kyvadlo


10.08.2015 - 19:41
(Štír) Alazir
kyvadlo
Zdravim, ma tu nekdo osobni zkusenost s lecenim pomoci kyvadla ? Videla jsem se to ve snu a pak jsem nahodou o tom cetla dalsi den ve Spiritu.

Řazení:
12.09.2015 - 23:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sc_fortuna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, můj známý používal k léčení polodrahokamy, k určení místa a rozsahu problému kyvadlo, takže přímo tím kyvadlem to léčení neprováděl. Já sama taky slýchám o kyvadlu v souvislosti s detekcí něčeho, třeba moje astroložka "vykývá" bloky/překážky ve vztahu s dalším člověkem.

Co jsi četla v tom Spiritu?
14.09.2015 - 17:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
kyvadlom sa skorej diagnostikuje, ukazuje rozsah otvorenia čakier, či ich točenie a zablokovaná energia v tele. No počula som aj ja, že niekto používa aj na liečenie a na odblokovanie .

pozri sem:

https://eprakone.wordpress.com/2011…

15.09.2015 - 00:23 | Filtr
(Štír) Alazir » Sc_fortuna
Zdravim,
bylo tam , ze pri toceni do prava probiha leceni a po dokonceni se kyvadlo roztoci do leva a kyvadlo by melo dodat energii. Pak se zastavi. Ve snu jsem jen videla, ze nekomu lecim koleno a kyvadlo se toci.
Zajimave je ,
ze to s tim polodrah. me taky napadlo a kdyz jsem to leceni kyvadlem chtela vyzkouset, dala jsem synatorovi na hrudnik kristal. Zbavila jsem ho prujmu. Otazka ale je zda jsem skutecne byla uspesna ci se uzdravil sam. Po druhe uz se leba u nemocneho prstu nezdarila. Nejsem holt na to talent :3:
15.09.2015 - 00:24 | Filtr
(Štír) Alazir » Ram-anit
diky mrknu :3:
15.09.2015 - 05:33 | Filtr
(Blíženci) movvin
Je to běžně používaná metoda S.R.T.
15.09.2015 - 15:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi nemáš na mysli kyvadlo Foucaultovo, že (například v Kroměříži v altánku květné zahrady jsem poprvé zíral nevědomím). Toto kyvadlo se totiž nemůže točit doprava ale jen doleva (otáčení země).
Ale jinak je, dle mého, kyvadélko nádherný nástroj, který je schopen dát odpovědi, co jsou nám jinak ukryty a je jedno, jestli máš starý knoflík na niti, nebo v drahém kovu zasazený křišťál ze světového naleziště. No, a jestli máš ruce světla, tedy schopnosti "napíšu - nějak ovlivňovat" tok z vesmíru, může být sladění Tvých schopností třeba s kyvadlem velmi přínosné. Ale můžeš se sladit i s jinou virgulí, nebo používat jen ruce.
Ale léčit samotné kyvadélko myslím neumí. :64:
15.09.2015 - 19:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Barbara Brennam vo svojej knihe opisuje spôsoby točenia kyvadla a jej zistenia prúdenia energie..ona ho skorej používala na diagnostiku.

https://anitram.wordpress.com/2011/…

Na liečenie a vyrovnávanie energie som používala kryštálový hranol, známy si kúpil pyramídu z kryštálu a vravel, že jej účinky sú veľmi silné.Všetko záleží od toho, ako hlboko je blok, pri niektorých ochoreniach nestačí položiť kryštál, lebo blok je hlbšie zakorenení a ide aj o pochopenie, na čo ochorenie upozorňuje, preto sa nepracuje len v emocionálnej rovine, ale aj v mentálnej a éterickej.

Ja som silno cítila aj ruženín, keď som si ho čerstvo nabila.
18.09.2015 - 22:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nechci vám brát iluze, ale dobrý, fakt dobrý léčitel, žádné kyvadlo nepotřebuje. A pak - Kyvadlo reaguje na myšlenku- málokdo umí zablokovat mysl tak, aby mu neřídila ruce...
Ale k léčení - pokud někdo ten dar opravdu má, tak kyvadlo není potřeba. :12: :1:
01.10.2015 - 19:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

A zkusila jsi to "prostě"? :) Nechat se vést kyvadlem?

Poprvé, když jsem pomocí něho léčil bylo v podstatě tak - napadlo mě to a nechal jsem ruce dělat, co dělaly.

V podstatě kyvadlo "léčilo samo". Svým způsobem jakékoli léčení je hodně o intuitivnosti, o hledání správných cest tak nějak mimo mysl. Jakmile nad tím budeš přemýšlet, dopadne to myslitelně. Ovládnou Tě strachy apod.

Prakticky to probíhá potom tak, jak mi to zpětně i popsal pan Kobza, jeden ze zdejších výrobců kyvadel - kyvadlo se točí různosměrně, do té doby než se zastaví, to značí, že místo bylo harmonizováno. Avšak sám to většinou užiju ve chvíli třeba něčích migrén apod.

Energicky, co jsem viděl, v podstatě energie šla přímo pryč, harmonizovala se v rámci "nad i pod" energíí.

Pan Kobza mimo to vyrábí i distanční kyvadlo. (má v sobě vzduchovou mezeru) Které by mělo teoreticky k léčení s kyvadlem sloužit. Nicméně jsem ho sám nezkoušel, jen o té možnosti vím.

Přeji krásný den,
B.M.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »