mu nakonec rozejdeme. Jenže jinak to nejde, to bysme spolu museli bydlet.Začínám mít divný pocit,že jemu to tak i vyhovuje. Klidně může mít někde nějakou jinou...
16.10.2015 - 10:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » klariska
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak o tom mluvte.Zkus mu popsat všechny tyto své pocity a on ať ti zkusí popsat ty své a třeba se něčeho doberete. :3:
16.10.2015 - 21:35 | Filtr
(Panna) klariska » bubobubo
To se těžko probírá...jemu je prý také smutno, ale musí brát tu situaci takovou jaká je...Chlapi jsou zřejmě jiní, nebo mu to jednoduše vyhovuje. Občasné návrhy, že si ho stejně vezmu, ať s tím počítám, beru jako srandu, nebo zkouší co já na to. Když odpovím, že to nemyslí vážně, tak si prý srandu nedělá, to já nechci.Jsem v rozvodovém řízení, ale až se vše vyřeší, dokázala bych si s ním představit společnou budoucnost, jenže je tam ten syn a já zřejmě syna v péči mít nebudu, o to se bohužel manžel postaral, nedovedu si nějak představit, že bych ho měla na víkend vodit k němu, jaký dopad by to mělo na syna. Proto nevím jak vše vyřešit.
17.10.2015 - 11:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » klariska
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo rozumím ti... všechno to kolem rozvodu je na prd.Jak už jsem psala...myslím,že neuspěchat to,je v tuhle chvíli asi nejlepší.Je přirozené,že se to snažíš vymyslet a promyslet ke spokojenosti všech,ale ono vždycky někde něco zaskřípe,to už k tomu životu patří.Přeji ti dobrý vítr do plachet. :3: :1:
17.10.2015 - 13:32 | Filtr
(Váhy) Verušička » klariska
Chlapi jsou divni,ten muj je taky moc casto radeji sam nez se mnou a stopro vim,ze je doma a jinou nema (jen asi tu svou byvalou porad v palici). Ja to nechapu,ze je mu lip samotnemu nez se mnou. Nekdy ho to chytne,vetsinou v opilosti vola mi breci,pak me objima,no psycho. Jenze ja jsem u nej par mesicu bydlela-on to chtel,ale po hadce jsem si nasla vlastni byt a on mi rikal,at si to jeste rozmyslim,jenze ja jsem uz byla rozhodnuta. Ted toho docela lituji.
18.10.2015 - 14:02 | Filtr
(Býk) player
Začínám mít divný pocit,že jemu to tak i vyhovuje....


No ovšem. Pokud spolu nenavrhujete mrakodrapy , nesportujete v jednom oddílu či nehrajete v kapele , nebo něco takovýho , dělá přesně pro své nitro to nejlepší , co může. Jen bloud si nastěhuje ženu do domu jen tak bez pro plezír...žena - ta všechno ,ale úplně všechno zkomplikuje. Kam šlápne , tam sto let tráva neroste. Krom toho určitě nevíš , jak včera hrála Slavia...

Ale- taky jsou potřebné , někdo musí rodit , no...
18.10.2015 - 18:58 | Filtr
(Panna) klariska » player

Potom nevím proč už na začátku našeho seznámení mluvil o tom, že hledá partnerku pro život a čekat moc dlouho nechce. Taky pořád mluví o svatbě...já ho prý nechci.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-107
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »