proč má osoba problémy


23.07.2015 - 10:05
(Lev) Irena M.
proč má osoba problémy
Prosím o radu (s astrologií začínám), přikládám nativní horoskop příbuzné, zajímá mě, co je tam tak problematického, že nemá v životě koníčky, cíle a práci a je tam mnoho jiných problémů. Jsou vidět výrazné aspekty a body, které by ukazovaly na celoživotní disharmonii?Děkuji předem každému, kdo se vyzná a odpoví mi, díky předem!

Řazení:
23.07.2015 - 10:50 | Filtr
(Střelec) tiferett
1. Všetky planéty pod horizontom - introvertná uzavretá duša, ktorá sa uzatvára pred ľudmi, pred svetom, pred impulzmi zvonku a tým a jej ani nič v živote nedeje. - Samozrejme to platí len pre negatívnych totálne pasívnych introvertov lebo introvercia sa dá prežívať aj celkom iným sôsobom.
2. Kvadratura medi Slnko - Jupiter a Neptúnom v Strelcovi - veľmi pasívne energie, letargické, priam lenivé .- A tým, že zrodenec nevysiela zo seba nijaké aktivity, nič si nevytvára a tým pádom si nič ani nepriťahuje.
Samozrejme toto nie je jediný spôsob prežívania tohto aspektu - Niekto iný by tieto energie mohol poňať celkom inak. Ale zrejme táto osoba si zvolila svojím nízkym vývojom zatiaľ takúto cestu - až kým ju nečinnosť , tuposť a pasivita natoľko neotrávia , až sa raz rozhodne , že začne konečne niečo robiť.
- Nijaké planéty nad horizontom naznačujú, že táto osoba vôbec nemá chuť sa prejavovať vo vonkajšom svete- zatiaľ k tomu svojím vývojom nedospela.
23.07.2015 - 11:01 | Filtr
(Lev) Irena M. » tiferett
Mockrát Vám, tiferett, děkuji!
Překvapilo mě právě, že to má vše pod horizontem, 3., 4. dům. Problém je, že je to má sestra a má 4 děti, o které není schopna se starat. Přitom je nadprůměrně inteligentní. Vím, že jsem ji vylíčila jako osobu bez zájmu, takže se možná výklad trochu nabízel, ale je to, jak říkáte, pomohlo mi to i v náhledu na výklad, děkuju, mám se opět v čem vzdělávat! Mě jen překvapilo, že jsem si tady na najdise.cz vytvořila horoskop a měla by dle něj mít touhu se celý život vzdělávat atd., vůbec to neodpovídalo její povaze!
23.07.2015 - 12:26 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » tiferett
Nejsou všechny pod horizontem. Není to miska je to vědro.
A víme z pouček že ucho vědra hraje pak v celém tom klíčovou roli.
Takže chiron.
Nedivím se že když má panna 4 děti že je nezvládá.
Záležitost přechodu ze 7.domu do domu 1 vyžaduje rozvahu a čas.
Domnívám se že osoba jen šetří energii, nevynakládá ji zbytečně a pak v určité fázi života překlopí a půjde svým směrem. Což nejspíše mnohé v jejím okolí překvapí. Takže rozhodnutí že konečně je potřeba "něco robit" přijde. Jen zatím neuzrála vhodná doba. Osoba má velmi mocný charakter který je vskrytu schopen velmi mnoho pro své budoucí vysvobození vydržet. Možná, že ji z jejího okolí v podstatě ani nikdo do hloubky nezná. :1:
23.07.2015 - 13:06 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » zatimahoj
jo poučky... :14:

třeba jsi extrovert maskovaný za introverta, jen o tom ještě nevíš :3: :4:
23.07.2015 - 13:29 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » zatimahoj
vír kterej se vcucává do sebe - to je popis tornáda :4:
23.07.2015 - 13:48 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » zatimahoj
jo tak ta je introvertní dost :15: :5:
23.07.2015 - 14:19 | Filtr
(Lev) Irena M.
Děkuji za poučné příspěvky všem! Souhlasím s Vámi, ona je trochu černá díra. Extroverta zahraje brilantně, občas neznámé lidi přesvědčí krátkodobě o energičnosti a schopnostech, které nemá, ale záhy možnost, kterou dostane, zahodí, protože se přepne do jiného režimu. Jelikož jde o mou sestru, ráda bych, když by bylo cesty ven, ale vím, že není, natolik jsem jí otevřeně říkala, co si myslím, ale holt vychovávaná byla jako mladší spíš jako jedináček, což jí také nepomohlo. Momentálně lituji spíš její potomstvo, u těch doufám zas, že jim osud bude nakloněn. to by bylo na další rozbor:).
23.07.2015 - 14:27 | Filtr
(Lev) Irena M. » Bosch
Takto mě zaujalo, ona se prezentovala skutečně svého času jako záhadná, že je něco speciálního, nepochopeného. Život jí do cesty nedal nějaké evidentní překážky, naopak, vše usnadněné,je zdravá atd., ale svou neprací a chaosem parazituje. Ovšem je jí 34 let a skutečně kus života prožila pouze za vynaložení energie druhých. Těší mě tedy šance na překlopení, ačkoliv odrostlé děti asi už toto extra neocení, leč budu zvědavá. Ten horoskop je tedy zajímavý.
23.07.2015 - 15:24 | Filtr
(Lev) Irena M. » Bosch
Děkuju za názor a přístup, nastuduju vliv chirona a ještě jednou vše v souvislostech, díky!
23.07.2015 - 16:12 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Irena M.
Takychytré si nevšímej ona nemá teď nic na práci tak běhá se zrcadlem a strká ho každému před čenich.
Horoskop sestry je zajímavý konj.slunce jupiter saturn vysvětluje její pocity coby výsadní bytosti. Ale to život srovná. Jednou. I u nás. Protože to prožíváme možná dramatičtěji než tito lidé sami jelikož jsou to naši blízcí. Problémoví sourozenci to maj nakonec vždy dobrý, to je moje zkušenost. Starosti jsou pak těch druhých.
23.07.2015 - 19:24 | Filtr
(Lev) Irena M. » zatimahoj
Prosím Tě, jak bys interpretovala její horoskop Ty, Friday? Zásadní body, co lze vyčíst, aby to nesedělo na více lidí, v čem je tato osobnost charakteristická a jiná?
23.07.2015 - 19:34 | Filtr
(Lev) Irena M. » Bosch
No ano, Tsunami, nechci to rozepisovat, v jejím případě prů..., ovlivnilo to otce, jeho smrt, nechci to rozepisovat, prostě je to tak. Ono šance na změnu dle mého u člověka blížícího se ke 40 (ona) není, proto jsem se tedy neptala, spíš co vše se dá vyčíst při narození - těch konjunkcí je dobře, že jsi mi to osvětlila, to je pravda, to je vidět a asi je to klíčové -díky!
23.07.2015 - 20:28 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Irena M.
Napriek tomu, čo som napísala o súrodeneckej rivalite, nespochybňujem, že ti na sestre záleží a je mi ľúto, ak sa ťa to dotklo. :17: Ale taký mám na vec názor, že tá rivalita funguje.

Čo sa horoskopu týka, je tam naznačená problematická materská stránka osobnosti, hlavne ak berieme do úvahy Lilith vo 4.d.. Nie každý uznáva Lilith ako asprologický činiteľ :4:, ale pokiaľ s ňou pracujeme, tak áno, naznačuje nejaký nedostatok, čo sa týka záležitostí 4.d., t.j. rodiny, koreňov. Navyše je v konjunkcii s merkurom a plutom, ktorý je vládcom 5.d., čo je o.i. aj dom detí. Takže naznačuje aj nejaký nedostatok, čo sa týka detí. Táto konjunkcia je kvadrátovaná lunou, čo je ďalší negatívny aspekt, týkajúci sa rodiny, materstva, citovej stránky...

Ak by sme abstrahovali od Lilith, venuša ako vládca 4.d., je postavená v 1.d. osobnosti a je v kvadratúre s marsom vo 4.d. Prináša komplikácie v emocionálnom živote, nesúlad medzi chcením a naplňaním tohto chcenia. Kvinkunx medzi venušou a lunou tiež naznačuje tendencie k citovej disharmónii. Takže tak.

Skús sestru viac pochopiť. Čierne ovce rodiny to potrebujú. :12:
23.07.2015 - 20:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » zatimahoj
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já mám taky všechny planety nad horizontem, navíc mnohé ve vzdušných znameních, a jsem introvert. Dokážu se sice chovat jakkoli, jak je potřeba nebo jak cítím, že druhým vyhovuje, ale i když budu s někým mluvit celé dny v kuse, stejně o mě nebude vědět nic.. :1:
23.07.2015 - 20:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
K tématu - další horoskop tady v diskuzích silně zastoupené Panny, která nepracuje nebo nějak parazituje na druhých.. Tomu nerozumím, dosud jsem si všímala, že Panny většinou pracují hodně, spolehlivě a často i za druhé.
23.07.2015 - 20:54 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Irena M.
Slunce má z jedné strany jupiter a z druhé saturn to je největší hmota zvěrokruhu tudíž komunikačně asi málokdo uspěje +(merkur pluto lilith váhy proti tomu se nedá argumentovat) jenomže se to v ní valí na dvě strany, pesimismus s optimismem, našuškávání k tomu aby poslouchala i k tomu aby dělala po svém. Silná vášnivost versus zdrženlivost panny+drží ji ten saturn i suchá luna takže trvalý vnitřní celoživotní pres+vědomí že má na víc. :1: Je potřeba šetřit zdraví luna kozoroh 6.dům. Ještě je na tom zajímavé že retrogradita je na tom chironu a lun.uzlech a panny jsou takové zvláštní znamení jsou něco jako katalyzátor společnosti. My lidé většinou posuzujeme z pohledu lidských konvencí. Tak to právě tady si myslím nefunguje. Že ta příčina těch potíží bude někde za tím chironem schovaná, prostě nebude "světsky" banální. Jenom můj názor. Chiron má své cestičky kterým obyčejně vůbec nerozumíme.
23.07.2015 - 21:03 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » shakti11
Důležitější je jestli jsou planety v oblasti od berana do panny anebo od váh do ryb. Co se intro/extro verze týká.
Navíc to celé není tak jednoduché, 1.-6. IC dům je jih, vřelost. 7.-12. sever MC je chlad, uzavřenost. Introverti. Atd atd
24.07.2015 - 08:34 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Bosch
"Nedivím se že když má panna 4 děti že je nezvládá."

Cože? :4:
24.07.2015 - 08:44 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Arleto, mě by docela zajímalo, jak to vypadalo ve vašem původním domově, zejména co se týče matky, ten sestřin 4. dům není nic moc a tvoje zřezaná Luna v Rybách a Cheirón ve 4. domě, 4. dům v militantním Beranu a jeho posekaný vládce atd. atd. Tam by mohly být kořeny sestřina příběhu, potažmo jejího vztahu k dětem.
24.07.2015 - 11:51 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
No. To je příliš. Tak jedno max dvě. Vše nad je pro pannu hodně velký stres. :14:
24.07.2015 - 21:37 | Filtr
(Lev) Irena M. » Mici Angóra
Ano, to jsme probírali s Tsunami, jistě.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »