Čistenie karmického dlhu (karmickej záťaže)


27.06.2015 - 16:00
(Rak) Saly
Čistenie karmického dlhu (karmickej záťaže)
Vie niekto akým spôsobom sa dá vyčistiť karmický dlh (karmická záťaž)?Zaujíma ma najmä postup, ktorý spomína duchovná učiteľka a liečiteľka v tomto videu (cca od 53 minúty o tom hovorí skoro až do konca).Spomína tam čistenie karmickej záťaže jedine láskou, len nevysvetľuje konkrétny postup, AKO. Odkazuje na svoj seminár.https://www.youtube.com/watch/… :74:

Stránka: 1 2
Řazení:
27.06.2015 - 16:53 | Filtr
(Rak) nemoomen
ahoj
karma se čistit nedá svůj karmický dluh můžeš jen odžít a nevytvářet další
karma není špinsvá košile na kterou vezmeš prášek a zas je vše v pořádku,karmický dluh je následek tvých činů v minulém i tomto životě :27: :27: :27:
27.06.2015 - 17:01 | Filtr
(Rak) Saly » nemoomen
Ďakujem ti za tvoj názor.
Každý máme nejaké tie svoje presvedčenia a nemusia sa zhodovať :74: :27:
27.06.2015 - 17:31 | Filtr
(Býk) Antony52
Podle mého názoru se karmický dluh dá čistit také (kromě možná jiného) meditací, což páchají například někteří jogini. protože podle oněch nauk vytváří karmu i každá myšlenka.
27.06.2015 - 17:39 | Filtr
(Střelec) savvana » Antony52
Taky jsem slyšela podobný názor co se *mazání karmické zátěže týče.
27.06.2015 - 17:49 | Filtr
(Panna) Namchan
Karma, tedy následky našeho jednání (i cítění a myšlení) se musí tzv rozuzlit. K tomu může dojít dvěma způsoby.

Prvně klasicky a to tak, že karma, kterou jsme svým jednáním zaseli, oběhne svůj koloběh a vrátí se k nám obtěžkána stejným druhem a vytvoří nám podmínky k prožívání. Prostě klasická sklizeň naší dřívější setby. Až si takto odžijeme následky dřívějších pochybení je karma rozuzlena... ovšem jen tehdy, pokud jsme u onoho prožívání zaujali správný postoj. Pokud jsem nepochopili situaci a opět jednali negativně, zasévá se znovu negativní karma.

Druhý způsob v němž se projevuje i milost Boží se zakládá na zákonu stejnorodosti. Pokud se člověk velice změnil k lepšímu, tak i jeho jemnohmotné okolí bude světlejší a čistší. V tomto případě se vracející temná karma rozloží skrz nové světlé vyzařování člověka a bude značně zeslabena. Při opravdu velké změně je téměř vynulovaná... proběhne jen minimálně na pozemské rovině a člověk si ani nemusí uvědomit, že rozuzlil těžkou karmu.

Boží zákony jsou dokonale a nějaké čarování nemůže smýt karmu. Vždy se začátek musí spojit s koncem. Pokud ovšem mezitím došlo k výrazné změně člověka k lepšímu, vracející se obtěžkaný konec bude patřičně zeslaben.
27.06.2015 - 17:56 | Filtr
(Panna) Namchan » Namchan
Samozřejmě že láska je nejsilnější síla ve stvoření. A pokud člověk v sobě probudí opravdovou vznešenou duchovní lásku, tak veškerá jeho negativní vracející se karma bude tímto stavem rozložena.
27.06.2015 - 18:01 | Filtr
(Rak) Saly » Namchan
Dík za názor. Vnímam to dosť podobne.

A nevieš náhodou aký spôsob očisty karmického dlhu pomocou lásky, myslím tým konkrétny postup, slová, myšlienky, úkony a pod., ktoré používa spomínaná pani vo videu?

Viem, že je veľa spôsobov no som veľmi zvedavá na ten jej spôsob :14:
27.06.2015 - 18:09 | Filtr
(Panna) Namchan » Saly
To video jsem neviděl, tak nevím o čem tam ta paní hovoří.

Postup? Slova, úkony, myšlenky? To je naprosto zbytečné. Jednak pokud není dosaženo vnitřního stavu, tak vnější slova a úkony budou je prázdnou formou. A pokud je dosaženo vnitřního stavu, tak nejsou nutné zevní úkony. Jde o vyzařování, které člověka prostoupí a nedovolí negativní karmě zapůsobit v plné síle.

Láska je přece stav ducha. Tam nejde říci co dělat. Právě, že láska je nejlepší rádce pro člověka. Člověk, který v sobě probudil pravou lásku, už nikdy nebude jednat nesprávně.

Jinak k pravé lásce je zapotřebí čistota. Pravá láska může jít jen cestou čistoty.
27.06.2015 - 18:21 | Filtr
(Rak) Saly » Namchan
Napriek všetkému, som zvedavá a zaujíma ma aj názor tejto pani a možno tu je niekto, kto bol na jej seminári, alebo pozná niekoho, kto vie čo presne ma zaujíma.
Tak či tak, Ďakujem :74: :3:
27.06.2015 - 20:03 | Filtr
(Střelec) tiferett » nemoomen
Je to presne tak...
Sú ľudia, ktorí majú taký stupeň vývoja a takú múdrosť, že nhovoria svoje subjektívne názory, hovoria to a tak, ako to naozaj je.
28.06.2015 - 10:12 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » tiferett
..a jak to teda vlastně je? :25:
28.06.2015 - 10:14 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » nemoomen
Mně by zajímalo, jak se "netvoří" karma. Pokud karmou je řetězec příčin a následků. A pokud nehovoříme že karmou je jen to špatné.
Jak se nevytváří karma. :25:
:3:
28.06.2015 - 11:19 | Filtr
(Panna) Namchan » Bosch
Karma je sklizeň naši setby ať už dobré nebo zlé. Člověkem proudí neutrální čistá síla Boží a člověk svým cítěním tvoří... používá tuto sílu.

Dnes jsou mezi lidmi i takoví, kteří ji nepoužívají... jsou to tzv. vlažní o kterých je v Bibli psáno, že budou vyvržení. Vlažní bez ohledu na rozumovou bystrost jsou ve stvoření nepotřební... pozorováno shůry se nehýbou a jsou jakoby mrtví. Protože vlastní pohyb a jednání člověka je duchovní cítění. Pohyb hrubohmotného těla, jako např. sport nebo rutinní práce není ze Světla viděn jako pohyb ČLOVĚKA, pokud se zároveň nehýbe i duch, protože hrubohmotný obal není člověk.
28.06.2015 - 15:50 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Namchan
Aha. Díky za osvětlení tématu.
Takže ti co tu "sílu" nepoužívají, netvoří, netvoří ani žádnou sklizeň takže vlastně karmu nevytváří..
28.06.2015 - 17:04 | Filtr
(Panna) Namchan » Bosch
Dá se říci, že v tom pravém smyslu netvoří. Ti vlažní nechtějí ani nic dobrého ani nic zlého. Jejich karma může být jen následkem jejich vnějšího jednání... ale co to asi bude za jednání, když nechtějí nic dobrého ani zlého? Proto v očistě budou odstranění jako první... to není trest, to je prostý následek jejich stavu.

Je to stav mnohých rozumářů a materialistů, až na rozumovou bystrost, jsou nepotřební ve stvoření. Když vezmeme v úvahu, že cítění, tedy projev lidského ducha je jeho pohyb a představíme si tyto vlažné po pozemské smrti bez těla, kde už rozum není, ale projeví se cítění, tak co asi uvidíme? Jak by se asi taková nehybná líná masa dostala do duchovní sféry?

Už nevím jak přesně to je v Bibli, ale tam stojí nějak: "kéž byste byli horcí nebo studení, ale že jste vlažní budete vyvržení." Horcí jsou dobří a studení jsou zlí. Oni ti zlí používají energii, ale negativním způsobem a v očistě až budou zasažení utrpením, je možné, že se obrátí a stanou se dobrými... tedy ti zlí mají výhodu oproti těm vlažným, protože i když jsou zlí, tak jsou živí.
28.06.2015 - 19:13 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Namchan
Aha. Děkuji za osvětlení tématu.
Tak to je potom docela..pozitivní selektivní nástroj prozřetelnosti, že?
Horký, studený, vlažný..nahoru, dolů, ven.
Jednoduchá pravidla, jednoznačný výsledek.
Termoregulačně řízená třístupňová polopropustná třídící membrána božské "harvestig company". Sklo, papír, odpad(oplach).
A každý hned ví kam patří..to vzbuzuje samá pozitivní očekávání..žádná nejistota jako zde na zemi a člověk aspoň ví do čeho jde.
29.06.2015 - 11:18 | Filtr
(Rak) nemoomen » Bosch
ahoj
přečti si ještě jednou moji odpověď a to o čem se tady píše mluvíme tady o karmickém dluhu ne o karmě obecně karma nejde netvořit tvoříš ji každou vteřinou života je to tvoje myšlení slova a činy takže vše co se ti děje dnes sis sám vytvořil v minulosti pokud pokud převáží to negativní vytváříš karmický dluh protože není rovnováha jelikož nikdo z nás není jen pozitivní nebo jen negativní(jin-jang) pokud například hodně člověk ubližuje v budocnu mu bude ubližováno aby si to užil z té druhé strany a aby pochopil
záleží pak na tom kdy pochopí to většinou trvá mnoho životů než pochopí,no a když pochopí začne se snažit žít lépe a nevytvářet už karmický dluh to je to o čem tady hovoříme a jedině takto může svoji karmu vylepšovat to ale není zas tak jednoduchý jak to tady popisuji protože i když pochopí tak současně může zažívat utrpení protože si odžívá karmický dluh z minulosti a většinou to co se mu děje chápe jako trest nebo že si to nezaslouží a řiká si proč právě já musím toto prožívat a teprv tehdy až opravdu pochopí ten jednoduchý princip že si vše tvoří sám a přestane ze všeho obviňovat osud okolnosti jiné lidi atd.teprve až si uvědomí že i když zrovna trpí tak je to jeho práce začne žít v budoucnu jinak a tím postupně bude karmický dluh zmenšovat
jde však o to že i když má to vědomí to pochopení jak to funguje tak je jen člověk a a vždy si bude vytvářet jak pozitivní tak negativní karmu nikdo totiž není schopen žít jen pozitivně nebo jen negativně jde tady o ten poměr o tu rovnováhu jde tady o výuku proto jsem psal že nejde udělat čáry máry a karma je zase sněhobíle čistá,ale na to všechno si člověk musí přijít sám ,a všechy naše názory zde jsou jen projevy našeho ega je to jen ůhel našeho pohledu ,protože nikdo z nás nic neví
jde jen o to jak to chápeme my sami naše ego takže vše může být ůplně jinak :27: :27: :27:
29.06.2015 - 12:08 | Filtr
(Rak) Saly
Asi som sa nemala pýtať akým spôsobom sa dá vyčistiť karmický dlh (karmická záťaž) ale mala som sa opýtať iba na konkrétny postup (či ho niekto pozná), aký používa pani vo videu a na ktorý som veeeľmi zvedavá :63: :1:
29.06.2015 - 12:16 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » nemoomen
:15: :4:
YouTube
01.07.2015 - 08:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Třeba zpověď v katolickém kostele funguje na hříchy skvěle.
01.07.2015 - 08:16 | Filtr
(Rak) Saly » plutarch
Máš s tým osobnú skúsenosť?

Ak tomu veríš, tak to u teba funguje. Každému funguje len to, čomu verí, že mu pomôže a navyše, ak si katolík, lebo nie všetci sú katolíci.
Koľko ľudí, toľko chutí a toľko spôsobov :1:
01.07.2015 - 08:31 | Filtr
(Rak) nemoomen » Saly
je to přesně tak KAŹDÉMU CO JEHO JEST :27: :27: :27:
01.07.2015 - 08:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Církev tenhle problém zná. Nicméně forma osobní zpovědi je v podstatě pohanská, protože pochází od iroskotským misionářů. Je to mnohem starší rituál. Zpověď musí být ale vykonána řádně, jinak nezabírá. Jinak jsem ti chtěl říct, že jsi neskutečně trapná s tou věčnou odpovědí Ak tomu veríš...
01.07.2015 - 08:50 | Filtr
(Rak) Saly » plutarch
:27:
01.07.2015 - 16:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobre si sa spýtala :1: Na zemi žijú nemnohé vyspelé duše, ktoré dokážu komunikovať s bytosťami svetla a tie majú dovolené čistiť karmu, no určite nie bez obmedzení.
Priznám sa, že že video som si nepozrela, no zo skúsenosti viem, že určitú časť je možné z človeka sňať.
Příspěvky: 1-25 26-30
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »