Co je pro vás temnota aneb bezpodmínečná láska ke všem a ke všemu


04.07.2015 - 17:14
(Váhy) wendy30
Co je pro vás temnota aneb bezpodmínečná láska ke všem a ke všemu
Dostalo se mi názoru, že střelba na cíl a výklad tarotu je temnotou. Mám jiný názor. Při střelbě na terč u mně dochází k vybití nahromaděné agresivity a ze střelnice odcházím vyrovnaná. Při výkladu tarotů cítím, že pomáhám lidem. Ač neznám zákony vesmíru, cítím, že již vlídným slovem a vyposlechnutím si toho, co mají lidé na srdci, se jim ohromně uleví. A co je vlastně temnota a co dobro? To co se tváří jako dobro a světlo, které dělá bububu tím, že pokud nepůjdete cestou světla či dobra, jste automaticky služebnicí temnot...Hra s primární emocí - strachem. Není to vlastně převléknutá temnota? Proč se lidé napadají z důvodu jiného úhlu pohledu na svět? Hlásá se tu o učení bezmezné a bezpodmínečné lásky. Proč i takové, se kterými nesouhlasíme, nemáme rádi?

Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8
Řazení:
04.07.2015 - 17:56 | Filtr
(Beran) Háňa*
Jakto, že je nemámE rádi ? Já je mám ráda, akorát nevyhledávám jejich společnost, když vím, že si nebudeme mít o čem souznít :1: Ale jinak proti nikomu nic nemám, ať si každý žije, jak se mu líbí a myslí, co chce - všem přeji, aby v tom svém byli šťastní :37:
04.07.2015 - 19:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že je potřeba s odporem počítat. Přece jen žijeme v pozemské dualitě a taky je něčí nesouhlas pro nás určitým vodítkem, jestli např. to, co děláme, opravdu dělat chceme, nebo si jen namlouváme, že je to pro nás to jediné nejlepší, nebo že bychom si mohli rozšířit obzory něčím novým atd. Neznamená to, že bychom se měli řídit radami druhých (je-li pro nás něco dobro nebo zlo), ale spíš se zamyslet, proč se zrovna teď nacházíme v prostředí nesouhlasu, jestli onen nesouhlas se týká přímo mne nebo je směřován jinému, jestli se sebou nesouhlasím - co je předmětem onoho nesouhlasu .. je to takové vnitřní dotazování až do chvíle, kdy nám svitne, o co jde. Sami sebe nejlépe poznáváme prostřednictvím jiného člověka (nebo lidí) a nemyslím si, že když s někým nesouhlasím, že ho nemám ráda. Naopak jeho prostřednictvím mohu získat spoustu informací, mimo jiné i třeba o názorové ohraničenosti, nedostatečně otevřené mysli, egoickém chování atd. Měla bych být dokonce radši, že jsem v jeho společnosti, než u člověka, který se mnou souhlasí, ale vskutku si myslí něco o blbcích :3:

Jsme na diskuzním fóru, kde proudí mnoho slov napsaných s různým záměrem a, i když u psaného slova neslyšíme intonaci nebo emocionální zabarvení hlasu, stejně je při čtení textu záměr "cítit". A protože jsme každý tam, kde máme být, čím dál víc oceňuji mlčenlivost mudrců, kteří si už nic připomínat nepotřebují :1: :17:
05.07.2015 - 01:15 | Filtr
(Býk) player
Střelba na cíl je hra. Jako každá jiná hra.


Výklad karet...no , toť otázka. Jde o to. Každej kartář , kterej neztratil soudnost ti přizná , že jeho úspěšnost je někde kolem 70%. Takže - z toho mi vychází , že z deseti sedmi lidem pomůžeš a třem nepomůžeš nebo třem uškodíš.

Kartářství je vošajslich. Taky mám doma cikánky a když někdo ukecá , jdu ,ale říkám. Mrkni do těch karet sám , co uvidíš...najdi si to.

Rozhodně by se to nemělo dělat za peníze. I když...lékaři taky léčí za peníze a spousty lidí zabijí. Je to těžká věc. Chce to společnou dovolenou někde ...třeba Costa Dorada a filosoficky to pořádně prozkoumat ze všech úhlů , no...
05.07.2015 - 10:06 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Háňa*
Přesně se s tvým názorem ztotožňuji. Taky to tak mám nastavené. Upravím tedy větu "nemáme rádi". Proč tedy odsuzujeme a přestáváme se bavit, když máme jiné mínění?
05.07.2015 - 10:10 | Filtr
(Váhy) wendy30 » onka
Tenhle úhel pohledu mě nenapadl a přitom, jsem ho vnitřně asi cítila. Uvědomila jsem si, že lidé jsou na různých úrovních. Někteří se své úrovně zuby nehty drží a věří, že jen tato úroveň je správná. I já se jí držela a nebýt nesouhlasu osoby z jiné úrovně, držela bych se jí i dál.
05.07.2015 - 10:25 | Filtr
(Váhy) wendy30 » player
Vždy upozorňuju lidi, že výklad tarotu je odrazem jejich podvědomí. Že je to možnost jejich volby. Buď se tak stane nebo s tím něco oni provedou. Vždy je rozhodnutí na dotyčném.

Peníze jsem si nikdy za to nevzala. Buď chci někomu poradit nebo nechci. Společnou dovolenou se mnou nechtěj... vyšlo by na to cestu kolem světa :4:
05.07.2015 - 10:36 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Kašli na názory. Zvlášť když máš lepší :15: :5:
05.07.2015 - 10:39 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Buddha/2
Když já ráda komunikuju :3:
05.07.2015 - 10:48 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » wendy30
A když komunikace vázne, nastupuje střelba na "cíl" ? :4:
05.07.2015 - 10:50 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Buddha/2
Když komunikace vázne, protějšek je ubit mými argumenty. Nač ještě zvedat devítku, když nejúčinnější zbraň mám pod nosem? :4:
05.07.2015 - 10:54 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » wendy30
Asi není lehký s Tebou diskutovat :4: :4:
05.07.2015 - 10:58 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka
muj nazor,je ze clovek ma delat to co ho bavi,naplnuje a miluje,pokud milujes strelbu na cil,delej to dal,neni dulezite hodnoceni toho zdali to je "temne" ci "dobre"..Z vyssiho hlediska,nenii nic ani spatne,ani dobre,proste to pouze "JE"..Takze nejlepsi je se odpoutat od hodnoceni ceholkoliv,a od rozdelovani na dobro,zlo,a tim se cloveku docela i ulevi,proste delejme co nas bavi,a neresme,zda druhym se to zda,temne nebo ne,navic to ukazuje jejich problem,a jejich ego...My se pouze s jejich nazorem,diky tomu ze sami pochybujeme,ztotoznime...Kazdy ma svou roli,a nekdo ji ma i temnou,a ma ji tu vykonavat zamerne,nebot jeho duse potrebuje tuhle roli prozit,takze vse je dobre,jak je... :3:..Nedejme se ovlivnit,a sklouznout ke strach,radujme se z toho co milujeme!.. :12: :75:..Clovek nema vzdy delat to co je spravne,podle rozumu,aleto co citi,z vyssiho hlediska,to tak ma byt,treba..
05.07.2015 - 10:59 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Buddha/2
Ubíjím argumenty jen v tom případě, že mi za to ten člověk stojí a vím, že mě to bude bavit. Pokud vím, že si s tím člověkem ani nemám co říci, neplýtvám energií :3: a jsem slušná. Mno, já jsem slušná i když používám argumenty, jen někteří lidé jsou ohromně vztahovační :4: Jo, co dovede síla slova...
05.07.2015 - 11:04 | Filtr
(Váhy) wendy30 » vilka amarylka
Máš stejné myšlení jako já :15: Dokážu přijmou i stanoviska jiných. Podívat se na to jinak, ale stejně si vždy budu dělat to, co já uznám za vhodné a to co mě bude naplňovat. Pokud jsem v jiných očích temná, tak jsem temná. Na světě je potřeba i temnoty :4:
05.07.2015 - 11:11 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » wendy30
To máme hodně podobně :5:.
Semtam i vím, že mě to rozhodně bavit nebude, ale když vidím alespoň malý světýlko, jako že by to mohlo mít smysl, tak to risknu. Asi něco jak jsi psala o tom, že s Tebou někdo nesouhlasil :3:.
Že si člověk občas naběhne, to k tomu už asi patří :4:
05.07.2015 - 11:13 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka
A stema,lidma,jak si psala,ze kdyz nesdili stejny nazor nemaji se radi,mozna jejich ego jim neni schopny dovolit,dal pokracovat v konverzaci,tam jde pak o to,jestli umi se prenest pres to v cem se neshoduji,a najit oblasti kde si maji co rict,spolecne temata,navic je prirozene ze maji lide,odlisne nazory,ale protoze jejich ego nezvladne budto pravdu,nebo to ,ze by jejich nazor mohl byt nakonec nejisty,treba kdyz se to tyka,nejake duchovni fylozofie,tak to otrepe,s jeho jistotou,ktera se spojovala s tim nazorem,a protoze byla podlomena,a boli to,tak se ten clovek,otoci zady vuci tomu,co mu bere jeho iluze,o jeho nazoru,a pravde...vetsinou to boli,tak misto aby ten clovek,si priznal,ze ten druhy muze mit pravdu,tak se snim radci,uz nebavi,pac mu pripomina tu nejistotu,jehovlastni,pac kdyby ten nazor byl pravdivy nikdo s jinym nazorem ho nevykoleji.....a nebo casto lidem,vadi vnucovani,jine pravdy,nazoru,to se pak casem ti lide taky nemusi,nebo spis prestanou stykat...Ja osobne mam kamose s kterym,si ohledne duchovnich ved,nerozumim,ale rada ho vyslechnu,a on me,ale aby sme spolem vysli,bavime se i o jinych vecech,on me rad presvedcuje,a ja to nemusim.. Je dost smutne,ze kvuli jinemu,narzoru,se lide jsou schopni,spolem prestat uplne bavit,je to o jejich,pýšse,a egu,nic vic...
05.07.2015 - 11:15 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Buddha/2
To víš, že už jsem si párkrát taky naběhla. O to je to šťavňatější a žene tě to víc dopředu :3:
05.07.2015 - 11:16 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » wendy30
anoo!!! :75: na svete musi byt rovnovaha!... :15:..hold,milujme se,bavme se a zijme" svobodne.. :117: to je vedro.. :2:
05.07.2015 - 11:21 | Filtr
(Váhy) wendy30 » vilka amarylka
Lidi jsou různorodí, každý má svou pravdu a pravda je přece nepravděpodobná :4: Právě že se potkávám s tím, že do sebe narazí dvě mocná ega... Já tedy ještě nejsem na takové úrovni, že bych se dokázala od svého ega odprostit. Baví mě skrze komunikaci poznávat myšlení a chování druhých. A když vyplují na povrch negativní emoce, o to víc se ti člověk nechtěně odkryje. Vím, že někdy brnknu na strunu největší bolesti a proto se se mnou člověk přestane bavit. Nebo taky brnknu na jejich nervy a vím, že se mnou neměli dostatečnou trpělivost. Prostě nepřistoupím na jejich názor, tak ukončíme komunikaci, protože tady mi pšenka nepokvete. :3:
05.07.2015 - 11:28 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » wendy30
No samo že je třeba :15:, vždyť na každém druhém obalu je napsáno "Uchovejte v chladu a temnu"
05.07.2015 - 11:29 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » wendy30
Tak,tak.. :15: kazdy,hold mame svou pravdu,videni sveta,atd...Metrix.. :4:..Kdyby vseci souhlasili,byla by nuda,stjene...tos tak..Ano,umis asi brnkout na jejich strunu,a to ze to nezvladli,uz neni ale nas problema.. :2: proste neda sa :37:
05.07.2015 - 11:31 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Buddha/2
vždyť na každém druhém obalu je napsáno "Uchovejte v chladu a temnu"

Teď jsi mě rozchechtal na celé kolo!!! Můžu si tuhle hlášku napsat do profilu? Tobě to šrotuje :61:
05.07.2015 - 11:33 | Filtr
(Váhy) wendy30 » vilka amarylka
Matrix... je jen málo lidí, co spolkne tu správnou pilulku... Ono co je vlastně správná pilulka? A o tom se tu točí celá diskuze :3: Každý má svůj Matrix. :5:
05.07.2015 - 11:48 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » wendy30
Si klidně napiš, já nemám autorský práva :4: :4:

Tak ještě k tématu vlastního matrixu bych hodil odkaz sem, neb je neslušné krást :20::

http://www.povedomi.cz/blog/serial/…
05.07.2015 - 11:59 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Buddha/2
Díky ti :3: A já k tématu Matrix zase přihodím z malé arkány osmičku mečů :3: Je to vše jen v naší hlavě :15:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-150 151-175 176-198
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »