štír s blížencem - půjde to?


25.08.2015 - 10:31
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sisinkajedna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

štír s blížencem - půjde to?
Dobrý den,nikdy bych si nemyslela, že zrovna já, štír s ascendentem ve štíru se zamiluji do typického blížence:) Ale stalo se, a po roce velmi intenzivního vztahu mám dojem, že jsem našla toho pravého, mj. obstál i ve velmi těžké životní zkoušce našeho vztahu (nemoc), neutekl,podržel mě a společně bojujeme dál.Zajímsl by mě, co na náš vztah říká astrologie. Já narozena 29.10.1975 v Plzni, on 31.5. 1974 v Plzni. I kdyby nám vyšlo, že to absolutně nepůjde, moji lásku to k němu neovlivní, ale přesto by mě to zajímalo.děkuji moc,Jana

Řazení:
25.08.2015 - 11:20 | Filtr
(Střelec) tiferett
dobre by bolo doplniť aj časy narodenia..
25.08.2015 - 11:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sisinkajedna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Znám jen svůj čas narození - 9h 10 min, on svůj nezná.
Oba narozeni v Plzni.
25.08.2015 - 11:59 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Proč jsi to nečekala, když máš celý 7. dům v Blížencích? :3: Podle mě to není špatné, nechovej se k němu chladně, nevychovávej ho (maximálně v posteli si ho trochu vychovej), nebojujte o moc, než uděláš zásadní kroky, dobře ho poznej. On ať se ti nesnaží přistřihávat křídla a bude to v pohodě :1: :17:
25.08.2015 - 14:04 | Filtr
(Střelec) tiferett
Jednak máš 7.dom v Blížencoch a v partnerskom horoskope trigony Slnka jedného na planety druheho - na Pluto a na saturn druhého - čo naznačuje silné karmické prepojenie z minulých životov. Už v minulýchnživotoch ste spolu žili, tým vzniká pocit, že sa dobre poznáte, že ste doslova zvyknutí na energie toho druhého.
Takisto silné prepojenie medzi merkurom jdneho a planetami druheho - take súlad v sposobe myslenia a komunuikáicie- čo je jedna z dôležitých stránok partnerstva. Skráta patríte k sebe a vzťah bol pred inkarnáciou naplánovaný.
25.08.2015 - 14:21 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Oni blížové jsou v posteli většinou dost univerzální...akorát že nikde moc dlouho nevydržej...musej koštovat a ochutnávat - až na výjimky. :4:
25.08.2015 - 23:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sisinkajedna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to přesně tak , jak uvádíte, sice nešlo rozhodně o lásku na první pohled, ale jakmile jsme si začali povídat, cítila jsem hluboké souznění, jako bychom se znali odjakživa, velmi si rozumíme nejen v oblasti komunikace, myšlení,ale i citové, sexuální a duchovní. Má tendenci mě trochu vychovávat (někdy i přistřihává křídla, nabádá mě, abych se zmírnila ve svých aktivitách, protože musím hlavně nabrat energii, sílu), ale vím že mu jde o to, abych šla správným směrem při hledání cesty k uzdravení. A moc mě přitahuje, čím dál víc. Vím, že je to také tím, že spolu chodíme teprve rok, tedy asi ještě stále jsme v období růžových brýlí, ale uvažujeme o svatbě i o miminku, a čekáme jen, zda nám to můj zdravotní stav dovolí... A pokud ne, myslím že budeme štastní i tak, jak to je,
děkuju za vaše milé příspěvky,
Jana
25.08.2015 - 23:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sisinkajedna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já doufám, že právě on je ta vyjímka, tedy že už dokoštoval :2:, i když jeho sexuální apetit je veliký, věřím, že není třeba se obávat nevěry, protože vím, že je se mnou ve vztahu štastný a naplněný, stejně jako já. Je mi jasné, že jsme stále v období růžových brýlí a ty jednou spadnou, ale i tak už znám i nějaké nectnosti, které mě nijak zásadně neodradily,...
26.08.2015 - 09:10 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Podle mě sex není o Slunci, ale (u chlapa) o Marsu a ten je tady v Raku. :17:
26.08.2015 - 10:38 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
No mě teda zajímá, proč vás to, vy jedna sisinko, zajímá. Máte pocit, že jste našla toho pravého, který obstál ve zkoušce atd...

Takže máte být šťastná a užívat si to, zatímco vy se snažíte najít něco, proč by to nemělo fungovat. Z nějakého důvodu chcete zjistit, že to nemá fungovat.

To je záhada. Mám pocit, že je tam přeci něco špatně. Něco co nechcete nebo neumíte pojmenovat. Máte prostě strach a nejste si jistá... sebou.

A jestli to nezměníte, tak to nakonec nepůjde...
26.08.2015 - 11:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sisinkajedna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
máte pravdu v tom, že když se cítím ve vztahu štastná a spokojená, tak už bych se nemusela na nic ptát. Je v tom asi jen čistě má hloupá zvědavost, chtěla jsem vědět,zda i hvězdy potvrdí to, co cítím, myslím, že v tom nic jiného není. Já totiž dříve jakmile mě někdo vyloženě štval, zjistila jsem, že je to blíženec, vč. mého otce. tak jsem si říkala, hlavně nikdy žádného blížence. A jelikož mé znalosti z astrologie jsou jen velmi povrchní, asi byl tento přístup velmi hloupý.
Ale ted i kdyby mě všichni astrologové, numerologové nebo kdokoli jiný říkali, že se k sobě nehodíme,, tak bych dala na to co cítím a to je láska, pocit, že si s ním rozumím, že se na něj můžu spolehnout,že mě rozesměje když jsem smutná že je mi s ním dobře (přesto, že mě taky někdy vytáčí, není to pan dokonalý, má své neřesti a slabiny, ale mmám ho ráda takový jaký je).
Myslím že o nejistotě a strachu to není Tak se omlouvám že tady obtěžuju, když není co řešit, tedy alespoň nyní v oblasti partnerské lásky.
Jinak je toho samozřejmě k řešení přehršle, tak se chci jen ještě optat, zda by mi někdo znalý astrologie řekl, co říkají hvězdy na můj zdravotní stav do budoucnosti, a také zda je šance na miminko.
Děkuju moc,
Jana
26.08.2015 - 11:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » afrodita333
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sisinkajedna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuju moc za vaši reakci, to jsou dobré zprávy:) Víte u mě k podstatnému zlepšení, doslova zmrtvýchvstání došlo cca před rokem, kdy jsem podstouoila operaci mozku , která mě k údivu všech i lékařů vrátila plně do normálního života po letech strašného utrpení a do toho přišla i láska po letech bez partnera, bez dotyku, proto si jak toho zlepšení tak té lásky nesmírně vážím a žiju teď v permanetní veliké radosti.
Ale i po celou dobu toho utrpení jsem intuitivně tušila, že k obratu dojde a díky tomu byla psychicky relativně v pohodě.
Mám ale stále dost vážné potíže, i když se s tím dá už nějak fungovat, naznačujete, že by mohlo dojít ještě k nějaké změně k lepšímu (píšete něco o 1.10. 2015)? Současně si říkám, není li lepší nevědět, na nic se neupínat a snažit se jen žít s tou největší opravdovostí a láskou. Budu vděčná i za to , pokud můj zdravotní stav zůstane alespoň stabilní a nebude se horšit,
děkuju,
Jana
26.08.2015 - 16:41 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » sisinkajedna
Vidíte, sisinko... vám nepřijde zvláštní chtít potvrzovat vaše city? Ono to samo o sobě zní dost divně.

Ono to snad ani možný, aby někdo potvrzoval moje city.

Omlouvat se není proč, myslím, že toho k řešení máte naopak docela hodně. :21:
26.08.2015 - 20:59 | Filtr
(Štír) Sla382
Po přečtení mě napadlo to samé jako Glimmermana (pokud jsem jméno zkomolila, omlouvám se)... proč se ptát, co na vztah říká astrologie? Je vám spolu krásně, milujete se, tak proč řešit zda blíženec je vhodný nebo ne... pozor na takové myšlenky! Já měla partnera berana a nejedna astroložka či kartářka říkala NE, NEHODÍTE se k sobě!!! Zasela jsem si v sobě semínko pochybností a výsledek byl jasný... byla to láska a já svou vinou o ni přišla. Každý nesoulad jsem přičítala "nevhodnosti berana a štíra", až pohár přetekl a moje Láska to vzdala, po 10 letech... doteď je mi to líto. Nestraším, jen chci říct, že je nejlepší poslouchat srdce.
27.08.2015 - 09:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sla382
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sisinkajedna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dobrý den,
díky za váš příspěvek, ale jak jsem už uvedla, mě k tomuto dotazu nevedly pochybnosti o našem vztahu, když už tak spíše pochybnost, zda vše co vám astrolog či kartářka řekne, máte brát za bernou minci. V souvislosti s hledáním cesty ke zdraví jsem v té době někdy už z vyčerpání a zoufalství se obracela na kdekoho z oblasti alternativní a celostní medicíny a mj. taky astrologie (dnes už jen velmi výjimečně) . První kartářka mi řekla jen spousta nesmyslů, poté jedna paní astropsycholožka bravurně pomocí tarotových karet shrnula mou minulost a zhodnotila současnou situaci, takže jsem získala jistou důvěru, ale co se týká budoucnosti,tak jí to moc nevycházelo. . Později jsem se dostala k jedné kartářce tady u nás v Plzni, která si za sezení vezme někdy 200 Kč a někdy taky nic )v době kdy jsem na tom byla hodně zle i finančně, ode mě nic nechtěla i když jsem jí nic o své fin. situaci nežíkala) ta paní se trefuje řekla bych v cca 90% a zvlášt v těch důležitých, sem tam jí něco nevyjde, takže ani její doporučení neberu úplně doslova, ale mám k nim respekt, minimlně se nad vším zamýšlím, mj. byla to ona, kdo mi doporučil onen zákrok, kterému jsem se vehementně bránila a který mi doslova zachránil život. Díky jejímu vlivu jsem tu možnost vůbec připustila jako možnou a nakonec do toho šla. Dále mám dobrou zkušenost s astrologem panem Gelnerem, který mě cca před 4 lety dělal analýzu životní cesty a mj. naznačil velikou změnu k září 2014 kdy by mohlo dojít i k posunu ve zdravotním stavu a čas ukázal, že měl pravdu, v září 2014 mně lékaři na Homolce provedli hlubokou mozkovou stimulaci, která mě okamžitě postavila na nohy. Takže i když sama astrologii příliš nerozumím ,mám před ní hluboký respekt ,ale vím, že né každý ji umí dobře vyložit a i ten, co to umí se může mýlit, a co se týká budoucnosti tam myslím nemůže nikdo vědět úplně vše, protože člověk sám svým myšlením situaci do budoucna mění a utváří. . Pokud jsem měla pochybnosti o našem vztshu, bylo to na samém počátku, pak už ne, tak mi teď jen vrtalo hlavou, vědoma si toho, že atrologii až tak moc nerozumím, tady mám pocit,je víc lidí, co se astrologií zabývá a doufala jsem že dostanu tu odpověd nebo odpovědi, které jsem dostala, a i kdybych dostala opak , tak se z toho nehroutím, protože srdce mi říká jak to je, takže opravdu můj dotaz byl čistě ze zvědavosti a z ujasnění si informací z oblasti astrologie a možná i pro rozvinutí tématu a možnosti se něco dozvědět víc o sobě samé atd...
přeji hezký den,
Jana
27.08.2015 - 10:31 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » sisinkajedna
Dobrá odpověď, mě fascinuje, jak tady hned několik lidí rádoby psychologizuje a má potřebu vám vnutit, že když se ptáte, jak si stojí váš vztah astrologicky, máte hned problém nebo pochybujete. Jako by nemohlo jít o pouhou zvědavost. :17:
27.08.2015 - 10:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sisinkajedna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně to nevadí, myslím že to píší s dobrým úmyslem mě upozornit na něco, čím si třeba sami prošli a je fakt, že lidé, kteří se neřídí především vlastním srdcem, intuicí a rozumem, mohou mít tendenci klást dotazy v oblasti astrologie právě z důvodů, které uvádějí (pochybnosti o vztahu, o sobě samém), kdybych spoléhala na to, co mi kdo tzv. moudrý doporučil, tak už z toho dávno zešílím,.. musíme se spoléhat především sami na sebe ruku v ruce se svou intuicí (poselstvím shůry) a tím filtrovat vše a skládat si vlastní mozaiku pravdy, tolik má zkušenost.
27.08.2015 - 13:20 | Filtr
(Býk) player » sisinkajedna
Vše je pomíjivé...jak rychle si studnu vášně vypustíte , tak rychle vám dojdou i témata k žití.

Pohříchu , nic moc s tím nenaděláme. :64:
27.08.2015 - 20:00 | Filtr
(Štír) Sla382 » sisinkajedna
Jani, přeji moc a moc vzájemné lásky a trvale pevné zdraví. Mějte se krásně! Zdeňka
27.08.2015 - 20:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sla382
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sisinkajedna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc děkuj Zdeňko,
já Vám přeji totéž, prozože láska a zdraví jsou nejdůležitjší a řekla bych že ta láska ještě o něco víc,
mějte se fajn,
Jana
27.08.2015 - 21:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sisinkajedna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jistě, pokud vztah stavíte jen na vášni, pak to dlouhého trvání mít nemůže,stačí pak že přijde třeba nemoc, člověk pod jejím atakem zvláště je¨li neuridegenerativního charakteru, moc atraktivně nevypadá,takže pak jdou vášně do háje z obou stran, z jedné chybí chut a energie, z duhé chut i přitažlivost k druhému. můj přítel mě v těch stavech zažil mockrát , viděl mě vychtrtlou, bezzubou,mrskající se v divných šílených pohybech, a taky viděl pár mých fotek těsně před tím než se nemo c orzjela a věřil stejně jako já, že zas dl ejeho slov "budu kočka" , no a te dříká , že mu před očima rostu do krásy a abych to nepřehánšla, aby mu mě někdo neodloudil a i když mě i dnes se mtam vídává jít šouravým krokem, zmítat se v křečích, tak se mu tím celkově neprotivím.
Takže se nebojím toho, že až v našem vztah bud elsábnout ášen (což zákonitě budestejně jako vjakémkoli jiném vztahu po určité době), že z toho ni cjiného nezbyde (cschopnst se smát stejným věcem,city, chut být spolu , s cgopnost o všem mluvit.,,,,) no a snažím se to brát tak, že se smaozřejmě může stát, že spolu nebudem navěky, že třeba on nebo já časem můžeme potkat i někoho jiného, vždyt člověk se mění a kdo ví co bude.....ale zatím je to krásný, tak si to užívám
28.08.2015 - 13:31 | Filtr
(Blíženci) il*ča » sisinkajedna
:61: :61: :61: zajímavé...pokud mě někdy někdo dokázal vytočit, byl to vždy nějaký Štír s pořádně jedovatým bodcem. Že by ta apatie byla vzájemná? :46:

Má výborná kamarádka je Štírka, takže naděje na fungování jakéhokoliv vztahu Blíženec - Štír určitě existuje. :15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »